Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Tellende machine
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Tellende machine

2021-11-30

Latest company news about Tellende machine

Tellende machine

 

Q1: Waarom bewerkt het tellen machinaal ltmc-a vereist flessenhoogte en GLB-dat de diameter wordt vervaardigd? Kan het worden aangepast?

A: De hoogte is regelbaar, en de voerpijp wordt gemaakt volgens de diameter van kroonkurk. De diameter van kroonkurk is verschillend, en de het voeden pijp is verschillend. De grootte van de het voeden pijp overschrijdt geen 3, en de het voeden pijp kan vrij van last worden verstrekt, die voor klanten geschikt is te vervangen.

 

Q2: Wat is het verschil tussen elektrische en pneumatische halfautomatische Desktop het afdekken machine?

A: De elektrische het afdekken machine dekt plastic kappen af, kan de pneumatische het afdekken machine GLB-aluminiumkappen, en de hoogte kan worden aangepast.

 

Q3: Het verschil tussen schroef het afdekken machine en plooiende machine.

A: De schroef het afdekken machine is geschikt voor plastic schroefdeksels, en de het afdekken machine is gewoonlijk geschikt voor tik-van kappen en aluminiumkappen.

 

Q4: Wat zijn de telbare producten van de tellende machine? Kunnen de zachte capsules worden geteld?

A: Het materiaal is niet groter dan 40mm, en het materiaal kan worden geteld voor onze automatische capsule tellende machine.

 

Q5: Het meer kanaal, sneller de snelheid of meer geteld?

A: De meer kanalen, sneller de snelheid.

 

Q6: Hoe nauwkeurig is de elektronische tellende machine om capsules te tellen?

A: 100% terwijl tellende capsules in flessen.

 

Q7: Om de elektronische tellende machine schoon te maken schoon te maken en?

A: Gewoonlijk, als geneeskrachtig poeder, kunt u het schoonmaken met een stofzuiger en het afvegen met een vochtige die doek in alcohol wordt ondergedompeld.

 

Q8: De elektromagnetische verzegelende machine van de inductiealuminiumfolie is verdeeld in waterkoeling en luchtkoeling? Hoe te onderscheiden?

A: De waterkoeling is duurder dan luchtkoeling, en vereist de waterkoeling een watertank. Maar is de waterkoeling beter om op productielijn te gebruiken voor 24 uren het werken. Zo als u de tellende productielijn koopt, stellen wij u voor om de inductie verzegelende machine van het waterkoelingsaluminium te gebruiken.

 

Q9: Wat de Factoren die de productiesnelheid van de tellende machine beïnvloeden zijn.

A: Materiële Grootte, Tellende hoeveelheid per fles, verschillend tellend machinemodel, enz. U kunt ons uw tellende hoeveelheid vertellen en uw gewenste productiecapaciteit per maand, kunnen wij berekenen wat het beste tellende machinemodel voor uw productie is.

 

Q10: De classificatie van unscramblerflessen en de voordelen en de nadelen van elke categorie.

A: De roterende halfautomatische fles unscrambler moet de flessen zetten manueel, wat voor langzame materiaal en glasflessen geschikt is. Normaal roepen wij deze machine als Automatische Lijst van de Flessendraai. Deze machine is geschikt voor zowel plastic fles als glasfles.

De automatische fles unscrambler heeft hoge snelheid, wat de vorm moeten veranderen, en de snelheid is vrij snel, maar het is slechts geschikt voor plastic flessen.

 

Q11: In de fles unscrambler, als de diameter van de fles verschillend is, moet ik de draaischijf binnen veranderen?

A: De flessen met een diameter gelijkend op 1cm kunnen niet te hoeven worden vervangen, en als zij teveel verschillen, moet de vormdraaischijf worden vervangen. Zo moet u ons uw verschillende flessengrootte vóór u vertellen orde de machine.

 

Q12: Is er een functie die de hoeveelheid in elke fles kan automatisch ontdekken? Als niet, welke methode kan worden gebruikt om te controleren.

A: Het is niet mogelijk om te ontdekken hoeveel PCs in elke fles, maar slechts gewicht inhoud binnen, zodat alsof u willen controleren als de telling correct is, komt onze machine met automatisch opsporing en verwerpingssysteem, maar zal de cliënt normaal ook één Gewichtscontroleur na het tellen van machine toevoegen om het totale gewicht van de telling te controleren, kan de nauwkeurigheid aan +/-0.4gram bereiken.

 

 

Q13: Binnen de tellende machine: Worden de foto-elektrische sensoren en de tellende foto-elektrische hoofden verhoogd volgens het aantal van het tellen van kanalen?

A: De foto-elektrische sensor is de tellende belangrijkste raad. 12 kanaliseren tellende machine hebben slechts één tellende foto-elektrische hoofdraad. Er zijn 12 foto-elektrische opsporingsgebieden op de belangrijkste raad. In gemeenschappelijk, worden 12 silo's gebruikt voor blanking. Elke silo heeft 8 foto-elektrische ogen. Ontdek voorwerpen vanuit verschillende invalshoeken en tel hen.

 

Q14: Het aantal in de tellende machine wordt geplaatst is 60 tabletten die. Zal het minder geteld worden?

A: Er zal geen tekort zijn, omdat de sensor het aantal deeltjes telt. Als de streefwaarde niet wordt bereikt, zal de vibrator niet ophouden, en het alarm zal alarmeren wanneer het aantal te groot is of het tekort gebeurt. Als het met verkeerde telling komt, zal de machine de verkeerde tellingsfles verwerpen.

 

 

Q15: Hoe te om de automatische verwerpingsfunctie van de hoge snelheids tellende machine Modelcountpro-series te realiseren?

A: Het tellen van de deeltjes door het foto-elektrische oog ontdekt of de hoeveelheid in de fles wordt gelaten vallen nauwkeurig is, en verwerpt automatisch de verkeerde fles.

 

 

Q16: Hoeveel liter is de 8 kanaalvultrechter van de nieuwe hoge snelheids tellende machine? Kan het met grotere worden vervangen?

A: Kan volgens vereisten, de norm worden aangepast één op de tellende machine 40L is.

 

 

 

Q17: Is de hoogte regelbaar van de transportband van de hoge snelheids tellende machine?

A: Ja, is de standaard regelbare waaier 850±50mm. Als u verschillend vereiste op de transportband heigh van capsule tellende machine hebt, kunt u ons vertellen en wij kunnen voor u aanpassen.

 

Q18: Wat is het verschil tussen transparantiedrempel en transparantiefactor?

A: Pas wanneer de drempellengte verandert, en pas de transparantiecoëfficiënt aan aan wanneer de zachte capsules worden gebruikt.

 

Q19: Wat is het verschil tussen de parameters van de vertragingstrilling en vibratorparameters?

A: De vertragingsparameter verwijst naar de frequentie waarbij de vibrator na de eerste flessentelling moet vertragen. De vibratorparameter is de trillingsfrequentie.

 

 

Q20: De zachte suikergoed tellende machine, de capaciteit is 30-60 tabletten, de output: 30 flessen per minuut, die men beter is, countPro-8 en ltec-16?

A: CountPro-8 zijn het beste, omdat het zachte suikergoed vaak gepoederde suiker produceert, de machine hebben de functies van het automatische poeder blazen en automatische aanpassing van de lichtbron, en de telling is nauwkeuriger. Als ltec-16 worden gebruikt, is het ook mogelijk, maar de fotocellen moeten regelmatig tijdens productie worden schoongemaakt, en de productie moet opnieuw worden tegengehouden en worden schoongemaakt.

 

 

Q21: 8 kanaliseert tellende machine een het opheffen functie, het moet de specificaties van de fles bevestigen toevoegen? Kan de hoogte van de het voeden haven aan de transportband worden verminderd opgeheven=worden= en? Bovendien wat is de diameter die van het voer openen in de normale omstandigheden?

A: 8 kanaliseren tellende machine hebben een het opheffen functie, en de flessengrootte moet worden bevestigd. De standaarddiameter is 35mm. U moet drie punten, flessenmond, hoogte, en flessendiameter bevestigen.

 

Q22: CountPro-2 de dubbel-hoofd automatische capsule tellende machine, de capsulespecificaties verschillend is, moet ik de vorm veranderen?

A: Ja, moet de vorm worden veranderd. Als ltmc-a, moet de vorm worden veranderd. Dit model van de tellende machine wordt speciaal gebruikt voor het tellen van harde gelatinecapsules.

 

Q23: Als Er 2 producten (capsules en tabletten) voor de automatische elektronische tellende machine zijn. Vereist het om te veranderen vorm terwijl wij product veranderen?

A: Er is geen behoefte om de vorm te veranderen. Als uw grootte van de flessenmond een verschillende grootte heeft, moet enkel de het vullen pijp vervangen van het tellen van machine.

 

Q24: Is de tellende de machinereeks van de CountProhoge snelheid, wat de het werk lopende tijd voordien bij volledige capaciteit over het verwarmen van de machine?

A: Onze kan countPro-Reeksen de Hoge snelheid die Mahcine tellen 24 uren lopen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.