Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about API de industrie gaat een nieuw stadium in
Gebeurtenissen
Contacteer ons

API de industrie gaat een nieuw stadium in

2021-04-12

Latest company news about API de industrie gaat een nieuw stadium in

API de industrie gaat een nieuw stadium in

- De kansen en de uitdagingen coëxisteren in farmaceutische machinesondernemingen -

 

De grondstoffengeneeskunde, ook als actieve drugingrediënten wordt bekend, wordt gemaakt door chemische synthese, installatieextractie of biotechnologie, maar de patiënten kunnen niet het materiaal, over het algemeen behoefte direct nemen om vulstoffen, verwerking toe te voegen, kunnen in direct gebruik van drugs worden gemaakt die. Momenteel, is China één van de belangrijkste API markten in de wereld geworden. Met de versnelling van medische het beleidshervorming van China de laatste jaren, heeft het aantal nieuwe DMF-registratie in China elk jaar verhoogd, en de de uitvoerschaal van API is ook begonnen snel te groeien.

 

laatste bedrijfsnieuws over API de industrie gaat een nieuw stadium in  0

 

Volgens de gegevens van de Nationale Dienst van statistieken, in 2019, zal de output van chemische ruwe drugs in China 2,769 miljoen ton, een jaarlijkse verhoging van 20,2% bereiken; in 2020, zal de output van chemische ruwe drugs in China 2,734 miljoen ton, een jaarlijkse verhoging van 2,7% bereiken. Bovendien toont het rapport bij de diepgaande onderzoek en voorspelling van het investeringsvooruitzicht van API van China de industrie vanaf 2020 tot 2024 ook aan dat in 2019, de marktschaal van API van China 257,929 miljard yuans, met de jaarlijkse groei van 6,4% heeft bereikt.

 

De de industrieanalyse toont aan dat op middellange en lange termijn, met de geleidelijke overdracht van API productiecapaciteit aan het gebied Van Azië en de Stille Oceaan en de groei van API de vraag onder gecentraliseerde verwerving, API van China de markt zich zal blijven uitbreiden. Nochtans, onder de achtergrond van de kleine verspreide chaos in de binnenlandse API industrie, evenals de lage prijsconcurrentie onder ondernemingen, ernstig afval van middelen, overcapaciteit en andere problemen, verwacht de industrie dat de binnenlandse API industrie door een transformatieperiode zal gaan en een nieuw stadium van ontwikkeling zal ingaan. In dit stadium, gelooft de industrie dat de gehele API industrie ook hoger en meer eisen ten aanzien van de gestandaardiseerde ontwikkeling en van de kostencontrole capaciteit van API ondernemingen naar voren zal brengen.

 

laatste bedrijfsnieuws over API de industrie gaat een nieuw stadium in  1

 

In deze context, gelooft de industrie dat in de toekomstige, milieubescherming en het groene proces API de belangrijkste ontwikkelingsrichting van de nationale industrie zal zijn. Beïnvloed door dit, verwacht men dat de API farmaceutische materiaalindustrie meer ontwikkelingskansen ook zal inluiden. In het bijzonder, goedkoop, kunnen het hoge rendement, energy-saving en het milieubescherming farmaceutische materiaal de nieuwe tendens van API productie leiden.

 

Men begrijpt dat, in feite, vele binnenlandse API materiaalondernemingen zijn begonnen om ononderbroken inspanningen op het gebied van milieubescherming en energie te leveren - besparing. Bijvoorbeeld. Met drogende materiaalfabrikanten, door het ononderbroken versterken van R&D-investering, om milieuvriendelijke en energy-saving API productiemateriaal te creëren. Het bedrijf heeft opstelling een speciaal milieubescherming bedrijf en een ondersteunend techniek experimenteel centrum, en vestigde ook de kernelementen van energie - besparing en milieubescherming productontwerp om groen materiaal actief te ontwikkelen en te produceren. Momenteel, heeft het geleidelijk aan goede economisch en sociale uitkeringen bereikt.

 

Veel andere ondernemingen integreren nieuwe technologieën in R&D en de productie van API materiaal. Bijvoorbeeld, hebben sommige ondernemingen een vloeibare stikstof vriesdrogende machine ontwikkeld die vloeibare stikstof als koude bron gebruikt om het systeem te koelen; een nieuw sterilisatieprocédé dat gasachtig water aan de vriesdrogende machinepijpleiding onder de actie van het bestaande vacuümsysteem voor waterstofperoxydesterilisatie en desinfectie kan vervoeren; een volledig automatische oplossing van de vaste-vloeibare stofscheiding die energieverbruik, waterverbruik, de arbeidsvraag en waterzuiveringsinstallatiekosten drukt, en verbetert etc. productterugwinning. Bovendien hebben sommige ondernemingen opstelling een ervaren technisch team die gespecialiseerd in het materiaal van de hitteuitwisseling, naar energie streven - besparing en consumptievermindering, en zijn geëngageerd aan het voorzien van klanten van efficiënte oplossingen voor kostenvermindering en de efficiencyverbetering.

 

laatste bedrijfsnieuws over API de industrie gaat een nieuw stadium in  2

 

In het algemeen, verlenen deze nieuwe technologieën, nieuwe materiaal en nieuwe oplossingen van huidige farmaceutische materiaalondernemingen verder sterke processteun voor de productie van uitstekende kwaliteit van API ondernemingen. Aangezien de API industrie de conjunctuurcyclus ingaat, verwacht men dat de API materiaalmarkt ook zal groeien. Nochtans, is het opmerkend de moeite waard dat de kansen vaak met uitdagingen coëxisteren. Daarom terwijl het met beide handen aangrijpen van de kans, API moeten de materiaalondernemingen ook constant aan de nieuwe eisen en de vereisten van de markt aanpassen vernieuwen en materiaal en technologie, de materiaalstructuur verbeteren, om de API industrie te helpen zich met betere kwaliteit ontwikkelen en gebruikers van meer en de betere diensten voorzien.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.