Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Flessenwasmachine het schoonmaken het effect is niet ideaal? Wat is de oplossing?
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Flessenwasmachine het schoonmaken het effect is niet ideaal? Wat is de oplossing?

2020-12-28

Latest company news about Flessenwasmachine het schoonmaken het effect is niet ideaal? Wat is de oplossing?

Flessenwasmachine het schoonmaken het effect is niet ideaal? Wat is de oplossing?

 

Tijdens farmaceutische productie, is de flessenwasmachine ook een onontbeerlijk deel, en de technologie van binnenlandse flessenwasmachine heeft een zeer rijp niveau bereikt. Nochtans, zijn er vaak terugkoppelt van gebruikers dat het waseffect van flessenwasmachine niet ideaal na het gebruiken voor een periode is, die niet aan de vereisten van productie kan voldoen. Zo, wat gebeurt? Wat zijn de redenen? Hoe te om dit probleem op te lossen?

 

laatste bedrijfsnieuws over Flessenwasmachine het schoonmaken het effect is niet ideaal? Wat is de oplossing?  0

 

In dit verband, het technische personeel van de geanalyseerde fabrikant dat er vele redenen voor het slechte schoonmaken van de flessenwasmachine zijn. Bijvoorbeeld, zal de lage temperatuur van de schoonmakende vloeistof het het schoonmaken effect beïnvloeden. In dit geval, zou de temperatuur van de schoonmakende vloeistof op tijd moeten worden aangepast.

 

Als de pijp van het materiaal wordt geblokkeerd, zal het het schoonmaken effect ook beïnvloed worden. In dit geval, zou de gebruiker de pijp op tijd moeten uitbaggeren en op regelmatig het schoonmaken en het uitbaggeren aandringen.

 

Bovendien als de gebruikers teveel bellen van het schoonmaken van materiaal kiezen, zullen zij ook het het schoonmaken effect beïnvloeden. Men stelt voor dat de schoonmakende agent zou moeten worden verbeterd.

 

De bovengenoemde situatie is hoofdzakelijk toe te schrijven aan externe factoren. In feite, is de selectie van materiaal ook zeer belangrijk. Momenteel, zijn de flessenwasmachines op de markt ongelijk, en de kwaliteit is goed of slecht. De gebruikers zouden de reputatie en reputatie van de fabrikant moeten erkennen wanneer het kopen van het materiaal, en slechts door de producten met drie fabrikanten te vergelijken kan zij selecteren het materiaal met betrouwbare kwaliteit en bevorderen de productie.

 

laatste bedrijfsnieuws over Flessenwasmachine het schoonmaken het effect is niet ideaal? Wat is de oplossing?  1

 

Natuurlijk, naast het onbevredigende het schoonmaken effect die van de flessenwasmachine, ontoereikende nevel zijn de druk, en de ernstige schade van werktuigen ook gemeenschappelijke mislukkingen omhoog verwarmen. De gebruikers moeten de oorzaken en de oplossingen van deze problemen begrijpen.

 

Voor het probleem van langzame temperatuurstijging van de flessenwasmachine, zei het technische personeel dat als de was vloeibare temperatuur langzaam tijdens normale bedrijfsvoering van de flessenwasmachine toeneemt, het door de volgende twee redenen kan worden veroorzaakt: het gecondenseerde water van de verwarmer wordt niet in dit geval regelmatig gelost, de omleidingsklep van de stoomval kan worden geopend om het af te voeren; de schaal van de verwarmer wordt geaccumuleerd, en het warmtegeleidingsvermogen wordt beïnvloed, zodat zou het verwijderd regelmatig Vuil moeten zijn.

laatste bedrijfsnieuws over Flessenwasmachine het schoonmaken het effect is niet ideaal? Wat is de oplossing?  2

Als de neveldruk ontoereikend is wanneer de flessenwasmachine loopt, kan het het schoonmaken effect door de volgende drie redenen worden beïnvloed:

1. De schoonmakende vloeistof is ontoereikend en het vloeibare niveau is laag, zodat zou de schoonmakende vloeistof moeten worden toegevoegd om het vloeibare niveau te verhogen;

De waterpomp zou niet normaal zo spoedig mogelijk moeten lopen;

3. Het filterpuin accumuleert onophoudelijk, en het wordt niet op tijd schoongemaakt, en de weerstand is groot. Het wordt geadviseerd om de filter zo spoedig mogelijk schoon te maken om het puin te verwijderen.

 

Bovendien als er meer gebroken flessen in de flessenwasmachine na het schoonmaken zijn, kan het door de volgende drie redenen worden veroorzaakt:

1. Als de kwaliteit van glaswerk zelf slecht is, zou het gekwalificeerde glaswerk op tijd moeten worden vervangen;

2. In het geval van wat mislukking van het instrument, zal de technische ingenieur het instrument controleren, zal ruim de oorzaak te weten komen en zal het op tijd oplossen;

3. De flessentemperatuur is te laag wanneer het ingaan van de fles, en de temperatuurveranderingen plotseling, die de temperatuur van de fles kunnen verhogen.

 

In het algemeen om het ideale flessenspoeleneffect te bereiken, vergt de flessenwasmachine goede kwaliteit, correcte en wetenschappelijke verrichting, en onderhoud en inspectie het werk vooraf, zoals het schoonmaken van filterpuin, verwarmerschaal, en het controleren of het instrument kan normaal werken. In dit verband, adviseert men ook dat de gebruikers hun thuiswerk alvorens de flessenwasmachine doen te gebruiken, om de vlotte verrichting van het schoonmakende werk te verzekeren, en ervoor te zorgen dat de flessen na het schoonmaken intact zijn en bevredigende resultaten bereiken.

laatste bedrijfsnieuws over Flessenwasmachine het schoonmaken het effect is niet ideaal? Wat is de oplossing?  3

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.