Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about De hete luchtcirculatieoven verscheidene belangrijke onderhoudsvoorzorgsmaatregelen, schrijft snel neer
Gebeurtenissen
Contacteer ons

De hete luchtcirculatieoven verscheidene belangrijke onderhoudsvoorzorgsmaatregelen, schrijft snel neer

2021-01-29

Latest company news about De hete luchtcirculatieoven verscheidene belangrijke onderhoudsvoorzorgsmaatregelen, schrijft snel neer

De hete luchtcirculatieoven verscheidene belangrijke onderhoudsvoorzorgsmaatregelen, schrijft snel neer

 

De hete luchtcirculatieoven is een gemeenschappelijk materiaal in de farmaceutische industrie. Tijdens gebruik en onderhoud, moeten wij de relevante principes volgen en de relevante voorzorgsmaatregelen begrijpen, om de stabiele verrichting van het materiaal en het vlotte het drogen productieproces te verzekeren.

 

laatste bedrijfsnieuws over De hete luchtcirculatieoven verscheidene belangrijke onderhoudsvoorzorgsmaatregelen, schrijft snel neer  0

 

Tijdens het in werking stellen van het materiaal, zou men moeten opmerken dat wanneer het materiaal ingeschakeld is, de exploitant niet het deel van het elektrische toestel raken op de linkerkant van de doos met de hand, of het zou moeten afvegen met natte doek en het wassen met water; plaats niet de goederen in de ook overvolle doos, en verlaat genoeg ruimte voor de vochtige lucht om op de bovenkant van de wind te ontsnappen. De speciale persoon zou voor het gebruik van het materiaal verantwoordelijk moeten zijn, en de externe voeding zou aan het eind van de materiaalverrichting moeten worden afgesneden om het voorkomen van ongevallen te vermijden.

 

Het onderhoud van materiaal is een belangrijke voorwaarde om de levensduur van materiaal uit te breiden. Men begrijpt dat in het verleden, vele mensen geen aandacht aan het onderhoud van hete luchtcirculatieoven besteedden, die in een staat van barbaarse productie was en het plan van onderhoudsmateriaal niet had.

 

laatste bedrijfsnieuws over De hete luchtcirculatieoven verscheidene belangrijke onderhoudsvoorzorgsmaatregelen, schrijft snel neer  1

 

Het is zeer gemeenschappelijk dat de mensen aan het herstellen van het materiaal denken nadat het opsplitst, daar geen onderhoud bij allen is, besteden zij geen aandacht aan het preventieve onderhoud van het materiaal, zij aarzelen om voor het materiaal te betalen, herstellen zij het bijna altijd daarna, besteden zij heel wat geld aan het, etc. De laatste jaren, met de stijgende kostendruk van farmaceutische ondernemingen, is het onderhoud van materiaal begonnen meer aandacht te besteden.

 

Momenteel, wegens heel wat binnenlands onderhoud en verrichtingspersoneel op zijn plaats is de opleiding niet, evenals is de beperkte professionele en technische capaciteit, het niveau van materiaalonderhoud laag. Daarom moeten de farmaceutische ondernemingen de het opleidingsintensiteit en professionalisme versterken, het niveau van onderhoudsmateriaal verbeteren om het materiaal te maken om een langere looppas te handhaven.

 

laatste bedrijfsnieuws over De hete luchtcirculatieoven verscheidene belangrijke onderhoudsvoorzorgsmaatregelen, schrijft snel neer  2

 

Het verrichting en onderhoudspersoneel zou professionele veiligheid technische opleiding ontvangen, de basisstructuur en verrichtingsregels van de doos moeten beheersen, en onderhoudskennis leren. Sommige fabriekstechnici zeiden dat het onderhoud van hete luchtcirculatieoven ook aandacht aan de volgende kwesties moet besteden.

 

Eerst, zou het materiaal in moeten worden geplaatst goed - geventileerd en donker milieu, contacteert niet volledig met de muur, en plaatst rond andere voorwerpen niet.

 

Ten tweede, wanneer het materiaal voor het eerst wordt gebruikt, kan het lichte rook en geur veroorzaken toe te schrijven aan het verwarmen van de antirust deklaag. Na twee keer van gebruik, zal het terugkeren naar normaal, die niet het gebruik beïnvloedt. U kunt het venster voor ventilatie lichtjes openen.

 

Ten derde, zou de contactdoos van de doosmacht verenigbaar met het geregelde voltage moeten zijn en het betrouwbare aan de grond zetten hebben om veilige exploitatie te verzekeren.

 

Ten vierde, als de deur van de doos om wordt geopend te vervangen of de goederen lange tijd worden aangebracht, temperatuur zou het plaatsen moeten worden verminderd of de machtsschakelaar zou ongeveer 5-10 minuten moeten worden gesloten om het fenomeen van de temperatuurschommeling te verminderen en onnodige verliezen te vermijden.

 

laatste bedrijfsnieuws over De hete luchtcirculatieoven verscheidene belangrijke onderhoudsvoorzorgsmaatregelen, schrijft snel neer  3

 

Ten vijfde om de schoonheid van het materiaal te handhaven, gebruik zuur of alkali niet en andere corrosieve artikelen om de oppervlakte af te vegen. De doos kan regelmatig met droge doek worden schoongemaakt.

 

Zesde, wanneer de temperatuur hoog is, zou de aandacht aan de doostemperatuur moeten worden besteed om het branden te verhinderen zich.

 

Zevende, zet geen brandbare en explosieve materialen.

 

Achtste, besteedt aandacht om de machtsschakelaar uit te zetten nadat het materiaal wordt uitgeput.

 

Negende, is er een zekering in de controledoos van het materiaal. Als het materiaal niet ingeschakeld is, zou u eerste controle moeten of er een probleem met de zekeringsbuis is. Wanneer het controleren van en het vervangen van de zekeringsbuis, moet u de voeding afsnijden en de standaardzekeringsbuis van hetzelfde model vervangen.

 

laatste bedrijfsnieuws over De hete luchtcirculatieoven verscheidene belangrijke onderhoudsvoorzorgsmaatregelen, schrijft snel neer  4

 

In het algemeen, schijnt het onderhoud van hete luchtcirculatieoven eenvoudig te zijn. In daadwerkelijke verrichting, moeten de exploitanten relevante vaardigheden beheersen om het verwachte onderhoudseffect te bereiken en de stabiele verrichting van productie te verzekeren.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.