Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Filtratie, het Schoonmaken, het Mengen zich en het Doseren
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Filtratie, het Schoonmaken, het Mengen zich en het Doseren

2022-03-29

Latest company news about Filtratie, het Schoonmaken, het Mengen zich en het Doseren

Filtratie, het Schoonmaken, het Mengen zich en het Doseren

 

 

Filtratie en het schoonmaken

 

Q1: Het schoonmaken tijd en waterverbruik van LTSQX-1m ³ dubbele deur schoonmakende machine.

A: Één enkele cyclus schoonmakende stap vergt ongeveer 3 minuten, en het waterverbruik is 80L; het schoonmaken met een schoonmakende agent vergt ongeveer 8 minuten, en het waterverbruik is ook 80L.

 

Q2: Schoonmakende cyclus van LTSQX-1m ³ dubbele deur schoonmakende machine.

A: Een schoonmakende cyclus vereist ongeveer 6-9 sub-stappen.

 

Q3: De rol van intern boogontwerp in het schoonmaken van machine.

A: Helling van de ontwerp de automatische drainage, geen dode hoek, gemakkelijk schoon te maken.

 

Q4: Hoe te om het het schoonmaken effect te controleren?

A: Het schoonmaken effect dekkingstest: De riboflavineoplossing wordt bespoten op het punt, en het wordt bestraald met een fluorescente lamp na het schoonmaken. Als het niet wordt schoongemaakt, zal de fluorescentie verschijnen.

 

Q5: Hoe lang neemt het gewoonlijk om te drogen schoon te maken en?

A: Over het algemeen, vergt het 60-90 minuten om schoon te maken en te drogen.

 

Q6: Waarom twee geleidingsvermogentests?

A: Één geleidingsvermogentest is een online geleidingsvermogentest, en de andere geleidingsvermogentest is een off-line geleidingsvermogentest. De twee tests worden geverifieerd om de nauwkeurigheid te verzekeren.

 

Q7: Wordt de lossingstemperatuur van de schoonmakende machine gecontroleerd?

A: De schoonmakende machine keurt een water goed vermengt apparaat, dat heet en koud water kan volledig mengen om aan de behoeften van verschillende gebruikers op de drainagetemperatuur te voldoen.

 

Q8: Kan de schoonmakende machine ver worden gecontroleerd?

A: De wasmachine kan een afwisselende Ethernet-interface voor de gebruiker verstrekken om afstandsbedieningfuncties uit te voeren.

 

Q9: Gegevensbeveiliging.

A: De exploitanten en het onderhoudspersoneel kunnen permanente gegevens in geen omstandigheden wijzigen. (historische gegevens, sparen dossiers)

 

Q10: Het verschil tussen een medische schoonmakende machine en een gewone schoonmakende machine.

A: De medische schoonmakende machines hebben hogere vereisten, is de ultrasone frequentie hoger dan 20.000 Herz, en de materiële contactdelen worden vereist om S316 te ontmoeten, die aan de medische desinfectienormen moet voldoen.

 

Q11: Hoeveel manieren moet de schoonmakende machine de deur openen?

A: Er zijn twee types, het hand openen en het automatische openen. De kleine modellen van het schoonmaken van machines kunnen slechts manueel worden geopend, en een grotere holte kan het automatische openen steunen.

 

Q12: Hoe verzekert de schoonmakende machine de veiligheidskoppeling?

A: Het programma kan niet starten tot de deur in de normale het verzegelen positie wordt verminderd en verzegeld. De procedure kan niet zijn begonnen als de verzegelende deur niet gesloten is. Zodra het programma in gebruik is, is de verzegelde deur gesloten en kan niet worden geopend om veilige exploitatie te verzekeren. Wanneer het programma niet over is of de temperatuur in de cabine de vastgestelde waarde overschrijdt, zal de luchtdichte deur worden beschermd en kunnen niet worden geopend om de veiligheid van materiaal en personeel te verzekeren. De dubbele deuren (dubbel-bladmateriaal) worden met elkaar verbonden om efficiënte isolatie tussen gebieden te verzekeren. Plaats de schakelaar van de hindernisopsporing, zal de deur automatisch ophouden lopend wanneer het ontmoeten van hindernissen tijdens het het sluiten proces.

 

Q13: Verwarmingssysteem om machine schoon te maken.

A: Het verwarmingssysteem van de schoonmakende machine kan volgens het programma worden geplaatst. In verschillende stadia, worden de elektrische het verwarmen buizen of de stoomrollen gebruikt om het schoonmakende doorgevende water in de cabine te verwarmen, die kan tot 93°C worden verwarmd en worden gehandhaafd om de schoonmakende punten thermaal te steriliseren.

 

Q14: Heeft de schoonmakende machine een karretje?

A: Nr, de schoonmakende machine met karretje moet extra kosten toevoegen.

 

 

Het mengen zich en het doseren

 

Q15: Het verschil tussen het hogere bewegen en bodem het magnetische bewegen van de het doseren tank.

A: De macht van het hogere bewegen is groot, en het is niet gemakkelijk schoon te maken. De magnetische bewegende kracht is klein en gemakkelijk schoon te maken.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.