Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Hoe te om de kwaliteit van stevige voorbereidingen te verzekeren? Het de voorbereidingstechnologie en materiaal geven het antwoord
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Hoe te om de kwaliteit van stevige voorbereidingen te verzekeren? Het de voorbereidingstechnologie en materiaal geven het antwoord

2020-10-29

Latest company news about Hoe te om de kwaliteit van stevige voorbereidingen te verzekeren? Het de voorbereidingstechnologie en materiaal geven het antwoord

Hoe te om de kwaliteit van stevige voorbereidingen te verzekeren? Het de voorbereidingstechnologie en materiaal geven het antwoord

 

In farmaceutische producten, is de stevige voorbereiding een soort doseringsvorm met grote toepassing en verscheidenheid, die van ongeveer 70% aan 80% rekenschap geven. Aangezien het beginnende materiaal van stevige voorbereiding poeder is om de productkwaliteit en het vlotte productieproces van stevige voorbereiding te verzekeren, is het vaak noodzakelijk om en de drug, met inbegrip van zich het verpletteren, sorteren, mengen, korreling, drogen, tablet te verwerken te behandelen die, enz. drukken, en de toepassing van poedertechnologie wordt doordrongen in elke eenheidsverrichting.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de kwaliteit van stevige voorbereidingen te verzekeren? Het de voorbereidingstechnologie en materiaal geven het antwoord  0

 

Men wijst in de industrie erop dat de stevige voorbereidingstechnologie en het farmaceutische materiaal de waarborg voor de vlotte verrichting van poeder en de belangrijke hulpmiddelen zijn om de kwaliteit van stevige voorbereidingsproducten te verzekeren. Daarom is het zeer belangrijk om geschikte vulstoffen te selecteren en aangewezen voorbereidingstechnologie en materiaal goed te keuren.

 

Nemend het voorbereidingsproces van tablet als voorbeeld, is het een soort tablet stevige die voorbereiding door de drug wordt gemaakt gelijk te mengen en te drukken en geschikte vulstoffen. Het voorbereidingsproces van tablet kan in drie stappen worden verdeeld: het vullen, het samenpersen en het duwen. om de kwaliteit van tabletten, in het formuleringsontwerp en de vulstoffen te verzekeren die onderzoeken, zou de invloed van poedereigenschappen van tabletmaterialen op tabletformability, met inbegrip van de analyse van vloeibaarheid, samendrukbaarheid moeten worden overwogen en kwantificeerbaar van tabletmaterialen.

 

Met de ontwikkeling van nieuwe vulstoffen en efficiënt tablet dringend materiaal, is de tabletproductie een era van hoog rendement, energie - besparing en hoogte - kwaliteit ingegaan. Volgens de verschillende eigenschappen van het poeder, wordt de pelletiserende en dringende methode of de directe dringende methode over het algemeen gebruikt in tablet het drukken. Onder hen, korreling en tablet kunnen de dringende methodes in natte korreling en droge korreling worden verdeeld.

 

Specifiek, hebben de natte korreling en tablet de dringende methode lage vereisten op de poedereigenschappen van grondstoffen of vulstoffen, die het probleem van ontoereikende poedereigenschappen van grondstoffen en vulstoffen oplossen, deeltjes met goede vloeibaarheid kunnen verkrijgen, en beduidend compressieformability van drugs verbeteren. Nochtans, is het nadeel van natte korreling dat het niet geschikt voor de drugs met onstabiele hitte en vochtigheid is, die tot stokeffect en hoogste barst tijdens tabletcompressie kunnen leiden.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de kwaliteit van stevige voorbereidingen te verzekeren? Het de voorbereidingstechnologie en materiaal geven het antwoord  1

 

De droge korrelingsmethode is een methode om het mengsel van ruwe en hulpmaterialen te verpletteren en te korrelen in dun of brokken. De vloeibaarheid en de samendrukbaarheid kunnen ook beduidend na korreling worden verbeterd, die een efficiënte methode voor korreling van drugs met onstabiele vochtige hitte is. Nochtans, heeft deze methode hogere vereisten op de eigenschappen van vulstoffenpoeder. De vulstoffen zouden goede plastic misvorming, goede compressieformability moeten hebben of de functie van droge kleefstof hebben. Anders, is het gemakkelijk om in poeder te breken wanneer verpletterend en korrelend na tablet, en de opbrengst die van deeltjes niet hoog is drukken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de kwaliteit van stevige voorbereidingen te verzekeren? Het de voorbereidingstechnologie en materiaal geven het antwoord  2

 

De laatste jaren, met de ononderbroken ontwikkeling van moderne wetenschap en technologie, evenals de bevordering van GMP normalisatie en QBD-concept, blijven de methodes van de poederbehandeling in het voorbereidingsproces van stevige voorbereidingen doordringen. Tegelijkertijd, aangezien de stevige voorbereidingstechnologie en het farmaceutische materiaal direct de productkwaliteit van stevige voorbereiding beïnvloeden, is het een tendens om de stevige voorbereidingstechnologie te bevorderen en het farmaceutische materiaal onder de achtergrond van de meer en meer hoge behoeften van de huidige farmaceutische industrie voor stevige voorbereidingsproducten te verbeteren.

 

Vanuit het perspectief van de tendens, gelooft de industrie dat de ononderbroken die productiewijze de ontwikkelingswijze door vele stevige voorbereidingsondernemingen momenteel wordt onderzocht en wordt uitgeoefend, d.w.z., van de productie van grondstoffen aan de productie van producten is, wordt elk proces uitgevoerd de één na de ander volgens de procesvereisten. Men verwacht dat dit model een ontwikkelingsrichting van de industrie in de volgende vijf jaar of zo zal worden.

 

In deze context, hebben sommige fabrikanten, zoals LTPM CHINA, actief hun lay-out de laatste jaren gelanceerd. Bijvoorbeeld, zeiden sommige ondernemingen dat in 2020, het bedrijf zich op de „algemene oplossingsleverancier van stevige voorbereidings intelligente fabriek“ en de strategische lay-out van de grote gezondheidsindustrie zal concentreren, de farmaceutische materiaalmarkt en de intelligente logistiekindustrie zal blijven diep cultiveren, de globale oplossingsleverancier van intelligente farmaceutische materiaalfabriek ernaar zal streven te worden, en diepgaand aan de grote gezondheidsindustrie zal blijven bevorderen.

 

Sommige ondernemingen, door jaren van lay-out, hebben de strategie van „één verticaal bevorderd, één horizontaal en één platform“, verrijk constant hun productregelen, verbeter hun concurrentievoordelen op het gebied van stevige voorbereidingen, creeer concurrerende algemene oplossingen voor stevige voorbereidingen en bouw farmaceutische intelligente fabrieken.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.