Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about de machine van de zakverpakking
Gebeurtenissen
Contacteer ons

de machine van de zakverpakking

2022-01-24

Latest company news about de machine van de zakverpakking

de machine van de zakverpakking

 

 

Q1: Filmtype voor vloeibare verpakkende zakken.

A: PET/ALU/PE.

 

Q2: Kan een volledig automatische verbinding aan overgang van een emulgerende machine aan een verpakkende machine worden gebruikt? Voegt u een het doseren pomp toe?

A: Een volledig automatische verbinding van de emulgator aan de verpakkende machine kan worden bereikt, vereisend het gebruik van een overdrachtpomp, gewoonlijk een centrifugaalpomp of een roterende pomp.

 

Q3: Lichte inspectiemachine: Wat worden de voordelen van gehad meer kleuren van lichten?

A: Het betekent dat de lichte inspectiemachine verschillende dingen kan ontdekken, evenals flessen verschillende kleuren ontdekken.

 

Q4: Hoeveel kost verzegel het om een hitte toe te voegen - aan een ritssluitingszak?

A: De standaardmachine van de zakverpakking komt met een hitte - verzegel aan het eind, worden geen extra kosten vereist, maar afhankelijk van de zakstructuur, kan de open zakstructuur extra kosten vereisen. Na het vullen van het materiaal, wordt de ritssluitingszak verzegeld door hitte -, en ritssluiting kan de strook die niet door machine worden gesloten verzegelen.

 

Q5: De voordelen van horizontale het in zakken doen verpakkende machine.

A: 1. De waaier van de grootteaanpassing van de horizontale zak voedende en verpakkende machine is breed, vooral wanneer het maken van grote zakken, kan het worden aangepast. RotaTop-200 zijn de roterende zak verpakkende machine en rotaTop-300 de roterende zak verpakkende machine, de maximumzakbreedte slechts 200mm en 300mm.

2. De horizontale de machinelooppas van de zakverpakking horizontaal, wat sneller is en kan twee zakken in één keer produceren wanneer de grootte aangewezen is. De roterende de machinesnelheid van de zakverpakking is stabiel bij 35 aan 40pouches/min toe te schrijven aan middelpuntvliedende kracht. Bovendien wanneer het vullen van grote dosissen materialen, zal de snelheid langzamer zijn.

3. Alle transmissiemechanismen en mechanische structuren van de horizontale machine van de zakverpakking zijn achter de machine. Het is gemakkelijker schoon te maken en meer overeenkomstig de vereisten van schonere productie. De mechanische transmissie van de roterende machine van de zakverpakking is onder de machine. Wanneer het produceren van poeder of vloeistof, in het geval van lekkage, is de machine niet gemakkelijk schoon te maken en gemakkelijk aan te tasten.

4. De zakbreedte van de roterende machine van de zakverpakking kan met één sleutel worden aangepast. De horizontale machine van de zakverpakking vergt handaanpassing.

 

Q6: De vullende waaier en de prijs van de roterende pomp.

A: De roterende pomp is de vervoerende drager, die niets heeft met het vullende volume te doen, en de vervoerende waaier kan 51200m ³ /h. bereiken.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.