Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Een korte analyse van de ontwikkelingsstatus en de tendens van binnenlandse vacuümvorstdrogers
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Een korte analyse van de ontwikkelingsstatus en de tendens van binnenlandse vacuümvorstdrogers

2021-05-17

Latest company news about Een korte analyse van de ontwikkelingsstatus en de tendens van binnenlandse vacuümvorstdrogers

Een korte analyse van de ontwikkelingsstatus en de tendens van binnenlandse vacuümvorstdrogers

 

De vacuüm vriesdrogende technologie realiseert hoofdzakelijk de verwijdering van vochtigheid door de vochtigheid in het materiaal te sublimeren. In de biogeneeskundeindustrie, in vergelijking met traditionele het drogen technologie, de vacuüm vriesdrogende technologie zijn originele technische voordelen behoudt zonder de verschijning en de vorm van geneesmiddelen te beïnvloeden, en bewaart grotendeels biologische organismen. De activiteit is ook bevorderlijker voor het behoud die van biologische producten, de uitbreiding van zijn behoudstijd realiseren, zodat wordt het wijd gebruikt op het gebied van geneeskunde. De laatste jaren, met de voortdurende verbetering van binnenlandse biomedische technologie en de snelle ontwikkeling van de farmaceutische industrie onder de achtergrond van een verouderende bevolking, heeft de ontwikkeling van de vacuümvorst drogere industrie ook aandacht van de industrie gekregen. Dit artikel maakt hoofdzakelijk een korte analyse van de ontwikkelingsstatus en de tendensen van binnenlandse vacuümvorstdrogers, voor verwijzing slechts in de industrie.

 

laatste bedrijfsnieuws over Een korte analyse van de ontwikkelingsstatus en de tendens van binnenlandse vacuümvorstdrogers  0

 

De ontwikkelingsstatus van binnenlandse vacuümvorstdroger

 

Vergeleken met ingevoerd vacuüm vriesdrogend materiaal, in eigen land-gemaakt materiaal heeft duidelijke prijsvoordelen en geschikt onderhoud. Momenteel, in eigen land-gemaakt vacuüm vriesdrogende machines kan aan de fundamentele het drogen behoeften van kleine en middelgrote ondernemingen op de meeste gebieden zoals geneesmiddelen en voedsel voldoen, en de industrie heeft reusachtige ruimte voor ontwikkeling.

 

De gegevens tonen aan dat de binnenlandse vacuümschaal van de vorst drogere markt in 2018 ongeveer 900 miljoen yuan is. Met de ontwikkeling van binnenlandse vacuüm vriesdrogende technologie, en de snelle ontwikkeling van biogeneeskunde, traditionele Chinese geneeskunde, voedsel en andere gebieden, de vraag voor dergelijke materiaalverhogingen, hebben de binnenlandse vacuüm vriesdrogende machines nog groot marktpotentieel. De industrie voorspelt dat tegen 2023, de vacuüm de vorst drogere markt van mijn land 1,74 miljard yuans zal overschrijden.

 

laatste bedrijfsnieuws over Een korte analyse van de ontwikkelingsstatus en de tendens van binnenlandse vacuümvorstdrogers  1

 

Er dat vergeleken met ingevoerd materiaal zij op gewezen, hebben de binnenlandse vacuümvorstdrogers nog een groot hiaat in innovatie en andere aspecten. Enerzijds, zijn de binnenlandse vacuümvorstdrogers meestal low-end producten, en de innovatiecapaciteit van ondernemingen is vrij laag. Het is zeer moeilijk om nieuwe technologieën en nieuwe producten met onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten te introduceren.

 

Men begrijpt dat dit hoofdzakelijk toe te schrijven aan het recente begin van de vacuüm vriesdrogende technologie van mijn land is, en de meeste kleine en middelgrote ondernemingen imiteren hoofdzakelijk buitenlands materiaal en hebben de zwakke autonomie. Momenteel, baseren de meeste zich buitenland hoofdzakelijk op ononderbroken eenheden, die automatische controle kunnen realiseren en handverrichting en beheer vereenvoudigen. Nochtans, in dit verband hebben de binnenlandse ondernemingen een duidelijk hiaat. Daarom bezet het ingevoerde materiaal nog het grootste deel van het binnenlandse marktaandeel, en de binnenlandse ondernemingen concentreren zich hoofdzakelijk op de low-end markt, en de homogeniteit van producten is ernstig.

 

laatste bedrijfsnieuws over Een korte analyse van de ontwikkelingsstatus en de tendens van binnenlandse vacuümvorstdrogers  2

 

Anderzijds, de laatste jaren, hebben R&D en de innovatie op het gebied van vacuüm vriesdrogend materiaal hoofdzakelijk op universiteiten en onderzoekinstituten vertrouwd, die uit aanraking met vacuüm vriesdrogende ondernemingen zijn. Dit maakt het moeilijk ook kennisverwezenlijkingen in de daadwerkelijke productiviteit van ondernemingen effectief om om te zetten. Daarom is het noodzakelijk onophoudelijk om industrie-universitair-onderzoek samenwerking diep te versterken, in de onderneming te gaan, en de transformatie van kennisverwezenlijkingen te versnellen om de technologische vooruitgang van binnenlands het vacuüm drogen materiaal en de doorbraak van nieuwe producten te bevorderen.

 

Tendens

 

Vanuit het perspectief van de ontwikkelingstendens van vacuüm vriesdrogend die materiaal, met recente veranderingen in het beleidsmilieu en de marktvraag wordt gecombineerd, worden twee signalen hoofdzakelijk vrijgegeven: milieubescherming en intelligentie.

 

laatste bedrijfsnieuws over Een korte analyse van de ontwikkelingsstatus en de tendens van binnenlandse vacuümvorstdrogers  3

 

In termen van milieubescherming, met de ontwikkeling van de maatschappij, zijn de supervisie van milieubescherming in geneesmiddel en andere industrieën meer en meer stringent geworden. De staat heeft ook een reeks beleid aan ondernemingen van de steun de groene productie uitgegeven. In deze context, het concept energie - de besparing en de milieubescherming van vacuümvorst het drogen materiaal hebben geleidelijk aan bevorderen. De vacuüm vriesdrogende materiaalfabrikanten moeten onderzoek naar milieubescherming verhogen, onophoudelijk materiaalenergieverbruik verminderen, en realiseren verder groene productie, die meer voordelen en waarde aan de maatschappij zal brengen.

 

In termen van intelligentie, hebben de binnenlandse vacuümvorstdrogers heel wat ruimte om de invoer te vervangen. Zij moeten van low-end aan high-end omzetten, onophoudelijk R&D-investering versterken, onafhankelijke innovatiemogelijkheden verbeteren, de niveaus van de materiaalautomatisering te bevorderen, en meer vrije handen voor arbeiders te creëren. Het economische ononderbroken materiaal versnelt het tempo van binnenlandse substitutie en helpt het geneesmiddel van mijn land en andere industrieën zich beter te ontwikkelen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.