Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Oorzaken van asymmetrie van V-Mixer en correcte verrichting
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Oorzaken van asymmetrie van V-Mixer en correcte verrichting

2021-07-30

Latest company news about Oorzaken van asymmetrie van V-Mixer en correcte verrichting

Oorzaken van asymmetrie van V-Mixer en correcte verrichting

wegens de uitstekende prestaties van de V-Mixer en de vrij complexe systeemparameters, als de niet-beroeps het niet begrijpen, is het gemakkelijk om sommige mislukkingen in vroeg gebruik, zoals asymmetrie wanneer het gebruiken van de V-Mixer, dan het het mengen zich te hebben werk wat de reden voor de asymmetrie van de V-Mixer is? Dan zou, hoe wij de V-Mixer moeten in werking stellen? Hieronder, zal ik u kort introduceren hoe te om de verrichting op V-mixer en onderhoud op V-Mixer te doen.

laatste bedrijfsnieuws over Oorzaken van asymmetrie van V-Mixer en correcte verrichting  0

Redenen voor asymmetrie van V-Mixer:

De V-Mixer die vat mengen is twee asymmetrische die cilinders, van cirkel de van uitstekende kwaliteit die van de het roestvrije staalplaat van δ3mm304 of van SS316L worden gemaakt en door rond en dicht lassen worden gevormd. Vergemakkelijk het schoonmaken van het cilinderlichaam nadat het materiaal wordt gemengd.

Het V-Mixertransmissiesysteem is samengesteld uit motor, reductiemiddel, tand, lager, transmissieschacht en andere delen. De transmissieschacht is vast gelast en versterkt op de cilindermuur met δ5.0mm staalplaat. Er zijn geen jitter, geen excentriciteit, en met geringe geluidssterkte tijdens het het werk proces. Geschikt onderhoud, lange levensduur, stabiele verrichting en andere kenmerken.

Het kader van V-Type het Mengen zich Machine wordt gemaakt van het lassen van het kanaalstaal, dat stevig gelast is, en het kader wordt gemaakt van roestvrij staal 304, en de oppervlakte is vlak en kras-vrij. De twee einden van het transmissiekader zijn beweegbare deuren, die voor onderhoud en reparatie geschikt zijn.

Elektrisch gecontroleerd en gevoelig. De het mengen zich tijd wordt gecontroleerd door een relais van de digitale vertoningstijd. De het mengen zich tijd van V-mixer wordt geplaatst volgens de vereisten van het daadwerkelijke productieproces van zich het mengen. De het centimeter voor centimeter verplaatsen zich knoop wordt gebruikt om de cilinder naar de aangewezen lading positie of het lossen van positie te verplaatsen, en het materiaal is uit binnen en. Verminder arbeidsintensiteit en verbeter productieefficiency.

 

 

 
  laatste bedrijfsnieuws over Oorzaken van asymmetrie van V-Mixer en correcte verrichting  1

Correcte verrichting van V-Mixer:

 

In het geval van het vervoeren van materialen, open de voerhaven van V-het Mengen zich Machine, sluit de lossingshaven volgens de technische controle-eisen, en zet een bepaalde hoeveelheid materiaal in de V-vultrechter van de Mixerlading. Aan het eind van het voer, om het materiaal te verhinderen tijdens zich het mengen weg te vloeien, moet de voerhaven worden gesloten en worden gesloten.

Tijdens de tijd van de machineverrichting, zet de machtsknoop aan, draai de eindeknoop aan de linkerzijde, begin V-Type Mixer omgekeerde die knoop, en pas de motorsnelheid binnen de snelheidswaaier in de technische voorschriften wordt gespecificeerd aan om de lading bij 3-12R/min. te mengen. Wanneer gemengd materil de technische voorschriften bereikt, na de snelheidsknoop van de conditionerende motoreinden, zou de lossingshaven van de mixer de grond moeten onder ogen zien, en de snelheidsknoop van de aanpassingsmotor aan 0 positie v mengapparaat moeten zou worden aangepast. Roteer de eindeknoop aan het recht de voeding te blokkeren.

Op eind van V is de Mixer uitgerust met een motor en een reductiemiddel. Het vermogen van de motor wordt overgebracht aan het reductiemiddel door een riem, en dan wordt het reductiemiddel overgebracht aan het V-vat door een koppeling. De V-vormige vaten worden één voor één in werking gesteld, en de materialen in het bewegende vat worden gemengd, onderaan, weggegaan en juist gemengd in het vat.

De V-vormige mixer organiseert de bewegende die cilinder door de omwenteling te vertragen, en gebruikt de asymmetrie door de ongelijke lengte van de twee cilinders van de mixer voor zich het mengen wordt gevormd. Wanneer de mixer zich beweegt, wegens het verschil in potentiële energie, de materiële wijzigingen van differentiatie aan combinatie. wegens het verschil in potentiële energie, wordt een zijkracht geproduceerd om de horizontale overdracht van het materiaal te bevorderen. Wanneer de materialen van combinatie in differentiatie veranderen, wegens verschillende materiële niveaus, worden de zijkrachten geproduceerd om de horizontale overdracht van materialen te bevorderen.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.