Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Analyse van gemeenschappelijke fouten en Tegenmaatregelen van de machine van de filmdeklaag
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Analyse van gemeenschappelijke fouten en Tegenmaatregelen van de machine van de filmdeklaag

2021-03-31

Latest company news about Analyse van gemeenschappelijke fouten en Tegenmaatregelen van de machine van de filmdeklaag

Analyse van gemeenschappelijke fouten en Tegenmaatregelen van de machine van de filmdeklaag

 

De machine van de filmdeklaag is een soort materiaal dat sterke huidige, zwakke huidig integreert, hydraulisch en pneumatisch. In de farmaceutische industrie, wordt het vaak gebruikt in suikerdeklaag, filmdeklaag en andere deklaagprocessen van Chinese en Westelijke geneeskunde. De filmdeklaag heeft heldere kleur na het oppoetsen, en de volledige geconsolideerde die deklaag door de kristallisatie van suiker op de oppervlakte wordt veroorzaakt kan niet alleen de spaander verhinderen oxydatie, verslechtering, vochtigheid of vervluchtiging, maar ook de ongemakkelijke geur van de spaander omhoog behandelen. De laatste jaren, met de ononderbroken ontwikkeling van de farmaceutische industrie van China, is de marktvraag van de machine van de filmdeklaag ook aanzienlijk.

laatste bedrijfsnieuws over Analyse van gemeenschappelijke fouten en Tegenmaatregelen van de machine van de filmdeklaag  0

 

In termen van structuur, is de machine van de filmdeklaag hoofdzakelijk samengesteld uit hoofdmotor (de originele machine van de suikerdeklaag), het controleerbare systeem van de kamertemperatuur hete lucht, automatisch nevelsysteem om vloeistof en gas te leveren. De belangrijkste motor kan de regelgeving van de veranderlijk-frequentiesnelheid zijn, die deklaagvulstoffen op de tabletoppervlakte met hoog atomiseringsspuitpistool kan bespuiten. Tegelijkertijd, maakt de tablet ononderbroken en complexe baanbeweging in de deklaagpot, zodat de deklaagvloeistof gelijk verpakt op de tabletkern is. Er is gecontroleerde kamertemperatuur hete lucht in de pot om de tablet tegelijkertijd te drogen, zodat de tabletoppervlakte een stevige, fijne, volledige en vlotte oppervlaktefilm kan snel vormen.

laatste bedrijfsnieuws over Analyse van gemeenschappelijke fouten en Tegenmaatregelen van de machine van de filmdeklaag  1

 

Tegenwoordig, is de machine van de filmdeklaag wijd gebruikt in de farmaceutische industrie, maar met de onveranderde kwaliteit van het deklaagpoeder, ontmoeten vele gebruikers nu en dan sommige mislukkingen in de deklaagverrichting, zoals het plakken, berijpen, die etc. overbruggen. In dit verband, zeiden sommige fabriekstechnici dat dit gemeenschappelijke problemen zijn, zolang u de overeenkomstige oplossingen beheerst, u kan niet meer door hen worden verontrust. De auteur maakt een lijst van 8 gemeenschappelijke fouten en Tegenmaatregelen van de machine van de filmdeklaag, die slechts voor verwijzing in de industrie is.

 

Zelfklevend blad

De belangrijkste reden om te plakken is dat de hoeveelheid nevel te snel is, wat het principe van oplosbaar verdampingssaldo overtreedt en de bladen maakt aan elkaar aanhangen. In dit geval, zou de het bespuiten hoeveelheid deklaagvloeistof moeten worden verminderd, zou de hete luchttemperatuur moeten worden verhoogd, en de snelheid van de boiler zou moeten worden verhoogd.

laatste bedrijfsnieuws over Analyse van gemeenschappelijke fouten en Tegenmaatregelen van de machine van de filmdeklaag  2

 

Nevelvorst

Als er „nevelvorst“ op de oppervlakte van kledingsfilm is, is het niet noodzakelijk maken knoeien. Dit fenomeen wordt veroorzaakt door hoge vochtigheid van hete lucht, lange nevelafstand en slecht atomiseringseffect. Op dit ogenblik, moeten wij slechts de temperatuur verminderen behoorlijk, de nevelwaaier verkorten en het atomiseringseffect verbeteren.

 

De sinaasappelschilfilm verscheen

Als het gedroogd fruit niet behoorlijk droog is, is de neveldruk van de deklaagoplossing laag, en de druppeltjes zullen in verschillende mate worden verwarmd en worden geconcentreerd. In dit geval, zou het verdampingstarief onmiddellijk moeten worden gecontroleerd en de neveldruk steeg.

laatste bedrijfsnieuws over Analyse van gemeenschappelijke fouten en Tegenmaatregelen van de machine van de filmdeklaag  3

 

De kleurenvlekken verschijnen

De kleurenvlek wordt veroorzaakt door zich het ongelijke mengen of ontoereikende fijnheid van vast lichaam wanneer het voorbereiden van deklaagoplossing. Dit herinnert ook gebruikers eraan om de deklaagoplossing goed te mengen.

 

Er zijn barsten op de oppervlakte van de tablet

Als de deklaag vloeibaar-stevige inhoud niet behoorlijk wordt geselecteerd, is de de machinesnelheid van de filmdeklaag te snel, en het nevelvolume is te klein, zullen de prestaties van de tabletten barsten, het barsten, het pellen of de slijtage van de tabletrand lijken. om deze situatie te vermijden, zou de gebruiker de aangewezen deklaag vloeibaar-stevige inhoud behoorlijk moeten kiezen, en de omwentelingssnelheid en het nevelbedrag aanpassen. Nochtans, als de hardheid van de kern te slecht is, zouden de formulering en het proces van de kern moeten worden verbeterd.

 

Er zijn speldeprikken op de oppervlakte van de film

Als de speldeprikken op de oppervlakte van deklaagfilm worden gevonden, wordt deze situatie veroorzaakt door de teveel lucht betrokken bij de voorbereiding van deklaagoplossing. De gebruikers zouden moeten betrokken vermijden wordend bij teveel lucht wanneer het mengen van vloeistof.

 

Er is een kleurenverschil tussen de tabletten

Het kleurenverschil wordt veroorzaakt door de ongelijke ventilator, de bovenmatige vloeibaar-stevige inhoud en de langzame snelheid van de deklaagmachine. Op dit ogenblik, zou de nevelhoek van het spuitpistool moeten worden aangepast, zou de stevige inhoud van de deklaagvloeistof moeten worden verminderd, en de omwentelingssnelheid van de machine van de filmdeklaag geschikt moeten zou worden verhoogd.

laatste bedrijfsnieuws over Analyse van gemeenschappelijke fouten en Tegenmaatregelen van de machine van de filmdeklaag  4

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.