Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Het automatische vloeibare voeden
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Het automatische vloeibare voeden

2022-02-25

Latest company news about Het automatische vloeibare voeden

Het automatische vloeibare voeden

 

Q1: Heb ik een buffertank nodig alvorens, en hoe het verbonden met de machine te vullen?

A: De buffertank heeft twee functies die, die grondstoffen opslaan en de vullende druk stabiliseren, die voor het vullen van nauwkeurigheid zeer noodzakelijk is.

 

Q2: Hoe te om een centrifugaalpomp en een rotorpomp te kiezen?

A: De rotorpompen worden gewoonlijk gebruikt voor kleverige materialen, of de materialen die naar voren gebogen zijn aan het schuimen worden ook geroteerd. De centrifugaalpomp is geschikt en niet gemakkelijk voor materialen met goede vloeibaarheid aan schuim.

 

Q3: Viscositeit, laadt het deegmateriaal hetzelfde als water?

A: Voor kleverige materialen, worden de rotorpompen, de toestelpompen of de flexibele pompen geadviseerd, en de centrifugaalpompen kunnen voor water worden gebruikt.

 

Q4: Vergelijking van voordelen en nadelen van zuigerpomp en peristaltische pomp.

A: De vullende nauwkeurigheid van de peristaltische pomp is niet zo goed zoals de Zuigerpomp

Peristaltische pompnauwkeurigheid: Vullende nauwkeurigheid: ≤±3%.

De nauwkeurigheid van de zuigerpomp: Vullende nauwkeurigheid: ≤±1.5%.

De voordelen van de peristaltische pomp: gemakkelijk schoon te maken, gemakkelijk om het volume (door het touche screen) aan te passen, raakt het materiaal niet het metaal, is het vooral geschikt voor gegroepeerde productie van een verscheidenheid van materialen, behalve de buis, zijn er geen kwetsbare delen, en de structuur is eenvoudig en gemakkelijk te werken.

De zuigerpompen zijn O-ringsverbindingen die, met mechanische transmissie moeten regelmatig worden vervangen te handhaven en, om schoon te maken worden gedemonteerd. Het heeft goede nauwkeurigheid en behoort tot het kwantitatieve vullen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.