Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about 3D mixer speelt een belangrijke rol in mixermarkt
Gebeurtenissen
Contacteer ons

3D mixer speelt een belangrijke rol in mixermarkt

2020-10-19

Latest company news about 3D mixer speelt een belangrijke rol in mixermarkt

3D mixer speelt een belangrijke rol in mixermarkt

 

Vele farmaceutische, chemische, lichte industrie en andere industrieën zullen het mengen van materiaal, hoofdzakelijk met inbegrip van gebruiken: V-type mixer, dubbele kegelmixer, 2D mixer en 3D mixer, enz. Onder hen, bezet 3D mixer een belangrijke positie.

laatste bedrijfsnieuws over 3D mixer speelt een belangrijke rol in mixermarkt  0

3D mixer is een algemeen gebruikte mixer. Wij weten dat het uit kader, transmissiesysteem, elektrocontrolesysteem, algemeen motiemechanisme samengesteld is, die vat en andere delen mengen. Het het mengen zich vat direct wat betreft materialen wordt gemaakt van roestvrij staal, en de binnen en buitenmuren van het vat zijn opgepoetst.

 

De kerncomponent van 3D mixer mengt cilinder, en zijn structuur is ook het belangrijkst. De het mengen zich cilinder wordt gemaakt van het roestvrije staal van uitstekende kwaliteit, en zijn binnen en buitenmuren zijn opgepoetst. De cilinder heeft goede luchtstrakheid, vlotte oppervlakte, geen dode hoek, geen residu en het gemakkelijke schoonmaken. De voerinham wordt verzegeld met klemflens, die gemakkelijk is te werken en goede luchtstrakheid heeft. De lossingseindgebruik de unieke planning van de migrainekegel, en de asymmetrische planning zijn bevorderlijker voor zich het eenvormige mengen van materialen. Wanneer het lossen, is de lossingshaven bij de laagste positie van de het mengen zich container om de materialen samen te lossen.

 

laatste bedrijfsnieuws over 3D mixer speelt een belangrijke rol in mixermarkt  1

 

De twee meest taboe punten van mixer in zich het materiële mengen zijn als volgt:

1. Het bestaan van middelpuntvliedende kracht in zich het mengen kan scheiding van gemengde materialen met verschillende dichtheid veroorzaken;

2. De massa en accumulatiebeweging van het gemengde materiaal is dat het materiaal niet effectief kan worden verspreid en worden gemengd.

 

De motiestaat van 3D mixer overwint de bovengenoemde nadelen, en het is het ideale hoge rendement mengt materiaal in de wereld.

 

laatste bedrijfsnieuws over 3D mixer speelt een belangrijke rol in mixermarkt  2

 

De 3D mixerbewegingen in een driedimensionele driedimensionele ruimte. Het kan een unieke vertaling zijn, of het kan één enkele het rollen of rotsbeweging zijn. Het materiaal is in een complexe motiestaat in het mixervat, zodat komt een vervangingsimpuls voor, wat dierenvoer kan onophoudelijk aansporen.

 

Wegens de 3D motie, zal de onstuimigheid een veranderlijke energiegradiënt hebben, zodat de deeltjes in het materiaal verschillende motievoorwaarden hebben, en elk deeltje in de frequente bewegingsverspreiding verandert constant hun positie, die een bevredigend het mengen zich effect zal hebben. Wanneer de driedimensionele mixer in verrichting is, omdat zijn het mengen zich vat algemene het rollen actie bevat, zal het vrijwel allerlei materialen in het het mengen zich procédé maken het activiteit en verspreidingseffect versnellen, maar tegelijkertijd, vermijdt het ook het fenomeen van materiële soortelijk gewicht scheiding en het stapelen onder het effect van middelpuntvliedende kracht, en kan zonder dode hoek worden gemengd het de beste kwaliteit van gemengde materialen kan effectief verzekeren.

 

laatste bedrijfsnieuws over 3D mixer speelt een belangrijke rol in mixermarkt  3

 

Wat zijn de voordelen van 3D mixer in verrichting?

(1) wegens zijn geavanceerde structuur, geschikte verrichting, veilige exploitatie en gemakkelijke verrichting, heeft de driedimensionele mixer cantilevertype ook dubbele spiraalvormige die schacht zonder bodemlager, dat de fout kan elimineren door de poederpenetratie wordt veroorzaakt van het bodemlager, waarbij zeer de tijd wordt verkort.

(2) tijdens verrichting, is de het mengen zich snelheid van 3D mixer snel en de kwaliteit is zeer eenvormig.

(3) de energie - het besparingseffect van de driedimensionele mixer is ook duidelijk in het verrichtingsproces.

(4) het mengsel van driedimensionele mixer is stabiel, en er zijn geen gelaagdheid en scheiding.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.