Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Het hete de verwerkingseffect van de luchtcirculatieoven is niet ideaal? Neem deze onderhoudsstrategie
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Het hete de verwerkingseffect van de luchtcirculatieoven is niet ideaal? Neem deze onderhoudsstrategie

2021-02-26

Latest company news about Het hete de verwerkingseffect van de luchtcirculatieoven is niet ideaal? Neem deze onderhoudsstrategie

Het hete de verwerkingseffect van de luchtcirculatieoven is niet ideaal? Neem deze onderhoudsstrategie

 

De hete luchtcirculatieoven is een zeer gemeenschappelijk ovenmateriaal in de farmaceutische industrie. Het gebruikt stoom of elektriciteit als hittebron, en gebruikt de asventilator om de warmtewisselaar door convectie te verwarmen. Wanneer de hete lucht laminaire stromen door de drogende plaat en het materiaal voor hitteoverdracht, de verse lucht uit de luchtinham kunnen komen, en de afval hete en vochtige lucht van de natte afzet wordt gelost, en het gehele systeem constant door dit de relatieve vochtigheid in de oven wordt gehandhaafd door verse lucht te vullen en onophoudelijk hete en vochtige lucht te lossen wordt bijgevuld.

 

Momenteel, met de bevordering van energy-saving en milieubeveiligingsbeleid en de ononderbroken ontwikkeling van energy-saving technologie, kan de thermische efficiency van hete luchtcirculatieoven op de markt 70% of meer over het algemeen bereiken, die de voordelen van het eenvormige drogen, energie - besparing, temperatuurcontrole, levensduur met geringe geluidssterkte, lange etc. hebben.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het hete de verwerkingseffect van de luchtcirculatieoven is niet ideaal? Neem deze onderhoudsstrategie  0

 

om het verwerkingseffect van materialen te verzekeren, is het correcte gebruik van hete luchtcirculatieoven zeer belangrijk. Bijvoorbeeld, wanneer het gebruiken van elektriciteit, zouden de exploitanten niet de elektrodelen raken op de linkerkant van de doos met de hand, of hen moeten afvegen met natte doek of hen wassen met water; plaats niet de punten in de ook overvolle doos, en verlaat genoeg ruimte om de vochtige lucht toe te staan om op de bovenkant van de wind te ontsnappen. Het gebruik van het materiaal moet in de last van een speciale persoon zijn, en de externe voeding zou aan het eind van het gebruik van het materiaal moeten worden afgesneden om ongevallen te vermijden.

 

Bovendien is er heel wat onderhoudswerk, dat materiaalexploitanten vereist om onderhoudskennis te beheersen. De technici van sommige fabrikanten maakten een lijst van de volgende onderhoudsstrategieën, en de auteur maakte het korte kaarden.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het hete de verwerkingseffect van de luchtcirculatieoven is niet ideaal? Neem deze onderhoudsstrategie  1

 

Dagelijkse onderhoudsstrategie

 

Het materiaalonderhoud kan in dagelijks onderhoud en maandelijks onderhoud worden verdeeld. Het noodzakelijke werk is onontbeerlijk en moet ernstig door de exploitanten worden genomen.

 

Onder hen, in termen van dagelijks onderhoud, zou de exploitant de binnentank op tijd na elke verwerking moeten schoonmaken om de hygiëne van de oven te verzekeren. De technici herinneren eraan dat sommige ovenwerkruimten vaste lassende planken en laminaten zijn. Op dit ogenblik, is het noodzakelijk om aandacht te besteden vermijden krassend door metaal snelle te openen.

 

Wanneer de oven op hoge temperatuur in het laboratorium in de koude staat is, controleer of de waarde van het temperatuurcontrolemechanisme aan de kamertemperatuur dicht is. Als het verschil duidelijk is, herstel op tijd het temperatuurcontrolemechanisme.

 

In het geval van plotselinge stroomuitval, zou de exploitant de het verwarmen schakelaar eerst moeten uitzetten en de doosdeur openen om automatisch opstarten in het geval van machtsvraag te verhinderen.

 

Bovendien vóór elk opstarten, zou de exploitant moeten controleren of de ventilator normaal werkt en of er om het even welk abnormaal geluid is. Als er om het even welke abnormaliteit is, zou de oven afsluiten onmiddellijk moeten zijn en de onderhoudsarbeider zou voor onderhoud moeten worden geïnformeerd.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het hete de verwerkingseffect van de luchtcirculatieoven is niet ideaal? Neem deze onderhoudsstrategie  2

 

Maandelijkse onderhoudsstrategie

 

De technici zeiden dat de algemene hete luchtcirculatieoven kan één keer per maand worden gehandhaafd, zijn de belangrijkste stappen de volgende 6 punten.

 

1. tijdens onderhoud, moet de exploitant controleren of de luchtafzet van de oven wordt geblokkeerd en maakt op tijd het stof schoon. Tegelijkertijd, controle of de luchtwisselkoers van luchtinham en luchtafzet geschikt is.

 

2. controleer of de ventilator normaal werkt, of de ventilator kan normaal beginnen en of er abnormaal geluid is. Als er om het even welke fout is, houd onmiddellijk de machine tegen en herstel het alvorens het in gebruik te zetten.

 

3. na het controleren van de ventilator, controle of er teveel stof op de elektrocomponenten is. Als er teveel stof is, zal het de hittedissipatie van de elektrocomponenten beïnvloeden en zal fouten veroorzaken. Daarom is het noodzakelijk om het stof op tijd te schoonmaken.

 

4. verwijder motorstof, zei het technische personeel dat als de slechte de hittedissipatie van de motor, of leidt tot motormislukking.

 

5. controleer of het temperatuurcontrolemechanisme nauwkeurig is. Als niet, verbeter op tijd het. Bovendien is het opmerkend de moeite waard dat de exploitant de sensor op tijd na gebruik op lange termijn zou moeten vervangen om het lange tijd te verhinderen oxydatie in milieu op hoge temperatuur en de nauwkeurigheid te verminderen.

 

6. de exploitant moet ook controleren of het het verwarmen tarief van de oven op hoge temperatuur in het laboratorium vertraagt, of de het verwarmen pijp beschadigd is, en of de kring veroudert.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.