Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Analyse van Factoren die het Drogen Tarief van Vacuümvorstdroger beïnvloeden
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Analyse van Factoren die het Drogen Tarief van Vacuümvorstdroger beïnvloeden

2021-09-28

Latest company news about Analyse van Factoren die het Drogen Tarief van Vacuümvorstdroger beïnvloeden

Analyse van Factoren die het Drogen Tarief van Vacuümvorstdroger beïnvloeden

 

Het vriesdrogende proces is een complex hitte en massaoverdrachtproces, die koeling, vacuüm, elektronika, chemie, cryogene geneeskunde en andere disciplines, met hoge technische inhoud en complexe vorst het drogen processen impliceren. In de traditionele Chinese geneeskunde, voedsel en andere industrieën, is de vacuümvorstdroger één van het populairste materiaal.

 

laatste bedrijfsnieuws over Analyse van Factoren die het Drogen Tarief van Vacuümvorstdroger beïnvloeden  0

 

Van het structurele standpunt, is de vacuümvorstdroger een combinatie van koelingssysteem, vacuümsysteem, het systeem van de hitterecyclage, en drogend systeem, daardoor introducerend een nieuw type van kabinet, dat efficiënter gebruik van de materiële bergruimte in het kabinet kan maken. Voer vorst het vacuüm drogen uit. Momenteel, is de vacuümvorstdroger geschikt om diverse materialen zoals grondstoffen, Chinese kruidengeneesmiddelen, farmaceutische tussenpersonen, en voedsel te drogen.

 

Volgens de industrie, wanneer de vacuümvorstdroger werkt, is het het drogen tarief een punt van groot belang aan gebruikers. Nochtans, in daadwerkelijke verrichting, vindt men vaak dat het het drogen tarief niet bevredigend is. Zo, wat zijn de factoren die het het drogen tarief van de vacuümvorstdroger beïnvloeden?

 

 

Materieel het vooraf diepvriezen tarief

 

Men begrijpt dat het vooraf diepvriezen van materialen het eerste ding is de vorstdroger moet doen wanneer het werkt. Het vooraf diepvriezen kan in diepvriezen worden verdeeld en het bevriezen vertragen. De grootte van kristallen tijdens het bevriezen worden gevormd beïnvloedt zeer het totale het drogen tarief en het ontbindingstarief van het droge product dat.

 

Specifiek, heeft het proces van diepvriezen en het langzame bevriezen de volgende verschillen: de ijskristallen door diepvriezen worden geproduceerd zijn kleiner, en de ijskristallen door langzame te bevriezen worden geproduceerd die zijn groter. De grote ijskristallen zijn bevorderlijk voor sublimatie, terwijl de kleine ijskristallen niet bevorderlijk voor sublimatie zijn. Snel leidt het bevriezen tot laag sublimatietarief en snel desorptietarief; het langzame bevriezen leidt tot snel sublimatietarief en langzaam resolutietarief.

 

Daarom wees de industrie erop dat de snelheid van het vooraf diepvriezen nauwkeurig volgens de materialen moet worden begrepen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Analyse van Factoren die het Drogen Tarief van Vacuümvorstdroger beïnvloeden  1

 

De druk in de vorst het drogen kamer

 

Volgens de industrie, zal de druk in de drogende kamer direct het tarief van hitte en massaoverdracht beïnvloeden (waterdamp). Onder hen, in termen van massaoverdracht, lager de druk, beter, en voor hitteoverdracht, hoger de druk, beter.

 

Aangezien de massaoverdrachtssnelheid hoofdzakelijk door de temperatuur en de druk van de sublimatieinterface en de oppervlakte van de het drogen laag wordt bepaald, om het vluchttarief van waterdamp in de het drogen laag te verhogen, zijn er over het algemeen twee verrichtingen: verhoog de temperatuur van de sublimatieinterface om tot de damp van het interfacewater de drukverhogingen te maken. Of verhoog het vacuüm van de drogende kamer en verminder de dampdruk op de oppervlakte van de het drogen laag.

 

laatste bedrijfsnieuws over Analyse van Factoren die het Drogen Tarief van Vacuümvorstdroger beïnvloeden  2

 

Materiële vorm

 

Men rapporteert dat in het vorst het drogen proces, de vorm van vorst - de droge materialen is gewoonlijk verdeeld in vast lichaam en vloeistof. De bulkdichtheid van het vaste lichaam en de componentendichtheid van vloeibaar allebei beïnvloeden de bevriezende tijd van het materiaal.

 

Natte gewichtslading

 

Men begrijpt dat wanneer de materialen worden gevriesdroogd, er een bepaalde verhouding van oppervlakte aan materiële dikte na verpakking in containers is. Wanneer het drogen, is de droge natte gewichtslading per eenheidsgebied van het dienblad een belangrijke factor in het bepalen van de droogtijd.

 

In het algemeen, de verdunner de dikte van de materiële accumulatie, sneller de hitte en massaoverdrachtsnelheid, en korter de droogtijd. Nochtans, als het materiaal dun is, zal er minder materiaal droog per partij per eenheid gevriesdroogd gebied zijn, dat nadelig zal zijn om de eenheidsvorst te verhogen - droog gebied en de output per eenheidstijd. Daarom moeten de uitvoerige overwegingen volgens de materialen worden gemaakt.

 

laatste bedrijfsnieuws over Analyse van Factoren die het Drogen Tarief van Vacuümvorstdroger beïnvloeden  3

 

Momenteel, zijn er vele soorten vacuümvorst het drogen materiaal op de markt, en vele tijdenfabrikanten hebben hun automatische controle bijgewerkt en bijgewerkt om de het drogen efficiency te verbeteren. Sommige materiaalfabrikanten zeiden dat het nieuwe type van vorst het drogen materiaal de vervelende verrichting in het verleden het drogen proces heeft veranderd, verhinderden materiële verontreiniging, en realiseerden de automatisering van het drogen en sublimatie. De relevante persoon verantwoordelijke gezegd, „Dit model plank het verwarmen en programmeerbare functies heeft, kan de vorst het drogen kromme onthouden, en komt met een u-schijf extractiefunctie, die het gemakkelijker maakt om het vorst het drogen proces van het materiaal waar te nemen.“

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.