Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Kartonnerende Machine
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Kartonnerende Machine

2022-01-28

Latest company news about Kartonnerende Machine

Q1: Wordt de kartonnerende machine uitgerust met in reliëf maakt drukfunctie?

A: De kartonnerende machine kan worden uitgerust met in reliëf maakt drukfunctie.

 

Q2: Heeft de kartonnerende machine de functies van afstandsbedieningsnelheid en de schakelaar van het noodsituatieeinde?

A: De afstandsbediening verwijst naar de controle dat de persoon niet naast het apparaat is, dat aan het netwerk moet worden aangesloten, en de kartonnerende machine kan met de functie van afstandsbedieningsnelheid worden uitgerust, die extra kosten vereist.

 

Q3: Hoeveel verschroeien raad kan in één doos van de automatische kartonnerende machine om de originele het kartonneren snelheid te verzekeren worden geladen?

A: De blaarraad van de automatische kartonnerende machine is neen meer dan 6 raad.

 

Q4: De kartonnerende machine kan dozen van verschillende specificaties inpakken. Is er een behoefte om de vorm te veranderen? Hoeveel is de vorm?

A: Over het algemeen, heeft een machine 1 reeks vormen. Als er veelvoudige reeksen zijn, zal de prijs volgens de daadwerkelijke situatie worden aangerekend.

 

Q5: De maximumdoosgrootte van de kartonnerende machine.

A: De meeste huidige kartonnerende machines kunnen worden aangepast.

 

Q6: Welk soort voeder moet de buis kartonnerende machine met worden uitgerust?

A: Er is een extra last voor de kartonnerende machine met automatische buislosinstallatie. Dan moet u zien welke machine aan de voeder, de verticale automatische kartonnerende machine of de horizontale automatische kartonnerende machine wordt aangesloten, en de voeder is ook verschillend.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.