Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about De Machine van de zakverpakking
Gebeurtenissen
Contacteer ons

De Machine van de zakverpakking

2022-01-06

Latest company news about De Machine van de zakverpakking

Q1: Wat zijn de voordelen van de horizontale machine van de zakverpakking?

A: Het is snel, schoon, en stabielere looppas.

 

Q2: DXD-reeks verticale verpakkende machine, zakmaker, bij de verpakking van dingen van verschillend gewicht, maar de achter gebruikte verbindingsspecificatie in de waaier van Zakbreedte is: 80~200mm, Zaklengte: 80~300mm, doen de zak vroegere behoefte om worden vervangen?

A: Het moet worden vervangen, en één reeks vormen wordt gebruikt voor één zakbreedte. De zaklengte voor Verticaal die verzegelende machine vormen kan door touch screen worden aangepast zonder enige vroegere zak te veranderen.

 

Q3: Wat is de maximumfilmbreedte van dxd-80?

A: Max. Filmbreedte voor de Verticale het Vormen zich dxd-80 Verzegelende machine van de Sachetverpakking kan 200mm zijn.

 

Q4: Poedert DXD900 vier-kant verzegelende verpakkende machine heeft zijn eigen gemakkelijke scherpe lijnfunctie (perforatielijn)?

A: Ja, installeer enkel het blad op de horizontale verbindingsrol, kunnen verzegelen de vier partijen die de machine van de sachetverpakking perforatielijn doen.

 

Q5: Verticale verpakkende machine: de poederschroef, korrel die kop, korrel en poedermengsel meten zou het meten van kop moeten gebruiken voor het voeden?

A: Ja, zou de korrel het meten van kop moeten gebruiken voor verpakking, en de regelbare waaier van de machine is op en neer 10%. Als het korrel vullende volume 10% op en neer overschrijdt, zijn twee machines nodig. De schroef voor poeder kan worden geruild door het schroefhoofd te veranderen.

 

Q6: Wat is de verpakkingsnauwkeurigheid van de poeder verpakkende machine (dxd-80F, dxd-350F)?

A: Gewoonlijk is de nauwkeurigheid +/-3%.

 

Q7: Verpakkende machine van de poeder de vier-zij verzegelende zak: Kunt u verpakkingsmaterialen verstrekken?

A: Wij kunnen u adviseren de filmfabrikant die wij de hele tijd samenwerken.

 

Q8: Hoeveel keer kan de poeder verpakkende machine met 4 stegen, 6lanes en 8 stegen wordt gelost in één minuut? Hoeveel zakken kan de multisteeg verpakkende machine in een minuut produceren?

A: Behoefte om de specifieke machine te kennen, en dan volgens de daadwerkelijke vullende hoeveelheid en de materiële eigenschappen te bepalen. Dan kunnen wij de productiecapaciteit voor u berekenen.

 

Q9: Multi-lane vier-kant verzegelende verpakkende machines dezelfde zakspecificaties, maar heb kan ik een reeks van het meten van koppen voor verpakkingsdingen van verschillende gewichten delen? Moet ik de vorm veranderen?

A: Een reeks van het meten van koppen kan zonder veranderende vormen voor Multisteeg verpakkende machine worden gedeeld.

 

Q10: Multi-lane kan de vier-kant verzegelende verpakkende machine door het touche screen om het gewicht van de metende kop aan te passen worden gecontroleerd? Of handaanpassing?

A: Handaanpassing.

 

Q11: Verpakkingsmachine: Wat voeden de nadelen van het vullen van mung boon-gerangschikte deeltjes met schroef?

A: De deeltjes zijn te groot, blokkerend de het voeden haven, en het het voeden volume en het meten is niet nauwkeurig.

 

Q12: Theezakje verpakkende machine: Kunnen de zakken verschillende vormen (ronde, driehoek, rechthoek) met één machine worden gemaakt?

A: Volgens de grootte, zou de vorm moeten worden vervangen.

 

Q13: Hoe te om verschillende materialen aan één zak met één machine toe te voegen? Het betekent ik verschillende materialen in één zak heb, maar wij moeten tegelijkertijd het voeden doen. Welke machine komt met deze functie?

A: Afhankelijk van de specifieke materialen, heeft het materiaal drie vrije posten en kan aan drie verschillende materialen kloppen. Als er meer materialen zijn, kunt u een voeder van de kettingsemmer gebruiken. Onze horizonTop-Reeksen en de rotaTop-Reeksen machine kan veelvoudige materiële het voeden functie doen.

 

Q14: Hoofdkussentype de verpakkingsmachine kan achterkant het verzegelen slechts doen? De zakgrootte, kan is het verschillend worden aangepast?

A: Het kan slechts als achterkantverbinding worden gebruikt, en de grootte van de zak kan worden aangepast door de eerstgenoemden te veranderen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.