Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Jaarlijkse inventaris: vier sleutelwoorden van de farmaceutische materiaalindustrie in 2020
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Jaarlijkse inventaris: vier sleutelwoorden van de farmaceutische materiaalindustrie in 2020

2020-12-15

Latest company news about Jaarlijkse inventaris: vier sleutelwoorden van de farmaceutische materiaalindustrie in 2020

Jaarlijkse inventaris: vier sleutelwoorden van de farmaceutische materiaalindustrie in 2020

 

2020 eindigen. Voor het komende jaar 2021, geloof ik dat vele farmaceutische machinesmensen volledig van verwachtingen zijn en volledig voorbereid. Het kijken terug op de ontwikkelingstendens van de farmaceutische materiaalindustrie in 2020, de auteur denkt dat vier sleutelwoorden kunnen worden gebruikt om het concept te bepalen, die internationalisering, aangepast en intelligent high-end zijn.

 

laatste bedrijfsnieuws over Jaarlijkse inventaris: vier sleutelwoorden van de farmaceutische materiaalindustrie in 2020  0

Internationalisering

 

De gegevens tonen aan dat het gemiddelde groeipercentage van de jaarlijkse de uitvoerwaarde van de farmaceutische het materiaalindustrie van China 23,075% heeft bereikt. Met de ononderbroken ontwikkeling van de binnenlandse farmaceutische materiaalindustrie, evenals de ononderbroken technologische doorbraak van sommige krachtige ondernemingen, zijn more and more farmaceutische machinesondernemingen op de weg van internationale ontwikkeling terwijl het ontmoeten van de binnenlandse marktvraag.

 

Bijvoorbeeld, hebben de farmaceutische machinesondernemingen nieuwe markten overzee bereikt. Momenteel, zijn zij met succes westelijk Europa, Noord-Amerika en andere markten op hoog niveau ingegaan, en sommige productielijnen op hoog niveau zoals anti-tumor zijn ook de Europese en Amerikaanse markten ingegaan. Vooral in de Europese die markt, met de vorige vijf jaar wordt vergeleken, is er een aanzienlijke toename geweest.

 

Vanuit het perspectief van goedkoop farmaceutisch materiaal, moeten wij het tempo van internationalisering van farmaceutisch materiaal versnellen, maar wij moeten het algemene concurrentievermogen van farmaceutisch materiaal van goedkoop aan hoog niveau verbeteren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Jaarlijkse inventaris: vier sleutelwoorden van de farmaceutische materiaalindustrie in 2020  1

Hoog eind

 

Met de voordelen van lage prijs en geschikt onderhoud, heeft de binnenlandse geneeskundemachine fundamenteel gerealiseerd de de invoersubstitutie op het low-end gebied, maar het moet nog blijven inspanningen in de midden en high-end markt leveren. De laatste jaren, heeft de industrie ook over het algemeen erkend dat de farmaceutische het materiaalindustrie van China gebrek aan high-end materiaal, gebrek aan high-tech high-end farmaceutische materiaalfabrikanten en andere kwesties is.

 

Sinds het begin van dit jaar, zijn sommige innovatieve ondernemingen begonnen inspanningen op het high-end gebied te leveren, en wat vooruitgang geboekt. Bijvoorbeeld, zou het high-end farmaceutische project van de materiaalindustrialisatie van Xinma-geneesmiddel officieel in verrichting tegen eind dit jaar moeten worden gezet. Het begin van het project merkt de verdere bevordering van technologische innovatie van Xinma-geneesmiddel. Tegelijkertijd, zal het bedrijf een gehele de industrieketen van stevige voorbereidingslaboratorium, aangepaste, productie-georiënteerdde en gesloten productielijnen vormen, en geworden een volledige oplossingsleverancier die stabiel en betrouwbaar stevig voorbereidingsmateriaal voor binnenlandse en buitenlandse klanten verstrekken.

 

Met de bevordering van consistentieevaluatie, normalisatie van verwerving met volume, en ononderbroken bevordering van de binnenlandse farmaceutische industrie, is het stroomopwaartse farmaceutische materiaal ook begonnen high-end technologie en materiaal na te streven. Bovendien steunt een reeks beleid de ontwikkeling van high-end farmaceutisch materiaal. De industrie verwacht dat de marktvraag van middel en high-end farmaceutische machines in China in de toekomst zal uitbreken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Jaarlijkse inventaris: vier sleutelwoorden van de farmaceutische materiaalindustrie in 2020  2

aanpassing

 

Met de innovatie en de diversificatie van de eisen van gebruikers, worden de aangepaste die diensten door farmaceutische machinesondernemingen worden gelanceerd meer en meer populair in de markt.

 

Sinds dit jaar, hebben more and more kleine en middelgrote farmaceutische machinesondernemingen, op basis van het doen van hun eigen producten goed, de gepersonaliseerde aangepaste diensten als doorbraakpunt die gelanceerd, die hun producten dokken en de toegevoegde waarde van hun producten verhogen.

 

Onder hen, lanceren vele farmaceutische machinesondernemingen verschillende grootte, verschillende types en andere structuren van materiaal voor verschillende toepassingsgelegenheden of verschillende ondernemingsschalen. Bijvoorbeeld, in Mei dit jaar, kocht een farmaceutisch bedrijf een farmaceutisch materiaalbedrijf en vond het verkooppersoneel van een farmaceutische materiaalonderneming. Na het onderzoeken over de basisparameters en de prijzen van de elektrothermische constante droogoven van de temperatuurontploffing, gaven zij hun eigen specificaties en parameters. Na de twee kanten bereikt een samenwerkingsovereenkomst, paste de onderneming een partij elektrothermische constante drogende vakjes van de temperatuurontploffing voor klanten aan, die door klanten werden erkend.

 

Onder de achtergrond van de woeste concurrentie in de farmaceutische machinesindustrie, is wordt verleend de gepersonaliseerde aangepaste die dienst door farmaceutische machinesondernemingen vaak bevorderlijker voor verder het winnen van het marktinitiatief. Er zij op gewezen dat de meeste binnenlandse farmaceutische materiaalondernemingen klein en middelgroot zijn, die tekortkomingen in technische innovatie en ervaring, hebben en de tests in technologie, talenten en kapitaal moeten behandelen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Jaarlijkse inventaris: vier sleutelwoorden van de farmaceutische materiaalindustrie in 2020  3

Intellectualization

 

Met de verandering van de vraag en de behoefte van stroomafwaartse farmaceutische ondernemingen, zal de intelligentie een belangrijke ontwikkelingstendens van de farmaceutische materiaalindustrie worden. Vooral sinds dit die jaar, door de speciale periode wordt beïnvloed, staan de relevante farmaceutische ondernemingen voor de uitdagingen van capaciteitsuitbreiding. In deze context, is er een sterke vraag naar transformatie en bevordering van farmaceutisch materiaal, vooral traditioneel Chinees geneeskunde farmaceutisch materiaal. Het intelligente productiemateriaal van traditionele Chinese geneeskunde, zoals intelligente decocting machine van traditionele Chinese geneeskunde en intelligente het uitdelen machine van de Chinese korrels van de geneeskundeformule, is wijd gebruikt, en de industrie heeft de transformatie van „productie“ aan „intelligente productie“ versneld.

 

In een gesprek met pharma.com, zei een apotheker dat het niet alleen noodzakelijk is om klanten van automatisch materiaal te voorzien, maar ook om intelligent materiaal en informatisering in de toekomst te realiseren. Men rapporteert dat het bedrijf het volledige intelligente materiaal van de voorziening van automatiseringsmateriaal heeft kunnen de jongste jaren verstrekken. Tegelijkertijd, levert het ook inspanningen in informatisering aan verdere waarborg de normale productie van klanten.

 

De industrie wees erop dat het van grote betekenis voor de farmaceutische materiaalindustrie de intelligente era moet ingaan. Enerzijds, kan het de efficiënte en hoogstaande productie van drugs bevorderen en het voorkomen van kwaliteit en veiligheidsongevallen verminderen; anderzijds, kan het de regelgevende instanties ook helpen om digitalere en transparante controle te bereiken.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.