Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Verscheidene soorten machines voor eenvormige coating in de farmaceutische industrie
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Verscheidene soorten machines voor eenvormige coating in de farmaceutische industrie

2024-06-04

Latest company news about Verscheidene soorten machines voor eenvormige coating in de farmaceutische industrie

Verscheidene soorten machines voor eenvormige coating in de farmaceutische industrie

De farmaceutische industrie heeft behoefte aan belangrijke apparatuur. Tabletten en flessenvloeistoffen zijn twee van de meest populaire producten.Het hoofddoel van de coating is om de geur te maskeren.Het is bovendien nuttig bij het verschaffen van fysieke en chemische bescherming van het geneesmiddel.De coating dient ook om de effectiviteit van de dosering te bepalen..

Er zijn vele soorten tabletcoating zoals de enterisch bedekte tablet, de filmbedekte tablet, de compressiecoating en de suikerbedekte tablet.Suikeromhulde tablet is een van de meest populaire en velen van ons kennen het misschien wel.Het wordt vaak gebruikt voor kinderen om de bitterheid van de geneeskunde te absorberen, het is ook nuttig voor medicinale tabletten die erg bitter zijn.Dit type coating wordt gecreëerd door de siroop te verdampen, waardoor een dikke suikerschaal ontstaat en de kleur ervan meestal glanzend en helder is..

laatste bedrijfsnieuws over Verscheidene soorten machines voor eenvormige coating in de farmaceutische industrie  0

 

Beginsel van de tabletbekledingsmachine

Eentabletbekledingsmachineis zeer effectief wanneer het gaat om het coachen van het buitenste oppervlak van een tablet met behulp van een speciale dunne film van het coatingsmateriaal.Het basisprincipe van het coatingsmateriaal wordt toegepast op een verplaatsbaar tabletbedDe tabletten worden in een gesloten trommel geplaatst en in een baan gedraaid door invloed van een gestroomlijnde plaat.Het coatingsmedium sproeit tijdens deze baanbeweging automatisch op de tabletten op een manier die overtollige coating voorkomt.

Er zijn bovendien hoekige buffers in de trommels gemonteerd om het mengproces van de tabletten te vergemakkelijken.Het voordeel van het gebruik van de buffers is dat het tabletten optilt en draait om ervoor te zorgen dat alle tabletten volledig worden blootgesteld aan de besproeide coating.Het bestaat uit een geperforeerd bed dat wordt gebruikt om met behulp van inlaatventilatoren hete lucht binnen te brengen.Met een gewicht van niet meer dan 50 kg, doch niet meer dan 150 kg, spuitgeweren evenals uitlaat- en verwarmingsbuizen.

laatste bedrijfsnieuws over Verscheidene soorten machines voor eenvormige coating in de farmaceutische industrie  1

 

Theorie van de vloeistofbedprocessor

EenVloeistofbedverwerkerhelpt bij het proces van coating, granulatie, laagvorming en drogen van deeltjes.De vloeibare bedcoating wordt in de farmaceutische industrie geïmplementeerd met behulp van een bodemsprayproces (Wurster) dat een uniforme coating garandeertHet bestaat uit een vloeibaar bed van vaste deeltjes waardoor hete lucht onder hoge druk door de luchtverspreidingsplaat van de container kan gaan.De deeltjes worden in een vloeibaar toestand geplaatst door ze van de bodem op te tillen en in een luchtstroom op te hangenIn een fluïde bedprocessor zijn er verschillende soorten sproeiers; topsproei, bottomsproei, tangentiële sproei.

 

Efficiëntie van de vloeibare-bedprocessor

Het feit dat dezelfde apparatuur kan worden gebruikt voor topspray granulatie, bottom spray coating & drogen is zeer gunstig.Deze methode zorgt voor een uniforme coatingDeze machine maakt gebruik van de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat het proces zonder gebreken wordt voltooid om hoogwaardige producten voor de farmaceutische industrie te produceren.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.