Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Ben een goede „Beschermer“ van farmaceutisch workshopmateriaal om productkwaliteit en veiligheid te verzekeren
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Ben een goede „Beschermer“ van farmaceutisch workshopmateriaal om productkwaliteit en veiligheid te verzekeren

2021-01-27

Latest company news about Ben een goede „Beschermer“ van farmaceutisch workshopmateriaal om productkwaliteit en veiligheid te verzekeren

Ben een goede „Beschermer“ van farmaceutisch workshopmateriaal om productkwaliteit en veiligheid te verzekeren

 

De snelle ontwikkeling van moderne wetenschap en technologie heeft niet alleen gebracht hoog rendement aan farmaceutische productie, maar ook verbeterde zeer de kwaliteit van drugs. Maar de stabiele farmaceutische productie moet in de goede verrichting van het materiaal worden gevestigd. Daarom het van grote betekenis is om wetenschappelijk en professioneel behoud en beheer van farmaceutische materiaalfouten uit te voeren, evenals regelmatig onderhoud van het materiaal.

 

De farmaceutische ondernemingen moeten de voorlichting van materiaalonderhoud en beheer verbeteren

 

laatste bedrijfsnieuws over Ben een goede „Beschermer“ van farmaceutisch workshopmateriaal om productkwaliteit en veiligheid te verzekeren  0

 

Men begrijpt dat wat die materiaal door farmaceutische workshops van vele ondernemingen in vroegere jaren wordt geïntroduceerd onstabiele factoren zal verhogen als de levensduur te lang is, wat verborgen gevaren voor farmaceutische productie zal brengen. Bijvoorbeeld, in één of andere van de de codelijn van de injectieworkshop het aftastenpost, komt het fenomeen van het valse selecteren nu en dan voor, hebben sommige machines geen tijd af te tasten zullen veroorzaken het valse selecteren, beïnvloedend productieefficiency. Daarom is het zeer belangrijk om het oude materiaal op tijd te herstellen om de problemen op te lossen.

 

„Maar in feite, hebben vele farmaceutische bedrijven geen plan om hun materiaal te handhaven. Zodra het materiaal wordt gebroken, willen zij enkel het herstellen. Zij hebben geen voorlichting van onderhoud in gewone tijden.“ Wat ondernemingspersoneel rapporteerde dat het het geval van vele farmaceutische ondernemingen is om postonderhoud van materiaal uit te voeren. Bovendien aangezien de meeste ondernemingen hoofdzakelijk klein en middelgroot zijn, maken de dure onderhoudsmateriaalkosten ook vele ondernemingen „zeer moeilijk“.

 

De laatste jaren, met de meer en meer strikte supervisie van de farmaceutische industrie, zijn de productie en het bestuursniveau van moderne farmaceutische ondernemingen geleidelijk aan verbeterd, en meer aandacht is besteed aan het onderhoud en het beheer van farmaceutisch materiaal. Nochtans, wegens de complexe structuur van farmaceutisch materiaal, en het gebrek aan professionele talenten in de farmaceutische machinesindustrie, velen wie farmaceutische technologie begrijpen begrijp materiaalonderhoud en geen verrichting, zodat moeten de farmaceutische ondernemingen professionele talenten in materiaalonderhoud en beheer aanwerven, en voeren efficiënt personeel uit die de wetenschappelijke en vlotte verrichting van productiemateriaal opleiden te verzekeren.

 

Hoe te om de kwaliteit en het niveau van het beheer van het materiaalonderhoud te verbeteren?

 

laatste bedrijfsnieuws over Ben een goede „Beschermer“ van farmaceutisch workshopmateriaal om productkwaliteit en veiligheid te verzekeren  1

 

De industrie gelooft dat de farmaceutische ondernemingen een mechanisme van het onderhoudsbeheer overeenkomstig de ontwikkeling van ondernemingen zouden moeten vestigen, de kwaliteit en het niveau van het beheer van het materiaalonderhoud verbeteren, om de kwaliteit en de veiligheid van geneesmiddel te verzekeren.

 

Eerst, kan het speciale personeel worden geschikt om de materiaalinspectie en het inspectiesysteem aan te hangen. De inspectieinhoud omvat: het proces van materiaalverrichting, of de verrichting, en de verrichtingsstatus van het materiaal gestandaardiseerd is. Voor het materiaal met problemen, is het noodzakelijk aan relevante persoons verantwoordelijke in time rapporteren, om personeel voor professioneel onderhoud en wetenschappelijk beheer te schikken, om de goede verrichting van het opvolgendemateriaal te verzekeren.

 

Ten tweede, versterk het beheer van materiaal vóór toepassing. Vóór de toepassing van het materiaal, is het noodzakelijk om het milieu van het materiaal, het water en de elektriciteitsvereisten van de materiaalstichting te controleren, en met de materiaalfabrikant samen te werken om de vroege installatie van het materiaal door efficiënte goedkeuring, installatie, het opdragende en andere werk te voltooien. Bovendien na een gedetailleerd inzicht in het de structurele kenmerken en het werk principe van het materiaal, is het ook voordelig voor het ondernemingspersoneel om een stichting voor het verdere onderhoudsbeheer van het materiaal te hebben.

 

Ten derde, is de stabiele verrichting van het materiaal onafscheidelijk van wetenschappelijk en professioneel onderhoud. Het personeel van het het onderhoudsbeheer van het ondernemingsmateriaal een wetenschappelijk en strikt onderhoudssysteem moeten zou formuleren. Bijvoorbeeld, hebben sommige farmaceutische bedrijven vier niveaus van het systeem van het materiaalonderhoud duidelijk gemaakt om de goede verrichting van materiaal te verzekeren. Onder hen, moet het eerste niveauonderhoud hoofdzakelijk de oppervlakte van het materiaal schoonmaken; het tweede niveauonderhoud moet de roest en het stof binnen het materiaal verwijderen; het onderhoud op het derde niveau moet hoofdzakelijk sommige ernstig versleten mechanische gedeelten zoals elektronische componenten wetenschappelijk vervangen; het vierde niveauonderhoud moet hoofdzakelijk de kwaliteit en de prestaties van het materiaal evalueren ruim, en om het materiaal schoon te maken en te herstellen controleer ruim de delen, en los effectief de achteloosheid van de bovengenoemde drie onderhoudsmethodes op.

 

laatste bedrijfsnieuws over Ben een goede „Beschermer“ van farmaceutisch workshopmateriaal om productkwaliteit en veiligheid te verzekeren  2

 

Bovendien volgens de industrie, moet het personeel van het materiaalonderhoud ook de voorlichting van risicobeheer verbeteren en de controle, zou de capaciteit moeten hebben om problemen vroeger te ontdekken en snel problemen op te lossen, om de productie van drugs verder te beschermen, de beheerskosten van ondernemingen te drukken, en economisch en de sociale uitkeringen van ondernemingen te verbeteren.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.