Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Zich concentreert op de productie van stevige farmaceutische voorbereidingen, is de korreling een belangrijk proces
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Zich concentreert op de productie van stevige farmaceutische voorbereidingen, is de korreling een belangrijk proces

2020-12-29

Latest company news about Zich concentreert op de productie van stevige farmaceutische voorbereidingen, is de korreling een belangrijk proces

Zich concentreert op de productie van stevige farmaceutische voorbereidingen, is de korreling een belangrijk proces

 

Er zijn vele soorten drugs, die in de vormen van de stevige, semi-solid, vloeibare en gasdosering kunnen worden verdeeld. Onder hen, geeft de stevige voorbereiding van ongeveer 70% van alle drugs rekenschap, die de belangrijkste doseringsvorm van drugs is. Het heeft de voordelen van goede fysieke en chemische stabiliteit, lage productiekost, gemakkelijk te nemen en te dragen, zodat wordt het ingestemd met door patiënten.

 

laatste bedrijfsnieuws over Zich concentreert op de productie van stevige farmaceutische voorbereidingen, is de korreling een belangrijk proces  0

 

Is de drug stevige voorbereiding gebaseerd op drugpoeder als beginnend materiaal. om de productkwaliteit en het vlotte productieproces van stevige voorbereiding te verzekeren, is het vaak noodzakelijk om en drugs, zoals zich het verpletteren, sorteren, mengen, korreling, drogen, tablet te verwerken te behandelen die, enz. drukken. In het productieproces van stevige farmaceutische voorbereidingen, is de korreling een zeer belangrijk proces.

 

Volgens het begrip van het traditionele korrelingsprocédé, is het makkelijk te gebruiken de het mengen zich droogoven om de productkwaliteit te beïnvloeden. om de supervisie en het beheer van drugproductie en drugkwaliteit te versterken, en de veiligheid van patiënten te verzekeren, heeft China het GMP certificatiesysteem uitgevoerd. Onder dit systeem, zien het ontwerp van installatie en materiaalconfiguratie, het water, ventilatie en airconditionings het systeem, de pakhuisvoorwaarden, het productiebeheer en het kwaliteitsbewakingsbestandssysteem, de organisatie en andere aspecten strengere vereisten onder ogen het ook het vereiste omvat om dwarsverontreiniging te verhinderen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Zich concentreert op de productie van stevige farmaceutische voorbereidingen, is de korreling een belangrijk proces  1

 

In deze context, kan het traditionele korrelingsprocédé duidelijk niet aan de behoeften van certificatieondernemingen voldoen, en geleidelijk aan impopulair worden, en een nieuw „het efficiënte natte korreling het koken drogen“ productieproces was geboren, zijn zijn duidelijke kenmerken: de hoge productieefficiency, de korte cyclus, en overeenkomstig GMP vereisten, worden momenteel dit nieuwe korrelingsprocédé wijd erkend en door farmaceutische ondernemingen toegepast.

 

Het productieproces van „hoog rendement het natte korreling het koken drogen“ omvat twee delen: hoog rendement het natte korreling en het koken drogen. De hoog rendement natte korreling verwijst naar het korrelingsprocédé om het bevochtigen bewegende hoge snelheids scherpe korreling in dezelfde materiaalcontainer te mengen, die door het vermijden van dwarsverontreiniging, geschikte verrichting, arbeidsintensiteit te verminderen en de aan GMP vereisten te voldoen wordt gekenmerkt. Koken die is het beste proces drogen het droge korrelige materiaal in kokende staat in de schone hete luchtstroom is. Door de hitteuitwisseling tussen de hete lucht en het materiaal, het snelle wordt drogen van het materiaal gerealiseerd.

 

Er zij op gewezen dat hoewel de voordelen van het nieuwe het pelletiseren proces prominent zijn, de sleutel tot het normale gebruik van het nieuwe procesmateriaal het succes van het zuiveren is. Vele gebruikers rapporteren dat de kwaliteitsproblemen zoals „teveel materiële hoofden“ vaak in het het opdragen proces van de natte korreling en het kokende drogende materiaal verschijnen, die ernstig het korrelingseffect beïnvloeden.

 

laatste bedrijfsnieuws over Zich concentreert op de productie van stevige farmaceutische voorbereidingen, is de korreling een belangrijk proces  2

 

om het kwaliteitsprobleem van „teveel materiële hoofden“ in de proefproductie en het opdragen op te lossen, beginnen sommige binnenlandse fabrikanten van het het werk principe van het natte die korreling en het koken drogen, met het traditionele korrelingsprocédé wordt gecombineerd, test en analyseren het koken drogend, bespreken ook het het opdragen werk van nieuwe natte korreling en kokend drogend materiaal, en verbeteren de problemen in het opdragen van het materiaal.

 

Bijvoorbeeld, vond een granulatorfabrikant dat de sleutel tot het zuiveren van het materiaal de materiaalstroom moet volledig maken door de problemen te bespreken bestaand in de productie en het zuiveren van het materiaal. Daarom na de efficiënte natte korreling, voegde de fabrikant een natte korrelingsprocedure toe om de vloeibaarheid van het materiaal te verbeteren. Tegelijkertijd, verbeterde de fabrikant ook de verrichtingsprocedure, zodat na de begonnen ventilator, het materiaal eerst werd verwarmd en toen werd gevoed, dat het fenomeen van materieel aangaande samenvoeging na het ingaan van de drogere kamer verminderde.

 

Sommige bedrijven hebben de natte eenheid van de korrelings kokende drogende lijn door wijd ontworpen met de kenmerken van het productieproces van stevige voorbereidingen in binnen- en buitenland te absorberen en te combineren. Het is een nieuw type van machine dat de natte korrelingsmachine, natte korrelingsmachine, kokende drogere, droge korrelingsmachine combineert, materiaal, mixer, enz. die, en met de daadwerkelijke binnenlandse productievraag combineert effectief vervoeren. Het heeft redelijke structuur, stabiele prestaties en hoge betrouwbaarheid het het probleem van „teveel materiële hoofden“ vermijdt, en geschikt voor de productie van tabletten, capsules en korrels is.

 

In het algemeen, onder de achtergrond van het verouderen en consumptie bevordering, zal de marktvraag naar stevige farmaceutische voorbereidingen blijven groeien. Tegelijkertijd, aangezien de de industriesupervisie strikter wordt en de kwaliteitsvereisten blijven verbeteren, moeten het productieproces en het materiaal met betrekking tot stevige farmaceutische voorbereidingen ook tempo met The Times houden en constant bevorderen om aan de productievereisten van de producten van betere kwaliteit te voldoen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.