Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Een korte inleiding aan de stempel van tabletpers
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Een korte inleiding aan de stempel van tabletpers

2021-01-12

Latest company news about Een korte inleiding aan de stempel van tabletpers

Een korte inleiding aan de stempel van tabletpers

 

De het ponsenmatrijs van de tabletpers is ook de het meest meestal gebruikte de tabletpers van het tabletmateriaal op onontbeerlijke toebehoren. Het is ook het zeer belangrijk werk om de aangewezen ponsenmatrijs na de aankoop van de tabletpers correct te kiezen. In vele tablet farmaceutische fabrieken, kan de gekochte tabletpers niet normaal wegens de ongepaste selectie van de ponsenmatrijs worden gebruikt.

 

laatste bedrijfsnieuws over Een korte inleiding aan de stempel van tabletpers  0

 

Volgens het gebruik van verschillend materiaal, zijn er enig-lege persmatrijs, roterende persmatrijs, de persmatrijs van de bloemmand en persmatrijs;

 

Er is legeringsstaal het stempelen matrijs, gecementeerde carbide het stempelen matrijs, ceramische het stempelen matrijs, chroomplateren, het ponsenmatrijs van het titaniumplateren, de gemeenschappelijkste materialen van het legeringsstaal want de binnenlandse het stempelen matrijs is: GCr15, Crl2MoV, CrWuMn, 9Mn2V, 9CrSi; de gemeenschappelijkste materialen voor ingevoerde het stempelen matrijs zijn: A2、 O1、 S1、 S7、 PHG.S、 PHG-P.

 

Er zijn standaard (GB12253.90) het ponsenmatrijs van ZP, internationale standaard het ponsenmatrijs van IPT, standaard het ponsenmatrijs van de EU en allerlei niet genormaliseerde speciale het ponsenmatrijs van de bladpers en het ponsenmatrijs van de batterijring; (van het de persponsen van het hoge snelheidsblad de matrijs standaardjb/t20080.1-2006 (t-reeks) ging onlangs het onderzoek over)

 

Wegens zijn verschillende norm en machinestijl, zijn de enige ponsenmatrijs en de roterende matrijs van de tabletpers verdeeld. De matrijs van enige stempel en roterende tabletpers kan in cirkelmatrijs en speciaal-gevormde matrijs volgens de specificaties, de diameter en de vorm van tablet worden verdeeld.

 

Cirkelstempel: ondiepe boogstempel, diepe boogstempel, schuine vlakke ronde stempel, zuivere vlakke ronde stempel: de meetkunde buiten cirkelvorm, zoals ellips, bandvorm (capsulevorm), driehoek en andere specifieke behoeften van de stempel, kan volgens de vereisten van de de vraagkant worden aangepast.

 

laatste bedrijfsnieuws over Een korte inleiding aan de stempel van tabletpers  1

 

Materiaal voor ponsen

 

GrCr15 dragend staal;

 

Over het algemeen, is het grootste deel van het dragende staal een bladpers met lage snelheid begin 70-80 jaar. Dit soort bladpers is hoofdzakelijk precisie, is de omwentelingssnelheid niet snel, is de nauwkeurigheid van de matrijzengrootte niet hoog, gemakkelijk te verwerken. Momenteel, is het gebruik van dergelijk materiaal in het binnenlandse volume nog groot, hoofdzakelijk druk Chinese geneeskunde, omdat de Chinese geneeskunde verschillende mate van corrosie aan de vorm heeft, vorm vaak behoefte om, in Chongming-Provincie worden vervangen, heeft Shanghai een speciale productie van vormfabrikanten met lage snelheid, zijn ongeveer 10, de prijs ook zeer goedkope 30-35 per paar. Omdat de prijs niet kan kopen, is het vormverwerkingsprocédé ook zeer ruwe groef. Naast Shanghai om dergelijke vormorden te ontvangen, zijn andere vormfabrikanten fundamenteel niet verantwoordelijk voor dergelijke vorm.

 

6CrW2Si materialen;

 

6CrW2Si de materialen worden wijd gebruikt in binnenlandse de persmatrijs van het hoge snelheids roterende blad, worden 6CrW2Si gevormd door een bepaalde hoeveelheid wolfram op basis van het staal van het chromiumsilicium toe te voegen. Het wolfram wordt toegevoegd aan vele materialen, hoofdzakelijk omdat het wolfram zeer slijtvast is en hoge hardheid heeft. Het wolfram wordt toegevoegd aan het machinaal bewerkte NC-hulpmiddel. Ik heb het voordien gezien. De toneelvlekhandelaars verkopen keukenmessen voor conclusie en gebruiken keukenmessen om ijzer te snijden, wordt een draad afgesneden, en het mes heeft geen spoor. Dit moet wolfram aan het materiaal van het keukenmes toevoegen.

 

Het algemene gebruik van 6 CrW2Si van materiële vorm, is de pers van de hoge snelheidstablet, omdat gebruik met lage snelheid 6 van de tabletpers CrW2Si-kosten te hoog is, en het effect van Chinese geneeskundepers is beperkt. Momenteel, is de prijs van de persvorm van de hoge snelheidstablet zeer stabiel, niet is gestegen 10 jaar, niet alleen nam niet toe, verminderde de woeste concurrentie van individuele fabrikanten ook prijzen. Binnenlands zijn verscheidene de leverancierskwaliteit van de heersende stromingsvorm fundamenteel hetzelfde, doen goed in de details kunnen worden gezien. In het algemeen, ontving de farmaceutische fabriek de vorm niet elk zal getest worden, zodat is de vormtolerantie kritiek. Als elk volgens de originele fabriekstekeningen gaat, schat men dat er heel wat producten met gebreken zal zijn.

 

S7 ingevoerde materialen;

 

Wanneer het over ingevoerde materialen komt, moeten wij denken dat de ingevoerde bladpers ingevoerde materialen gebruikt.

 

Momenteel, omvat de ingevoerde bladpers de gehele etc. geassembleerde machine in China, zoals Shandong Xinma (vroeger Italië kilian Ima-), Fette, Manesty, GEA Courtoy, Kikusui, Korsch.

 

Dit ingevoerde materiaal wordt vervaardigd door Fent Coke Company in de Verenigde Staten, zo die betekent het dat slechts de materialen uit de Verenigde Staten worden ingevoerd S7 kunnen worden genoemd, kan Geen ander land S7, omdat elk land zijn eigen staalmerk heeft, dan het probleem voordoet zich. De binnenlandse leveranciers van de de persvorm van het heersende stromingsblad, zolang u ingevoerde bladpers zegt, en u gebruiken ingevoerde materialen S7, kunnen zij relevante informatie verstrekken en invoerdocumenten van Fent Coke Company, zo denk ik niet. Nu vele binnenlandse farmaceutische bedrijven op FDA-project, FDA al contact met het blad om materieel bewijs te verstrekken. Zo hoe te om S7-geen materialen te identificeren, natuurlijk, S7-zijn het materiaal en de materiële duidelijke prijs van 6 CrW2Si hetzelfde, vorm minstens dubbel. Zo geven de fabrikanten die ingevoerde tabletpers kopen niet om de prijs van de vorm, in feite, de kwaliteit van de vorm werkelijk heeft verbeterd veel niet.

 

laatste bedrijfsnieuws over Een korte inleiding aan de stempel van tabletpers  2

 

Ingevoerde vormmaterialen;

 

De zogenaamde ingevoerde die vormmaterialen, is de vorm direct van in het buitenland in China, toen buitenlandse vormleveranciers wordt ingevoerd, welke materialen. Buitenlands gebruik van materialen meer veranderingen, hoofdzakelijk volgens de kenmerken van de bladselectie van verschillende materialen, materialen zoals S7, H13, O1, D2, S440.

 

Waarom buitenlands S7-materialengoed als buitenlandse vormleveranciers en binnenlandse vormleveranciers gebruiken S7-ook materialen zijn, omdat het proces van de siderurgie zeer verschillend is, gevolgd door thermische behandeling. Als het staal en de thermische behandelingscontrole niet goed zijn, vorm is oppoetsen nutteloos, is de binnenlandse farmaceutische intuïtieve indruk van fabrieksingenieurs dat vorm oppoetsen zeer goed is, zeer helder. In feite, kan de vorm in zekere mate worden opgepoetst, is er geen behoefte om het lichaam op te poetsen en de spiegel, wordt langer de het oppoetsen tijd beïnvloed door de staalhuid.

 

Wij zien vaak ingevoerde vormen in het buitenland, is de afwerking niet zo helder aangezien het oppoetsen van binnenlandse vormen, wij dat de ingevoerde vormen slechts hetzelfde zijn denken, denken wij niet aan de arbeidskosten in Europa en de Verenigde Staten hoe duur.

 

Bekijk de kwaliteit van een vorm, enkel zoals een autoband, als u niet het bandmerk bekijkt, u ca n t zien het op dezelfde auto, moet u voor een tijdje lopen om het te zien, en de vorm is hetzelfde. U moet houden dringend om goed en slecht te zien.

 

laatste bedrijfsnieuws over Een korte inleiding aan de stempel van tabletpers  3

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.