Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Analyse van de Tekortkomingen van het Ontwerp en de Ontwikkeling van Farmaceutische Machines en de Verbeteringsrichting
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Analyse van de Tekortkomingen van het Ontwerp en de Ontwikkeling van Farmaceutische Machines en de Verbeteringsrichting

2021-06-10

Latest company news about Analyse van de Tekortkomingen van het Ontwerp en de Ontwikkeling van Farmaceutische Machines en de Verbeteringsrichting

Analyse van de Tekortkomingen van het Ontwerp en de Ontwikkeling van Farmaceutische Machines en de Verbeteringsrichting

 

De geneesmiddelen zijn speciale producten met betrekking tot menselijke gezondheden en veiligheid, en zij moeten een reeks certificatie ondergaan alvorens zij in de markt worden doorgegeven. Dit vereist ook dat de geneesmiddelen strikt in alle aspecten van productie moeten worden gecontroleerd. Onder hen, in de materiaalverbinding, hangt de kwaliteit van drugs door farmaceutische bedrijven worden geproduceerd van het technologische niveau van farmaceutisch machines en materiaal dat af. Daarom zijn het ontwerp en de ontwikkeling van farmaceutische machines bijzonder belangrijk.

 

laatste bedrijfsnieuws over Analyse van de Tekortkomingen van het Ontwerp en de Ontwikkeling van Farmaceutische Machines en de Verbeteringsrichting  0

 

De laatste jaren, met de verbetering van het ontwikkeling en ontwerpniveau van farmaceutische machines, heeft het sterk de bevordering van het gebrachte goede nieuws van mijn land de farmaceutische industrie en aan het leven en de gezondheid van mensen bevorderd. Maar momenteel, zijn er nog sommige tekortkomingen in het ontwerp en de ontwikkeling van binnenlandse farmaceutische machines. Dit artikel analyseert hoofdzakelijk kort dit.

 

Men is veiligheid. De kwaliteit van farmaceutisch machines en materiaal is nauw verwant aan de veiligheid van drugs. Tijdens farmaceutische productie, als de materiaalmislukkingen of de verontreinigingsproblemen voorkomen, zal het de normale bedrijfsvoering van het materiaal en zelfs de het levensveiligheid van patiënten beïnvloeden die drugs nemen. De laatste jaren, met het aanhalen van de industriesupervisie, is de veiligheid van farmaceutische productie vaak blootgesteld, die grote zorg in de industrie heeft gewekt.

 

Voor farmaceutische machineontwerpers, in het ontwerp en de vervaardiging van farmaceutische machines, zou de veiligheid van farmaceutische productie volledig moeten worden overwogen om de efficiënte toepassing van machines en materiaal te verzekeren.

 

Het tweede aspect is kruisbesmetting te verhinderen. Het ontwerp van wat farmaceutische machines heeft vaak tekortkomingen in het verhinderen van kruisbesmetting en het schoonmaken. Bijvoorbeeld, is de schoonmakende die machine door een farmaceutisch machinebedrijf wordt ontworpen, hoewel het macroontwerp het automatische proces om online ontmoet schoon te maken, online sterilisatie, online het drogen, automatische lossende en andere functies, maar zijn roterende delen in de schoonmakende vloeistof. De middenwrijving is verbindend om verontreiniging te veroorzaken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Analyse van de Tekortkomingen van het Ontwerp en de Ontwikkeling van Farmaceutische Machines en de Verbeteringsrichting  1

 

In dit verband, in het ontwerpproces, R&D-zou het personeel aandacht besteden aan het probleem van kruisbesmetting, een diep inzicht in de kennisstructuur hebben, communicatie met gebruikers moeten versterken, en verontreiniging vermijden.

 

Ten derde, in termen van materiaalinstallatie en het opdragen, maken vele farmaceutische machinesbedrijven vaak sommige kleine fouten tijdens het opdragen en installatie, het veroorzaken van herwerkingsontwerp en andere situaties, het beïnvloeden van materiaalonderzoek en ontwikkelingsresultaten, en het vertragen van de productiedatum van het materiaal.

 

Daarom moeten de farmaceutische machinesbedrijven het installatieproces van farmaceutisch materiaal verbeteren, dat van grote betekenis voor het verbeteren van de efficiency van onderzoek en ontwikkeling van farmaceutisch machines en materiaal is.

 

Ten vierde, in termen van de privé aangepaste diensten, kunnen de farmaceutische bedrijven hun winsten en concurrentievermogen verbeteren door gebruikers aan te bieden de aangepaste diensten, en tegelijkertijd producten creëren die aan hun eigen behoeften voldoen. Nochtans, in het daadwerkelijke verrichtingsproces, wegens de verschillende behoeften van verschillende klanten en verschillende materiaalvereisten, zal zulk een aangepaste model zeer de productieefficiency van farmaceutische van de machinesontwerp en ontwikkeling ondernemingen verminderen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Analyse van de Tekortkomingen van het Ontwerp en de Ontwikkeling van Farmaceutische Machines en de Verbeteringsrichting  2

 

Betreffende deze kwestie, gelooft de industrie dat het voor bedrijven noodzakelijk is om communicatie met gebruikers te versterken, en terwijl de samenkomende klantenbehoeften, een reeks maatregelen treffen om collectieve productieefficiency te verbeteren, daardoor verbeterend de wederzijdse voordelen van beide partijen.

 

Vijfde, in termen van intellectuele eigendombescherming, is het intellectuele eigendom de sleutel voor bedrijven om hun kerntechnologie en rechten te verzekeren. Aangezien de farmaceutische machinesindustrie de technologie-intensieve industrie is, is een groot aantal intellectuele eigendomkwesties vaak betrokken bij het ontwerp en het ontwikkelingsproces, zodat ontwerpen de bedrijven en in dit stadium zich ontwikkelt, is het noodzakelijk om groot belang aan intellectuele eigendomkwesties te hechten. In dit stadium, is het begrip van intellectuele-eigendomsrechten van de farmaceutische robots nog ontoereikend. wegens de lage marktdrempel en de moeilijkheid van supervisie, exploiteren vele gewetenloze fabrikanten uitvluchten en stelen de kennisverwezenlijkingen van anderen, wat ernstig de algemene ontwikkeling van de industrie belemmert.

 

In de context van de versnelde transformatie en de bevordering van de farmaceutische industrie en de groei van vast - de activainvestering, zou de farmaceutische machinesindustrie moeten om zich nieuwe kansen in te luiden en van low-end aan high-end te ontwikkelen. In deze context, zouden de farmaceutische machinesbedrijven meer aandacht aan de bescherming moeten besteden van intellectuele-eigendomsrechten van farmaceutisch machines en materiaal om hun eigen belangen te beschermen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.