Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about 10 eenvoudige stappen om uw tabletpers schoon te maken
Gebeurtenissen
Contacteer ons

10 eenvoudige stappen om uw tabletpers schoon te maken

2024-06-11

Latest company news about 10 eenvoudige stappen om uw tabletpers schoon te maken

10 eenvoudige stappen om uw tabletpers schoon te maken

 

Niets kan de productie vertragen als apparatuur die storing oploopt of helemaal niet meer werkt.preventief onderhoud van apparatuur is essentieel en helpt om de tabletpers efficiënt en soepel te laten werken.

laatste bedrijfsnieuws over 10 eenvoudige stappen om uw tabletpers schoon te maken  0

 

Tabletpressen die niet goed onderhouden worden, kunnen een groot aantal problemen veroorzaken, waardoor er defecte producten ontstaan die defect gevormd, verontreinigd of onjuiste doseringen bevatten.Een van de belangrijkste stappen om uw tabletpers goed te onderhouden, is het schoon te houdenHet is ook belangrijk dat er systemen zijn om de zuiverheid van de apparatuur te valideren en te documenteren.

 

10 Belangrijkste stappen voor het reinigen van tabletpers:

 

1. Reinig de buitenkant: veeg alle zichtbare vuilnis aan de buitenkant van de pers weg en stofzuig alle overtollige formulering.Gecomprimeerde lucht kan poeders in verborgen behuizingen opsluiten, scheuren en zakken die problemen veroorzaken.

 

2. Visuele inspectie: Onderzoek de pers om de conditie van de onderdelen te beoordelen. Zoek naar tekenen van slijtage of beschadiging van tabletpunchers en punchkoppen en markeer alle onderdelen die moeten worden gerepareerd of vervangen.

 

3. Bereid de pers voor op reiniging: ontmantel zorgvuldig verwijderbare machineonderdelen voor grondige reiniging.

 

4. Gebruik de juiste apparatuur: Stijve nylonpunchgidsborstels en gereedschappen voor het reinigen van de matrijzen helpen bij het bereiken van verborgen delen van de pers die mogelijk sporen van puin bevatten.Het is belangrijk om geen onnodig geweld te gebruiken., omdat tabletpersens gevoelig zijn en gemakkelijk beschadigd kunnen raken als ze niet zorgvuldig worden behandeld.

 

5. Kies het juiste reinigingsmiddel: Uw keuze van reinigingsmiddel zal grotendeels afhangen van de grond die op uw pers zit.Gebruik dit schema om een schoonmaakmiddel aan de grond te koppelenU wilt ook rekening houden met het oppervlak dat u wilt reinigen om zeker te zijn dat u een compatibele reiniger kiest.

laatste bedrijfsnieuws over 10 eenvoudige stappen om uw tabletpers schoon te maken  1

 

6. Stel een juiste reinigingsmethode in: Naast het gebruik van het juiste reinigingsproduct is het ook belangrijk om rekening te houden met andere variabelen om uw reinigingsprotocol vast te stellen.Alle volgende factoren moeten in aanmerking worden genomen::

 

a. Hoeveelheid wasmiddel

b. Temperatuur

c. verblijfstijd

d. Reinigingsmethode

e. Watersoort

 

7. Spoelen: na de reiniging moet grondig worden gespoeld. Spoelen verwijdert overtollig wasmiddel dat op het item overblijft. Voor kritieke reinigingstoepassingen is het het beste gedieoniseerde of gedistilleerde water te gebruiken,Het spoelen met gewoon water kan nieuwe verontreinigingen introduceren..

 

8Validering: de validatie van de reiniging helpt bij het vaststellen of er nog residuen van bodems en reinigingsmiddelen zijn en voorkomt verontreiniging.beschikbaar bij de meeste fabrikanten, moet worden gebruikt voor kritieke reinigingstoepassingen.

 

9. Desinfecteren: Indien nodig dient de desinfectie te worden uitgevoerd nadat de pers is gereinigd en vuil is verwijderd.

 

10. Droog onderdelen grondig: onderdelen moeten volledig worden gedroogd om roest, corrosie of verkleuring te voorkomen.

 

Als u een vaste reinigingsroutine voor uw tabletpers instelt, blijft deze soepel en efficiënt draaien en verlengt u misschien zelfs de levensduur van uw apparatuur.Regelmatige reiniging zal ook helpen om regelgevende problemen en productproblemen te voorkomenEen paar kleine stappen voor regelmatig schoonmaken kunnen op de lange termijn een gigantische sprong in de richting van besparing en efficiëntie zijn.

 

Voor meer informatie over het opzetten van een reinigingsregime en het kiezen van de juiste reiniger voor uw toepassing,Ga naar de website van International Products Corporation of neem contact op met een van onze technische specialisten voor hulp.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.