Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Factoren die droge bulkdichtheid van neveldroger beïnvloeden
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Factoren die droge bulkdichtheid van neveldroger beïnvloeden

2020-10-27

Latest company news about Factoren die droge bulkdichtheid van neveldroger beïnvloeden

Factoren die droge bulkdichtheid van neveldroger beïnvloeden

 

In velen is het drogende materiaal, neveldroger één van het wijd gebruikte drogende materiaal. De neveldroger is een drogend materiaal om oplossing, opschortings of dunne moddermateriaal te behandelen. Het kan van te poederen vloeistof direct droog zijn zich, die het grootste voordeel van neveldroger is. Zijn lage thermische efficiency, groot volume, lage productiecapaciteit en hoge investering zijn zijn tekortkomingen. De nevel drogende machine wordt wijd gebruikt in de chemische industrie, de lichte industrie en de voedselindustrie omdat het direct uit oplossing of opschortingssysteem met eenvormige poederproducten kan worden verkregen. De chemische industrie wordt wijd gebruikt in de verfstofindustrie.

 

laatste bedrijfsnieuws over Factoren die droge bulkdichtheid van neveldroger beïnvloeden  0

 

Het principe van neveldroger is het materiaal te bespuiten in druppeltjes en hen te verspreiden in hete lucht door nevelmethode. Het materiaal wordt gecontacteerd met de hete lucht op de manier van parallelle stroom, tegen de stroom in of gemengde stroom, zodat de vochtigheid en snel het doel verdampt bereikt om te drogen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Factoren die droge bulkdichtheid van neveldroger beïnvloeden  1

 

De pijp van de neveldroger is een precisieapparaat dat de verspreiding van vloeistof in de nevel kan bevorderen. De pijp wordt gebruikt voor drie doeleinden: om de vloeistof over een gebied te verdelen, de oppervlakte van de vloeistof te verhogen, en een effectkracht op de stevige oppervlakte te veroorzaken. Allerlei pijptoepassingen gebruiken diverse nevelkenmerken om nevel te beschrijven.

 

De pijp van de neveldroger kan volgens de energieinput voor atomisering worden geclassificeerd, en de vloeistof kan in druppeltjes worden ontbonden. Een pijp kan één of meerdere afzet hebben; een veelvoudige afzetpijp wordt genoemd een samengestelde pijp. De pijp strekt zich van zwaar industrieel gebruik uit aan lichte aërosols of nevelflessen.

 

De ultrasone pijp is een andere die pijp op de droger van de druknevel wordt gebruikt. De trilling met hoge frekwentie die door piezoelectric sensor wordt geproduceerd handelt op het uiteinde van de pijp, resulterend in capillaire golven in de vloeibare film. Zodra de omvang capillaire golven een kritieke die hoogte (wegens het machtsniveau door de generator wordt verstrekt) bereikt, worden zij te hoog te steunen, en er zijn uiterst kleine druppeltjes bij het uiteinde van elke golf, die atomisering veroorzaken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Factoren die droge bulkdichtheid van neveldroger beïnvloeden  2

 

Bij het ontwerpen van centrifugaalneveldroger, moeten wij de grootte en de distributie van droge deeltjes vooraf bepalen. Omdat deze twee factoren direct de bulkdichtheid en de kleur van droge producten zullen beïnvloeden. Daarom slechts kan de asuitable centrifugaalneveldroger worden geselecteerd om een goed het drogen effect te bereiken.

 

Wat zijn de factoren die in het ontwerpen van centrifugaalneveldroger moeten worden overwogen? De zogenaamde bulkdichtheid is eigenlijk de bulkdichtheid, die over het algemeen vóór het ontwerp wordt bepaald. Er zijn vier factoren die bulkdichtheid beïnvloeden, wat materiaaltype, hete lucht en uitlaattemperatuur, voerconcentratie en additieven zijn.

 

Eerst en vooral, als het geselecteerde type van materiaal verschillend is, wat het effect zal zijn? In termen van gebruik, als de gecombineerde droger van de stroom centrifugaalnevel wordt gekozen, zal een product met een kleinere dichtheid worden verkregen; als de centrifugaalneveldroger tegen de stroom in wordt gebruikt, zal een product met grotere dichtheid worden verkregen.

 

Daarom wanneer het kiezen, zou het type van neveldroger volgens de daadwerkelijke productievereisten moeten worden bepaald. Ten tweede, tijdens het voeden, zouden wij aandacht aan de controle van de voerconcentratie ook moeten besteden. Dit is omdat, in de loop van de centrifugaalneveldroger, in het algemeen, de voerconcentratie aan de bulkdichtheid direct evenredig is. Als de voerconcentratie laag is, zal de bulkdichtheid klein zijn. Als de voerconcentratie hoog is, dan zal de bulkdichtheid groot zijn.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.