Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Extractie en Concentratie de Machine verwijdert effectief Onzuiverheden in Geneeskrachtige Kruiden en verbetert de Stabiliteit van Voorbereidingen
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Extractie en Concentratie de Machine verwijdert effectief Onzuiverheden in Geneeskrachtige Kruiden en verbetert de Stabiliteit van Voorbereidingen

2021-07-30

Latest company news about Extractie en Concentratie de Machine verwijdert effectief Onzuiverheden in Geneeskrachtige Kruiden en verbetert de Stabiliteit van Voorbereidingen

Extractie en Concentratie de Machine verwijdert effectief Onzuiverheden in Geneeskrachtige Kruiden en verbetert de Stabiliteit van Voorbereidingen

 

De extractie en de concentratie zijn uiterst belangrijk in de Natuurlijke Kruidengeneeskundeindustrie. Met de regelmatige verbetering van extractie en concentratietechnologie, zijn de markt voor extractie en de concentratiemachines steeds belangrijker geworden. Niet alleen is het materiaaltype gestegen, maar vele nieuwe types van extractie en concentratiemachines zijn geleidelijk aan te voorschijn gekomen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Extractie en Concentratie de Machine verwijdert effectief Onzuiverheden in Geneeskrachtige Kruiden en verbetert de Stabiliteit van Voorbereidingen  0

 

Specifiek, tijdens het extractieprocédé van de Natuurlijke Kruidengeneeskunde halende en concentrerende machine, zal het hete oplosmiddel onophoudelijk op de oppervlakte van de geneeskunde stijgen, door de geneeskrachtige materiële laag bij hoge snelheid, van boven tot onder overgaan en zal dan het oplosmiddel in het geneeskrachtige materiaal oplossen. De oplossingsinhoud in de geneeskrachtige materialen en de oplossingsinhoud in het oplosmiddel handhaven een hoge gradiënt tot het volledig wordt opgelost. Het extractietarief efficiënte ingrediënten is hoog, en de opbrengst van concentratiedeeg is hoog, en de inhoud van efficiënte ingrediënten in de zalf is ook hoog.

 

Volgens sommige fabrikanten, is de extractieconcentrator geschikt voor luchtdruk, micro- druk, water het decocting, het warme doorweken, hitteterugvloeiing, penetratie, extractie van aromatische oliecomponenten, en terugwinning van organische oplosmiddelen in Natuurlijke Kruidengeneeskunde, installaties, voedsel, dranken, en de chemische industrieën.

 

laatste bedrijfsnieuws over Extractie en Concentratie de Machine verwijdert effectief Onzuiverheden in Geneeskrachtige Kruiden en verbetert de Stabiliteit van Voorbereidingen  1

 

Omdat de Natuurlijke Kruidengeneeskunde complexe chemische componenten bevat, zijn er gewoonlijk suikers, aminozuren, proteïnen, oliën, was, enzymen, pigment, vitaminen, organische zuren, tannine, anorganische zouten, vluchtige oliën, alkaloïde, glycosiden, enz. Deze ingrediënten hebben zowel efficiënte ingrediënten als ondoeltreffende onzuiverheden. Als de onzuiverheden niet zoveel mogelijk worden verwijderd, zullen de kwaliteit en de stabiliteit van de voorbereiding worden beïnvloed. Daarom is de Natuurlijke Kruiden de concentratiemachine van de geneeskundeextractie zeer belangrijk.

 

De auteur heeft geleerd dat de extractie en concentrator momenteel in de productie van Natuurlijke Kruidengeneeskunde wordt de gebruikt niet alleen hebben exquisitely een kleine voetafdruk, veroorzaakt en ook volledige ondersteunende faciliteiten die hebben, maar zeer geschikt zijn te werken. Het is geschikter voor kleine partijen en de methodes van de multi-verscheidenheidsproductie. Het materiaal heeft volledige functies en is geschikt voor waterextractie en alcoholextractie. Het kan atmosferische en negatieve drukextractie uitvoeren en kan vluchtige olie terugkrijgen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Extractie en Concentratie de Machine verwijdert effectief Onzuiverheden in Geneeskrachtige Kruiden en verbetert de Stabiliteit van Voorbereidingen  2

 

Bovendien is het materiaal ook uitgerust met een vacuümconvertor en een controledoos, die gemakkelijk is te werken, en kan normale temperatuurextractie en lage temperatuurconcentratie bereiken; normale temperatuurextractie en normale temperatuurconcentratie; lage temperatuurextractie en lage temperatuurconcentratie en andere procesvereisten.

 

De „elektrische het verwarmen structuur van de extractie en concentratiemachine is geavanceerd, en snel koelend, en zelfs brandkast die, verwarmt verwarmt. De tank is uitgerust met een apparaat van de veiligheidsdecompressie om veilig gebruik te verzekeren.“ De fabrikant zei dat het procédé van de terugvloeiingsextractie kan worden gerealiseerd, verminderend de extractie en concentratietijd en bewarend Oplosmiddel. Het unieke olie-water separatorontwerp integreert de vacuümomzettingsfunctie om het olie-water scheidingseffect beter te maken. Het materiaal wordt gemaakt van glas voor gemakkelijke observatie.

 

De deskundigen herinneren eraan dat er sommige dingen zijn om aandacht aan te besteden wanneer het gebruiken van de Natuurlijke Kruidengeneeskundeextractie en de concentrator. Neem de eenheid van de hitterecyclage als voorbeeld, moeten 4 punten aandacht aan worden besteed wanneer het gebruiken van de eenheid van de hitterecyclage. Om de hoeveelheid geneeskrachtige materialen in elke tank door controle te bepalen, bepaalt het principe van de extractie van de hitteterugvloeiing dat de hoeveelheid materiaal groter is dan dat van de multifunctionele extractietank.

 

laatste bedrijfsnieuws over Extractie en Concentratie de Machine verwijdert effectief Onzuiverheden in Geneeskrachtige Kruiden en verbetert de Stabiliteit van Voorbereidingen  3

 

Ten tweede, bepaal de tijd om terugvloeiing volgens de concentratie van de chemische oplossing te beginnen. Als de terugvloeiingstijd te vroeg is en de concentratie van het uittreksel laag is, zal de efficiënte extractietijd worden verlengd. Als de terugvloeiingstijd te laat is, is de verzadiging van het uittreksel niet bevorderlijk voor de extractie van actieve ingrediënten en verspilt energie.

 

„Één uur na de extractie (het koken), zou een deel van de vloeibare geneeskunde in de concentratietank moeten worden gezet, en de terugvloeiing en de timing zouden moeten zijn begonnen. Merk op dat de lucht in de tank zou moeten worden verwijderd wanneer de extractietank kookt, anders zal de druk in de tank worden geproduceerd.“ Bovengenoemde deskundigen.

 

Ten derde, moet de temperatuur van de terugvloeiingsvloeistof worden gecontroleerd en niet te laag. Tegelijkertijd, is het noodzakelijk om de temperatuur in de extractietank te controleren en te proberen om een constante temperatuur te handhaven. De koude extractie (onder 90℃) heeft minder onzuiverheden, goede duidelijkheid, hoge efficiency van de hitteextractie, en slechte duidelijkheid.

 

laatste bedrijfsnieuws over Extractie en Concentratie de Machine verwijdert effectief Onzuiverheden in Geneeskrachtige Kruiden en verbetert de Stabiliteit van Voorbereidingen  4

 

Het doel om te koken is de verspreiding en de penetratie van de oplossing te verbeteren. Het koken Ruiran kan het concentratieverschil van de oplossing in een korte tijd verminderen, maar het zal vele macromolecular onzuiverheden oplossen.

 

Ten vierde, bepaal de extractie en concentratietijd. De bovenmatige extractie zal de onzuiverheden in de extractieoplossing verhogen en zal de recentere scheiding moeilijker maken. Als de tijd te kort is, zal de extractie onvolledig zijn, en de grondstoffen zullen worden verspild (de oplossingsconcentratie moet tijdens het extractieprocédé worden gecontroleerd).

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.