Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Hoe te om de tabletpers te zuiveren? Drie eenvoudige leerprogramma's zijn verwijzing waard
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Hoe te om de tabletpers te zuiveren? Drie eenvoudige leerprogramma's zijn verwijzing waard

2020-11-24

Latest company news about Hoe te om de tabletpers te zuiveren? Drie eenvoudige leerprogramma's zijn verwijzing waard

Hoe te om de tabletpers te zuiveren? Drie eenvoudige leerprogramma's zijn verwijzing waard

 

De tabletpers is een soort machine dat de deeltjes of de poedermaterialen in het vormgat zet en hen in tabletten door stempel drukt. Het is vooral geschikt voor kleine gegroepeerde productie. Het wordt gekenmerkt door regelbare snelheid, die diepte van materialen, de dikte van de bladvorm en mechanische die buffer vullen op de machine wordt geïnstalleerd, die stof vermijden tijdens verrichting wordt geproduceerd, het plakken en het blokkeren kan verhinderen die, en grondstoffen voor hergebruik recycleren. Momenteel, met de bevordering van een reeks farmaceutisch hervormingsbeleid en de ononderbroken ontwikkeling van de farmaceutische industrie van China, stijgen de vraag en de eisen ten aanzien van het materiaal van de tabletpers ook, luiden de het materiaalondernemingen van de tabletpers een goede kans in.

 

Men begrijpt dat naast de traditionele enige tabletpers, de roterende tabletpers door de markt voor zijn goed tablet dringend effect en hoge uniformiteit met tabletdichtheid goed wordt gekeurd, dat kwaliteitsproblemen identificeren en kunnen automatisch elimineren zoals het missen van hoeken en losse stukken, en effectief het het barsten fenomeen verminderen. Bovendien, de machine heeft lage trilling, energieverbruik met geringe geluidssterkte, laag, hoog rendement en nauwkeurig tabletgewicht, zodat wordt het goedgekeurd door de producten van de marktgezondheid, worden het voedsel en andere industrieën wijd gebruikt.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de tabletpers te zuiveren? Drie eenvoudige leerprogramma's zijn verwijzing waard  0

 

De industrie wees erop dat om aan de vereisten van opslag te voldoen, vervoer, behouds en desintegratietijdslimiet, zijn er overeenkomstige eisen ten aanzien van de druk van een bepaalde dosis tijdens tabletcompressie, anders zullen de daadwerkelijke dikte en de verschijning van de tabletten worden beïnvloed. Daarom is de drukverordening essentieel. De gebruikers in het gebruik van tablet drukken, over het algemeen behoefte om het materiaal te zuiveren, zijn er drie specifieke leerprogramma's.

 

1. Aanpassing van filmoutput

 

In deze methode, draai eerst het handwiel om de lagere stijging van de stempeloppervlakte in de positie te maken, en neem waar of de lagere stempeloppervlakte met het middenmatrijzenvliegtuig overeenstemt. Als niet, maak de vlinderschroef los, maak de plaat van de toesteldruk los en breng het hogere het aanpassen toestel over om de lagere stempeloppervlakte en het middenmatrijzenvliegtuig in lijn te maken, en dan de drukplaat omhoog te drukken en de vlinderschroef aan te halen.

 

Na voltooiing, kan de gebruiker het handwiel manueel schudden en voor meer dan tien revoluties zonder lading lopen. Als de tabletpers normaal loopt, kan het materiaal voor druktest toevoegen en de volgende aanpassing maken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de tabletpers te zuiveren? Drie eenvoudige leerprogramma's zijn verwijzing waard  1

 

2. Aanpassing van het vullen van diepte

 

Volgens de industrie, is de aanpassing van het vullen van diepte de aanpassing van tabletgewicht. De methode is: eerst, maak de vlinderschroef los en maak de plaat van de toesteldruk los. Wanneer het lagere het aanpassen toestel aan de linkerzijde wordt gedraaid om de lagere kern te maken stijging slaan, zal de vullende diepte worden verminderd (het gewicht tabletten zal worden verminderd). Na aanpassing, druk de toestel dringende plaat door en haal de vlinderschroef aan.

 

3. Drukaanpassing

 

De aanpassing van druk is de aanpassing van tablethardheid. Eerst, maak de sluitennoot van de koppelstang los en roteer de hogere staaf van de kernstempel. Het wat betreft de linkerzijde maakt de hogere stempelstaaf zich naar beneden bewegen, de drukverhogingen en de hardheid van de gedrukte tabletverhogingen; in tegendeel, vermindert het draaien aan het recht de druk en vermindert de hardheid van de tablet. Na aanpassing, gebruik een moersleutel om de zeshoek vast te klemmen bij het lagere deel van de hogere staaf van de stempelkern, en dan de koppelstangborgmoer te sluiten.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de tabletpers te zuiveren? Drie eenvoudige leerprogramma's zijn verwijzing waard  2

 

Nadat de aanpassing van de matrijs fundamenteel voltooid is, is de tabletpers begonnen om de gewicht, hardheids en oppervlakteafwerking van meer dan tien tabletten te testen. Als de kwaliteit gekwalificeerd is, kan het materiaal in productie worden gezet. In het productieproces, is het nog noodzakelijk om de kwaliteit van tabletten op elk ogenblik te controleren en hen op tijd aan te passen.

 

Bovendien om tot de tabletpers betere en stabiele verrichting te maken, moeten de gebruikers ook aandacht aan het onderhoud van de tabletpers besteden. Bijvoorbeeld, besteed aandacht aan de smering van de wrijvingoppervlakten van bewegende delen. V3o3or gebruik, moeten alle oliekoppen, oliegaten en wrijvingoppervlakten met smeerolie worden toegevoegd, en dan kunnen zij in gebruik worden gezet na leeg lopen zodat alle wrijvingoppervlakten met oliefilm behandeld zijn; controleer regelmatig of de schroeven los zijn, en besteed ook aandacht aan de inspectie tijdens het het werk proces, als er losheid is, aanhalen het onmiddellijk om mislukking te vermijden.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de tabletpers te zuiveren? Drie eenvoudige leerprogramma's zijn verwijzing waard  3

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.