Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Hoe te om de levensduur van Snelle het Mengen zich Granulator uit te breiden? Vergeet niet het werk van het materiaalonderhoud!
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Hoe te om de levensduur van Snelle het Mengen zich Granulator uit te breiden? Vergeet niet het werk van het materiaalonderhoud!

2021-06-30

Latest company news about Hoe te om de levensduur van Snelle het Mengen zich Granulator uit te breiden? Vergeet niet het werk van het materiaalonderhoud!

Hoe te om de levensduur van Snelle het Mengen zich Granulator uit te breiden? Vergeet niet het werk van het materiaalonderhoud!

 

De Snelle het Mengen zich Granulator is geschikt voor geneeskunde, chemisch product, voedsel en andere industrieën. Het is een machine die poeder en poeder kan mengen en poeder en bindmiddel korrelen.

 

Het gehele proces van de Snelle het Mengen zich Granulator bestaat uit twee processen: het mengen zich en het korrelen. Het zelfklevende bindmiddel gaat de materiële pot van de kegelvultrechter in. Nadat de vultrechter, onder het bewegen van de het mengen zich peddel wordt gesloten, roteert het poeder in de container terwijl de materiële wijzigingen langs de richting van de kegelmuur om een vloeibare brug geleidelijk aan te vormen. Onder de actie van het drukken, de wrijving en het kneden van het materiaal door de bladen en de vatmuur, zet het materiaal geleidelijk aan in een los materiaal om. Dan, wordt de lossingsdeur geopend, en de natte deeltjes duwen de lossingsvultrechter onder de actie van de middelpuntvliedende kracht van het blad.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de levensduur van Snelle het Mengen zich Granulator uit te breiden? Vergeet niet het werk van het materiaalonderhoud!  0

Het zachte materiaal van de agglomeraatstructuur niet wordt gekorreld door gedwongen uitdrijving, maar door een korrelend mes gesneden. Het zachte materiaal wordt gesneden in kleine en eenvormige deeltjes in een half vloeibare staat, die de wederzijdse transformatie van materialen realiseren.

 

De geavanceerde Snelle het Mengen zich Granulator is programmeerbaar door de gehele machine, en het proces is verenigd om stabiele kwaliteit te verzekeren. Het kan ook manueel worden in werking gesteld om de exploratie van procesparameters en processen te vergemakkelijken. Zowel keuren het het bewegen blad als het scherpe mes de snelheidsregelgeving goed van de frequentieomzetting, die gemakkelijk is om de deeltjesgrootte te controleren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de levensduur van Snelle het Mengen zich Granulator uit te breiden? Vergeet niet het werk van het materiaalonderhoud!  1

 

Bovendien is de roterende schachtholte van de Snelle het Mengen zich Granulator opgeblazen en verzegeld, die het fenomeen van stofadhesie elimineert en een automatische het schoonmaken functie heeft. De kegelhelling maakt gelijk het materiële broodje. De bodem van het vat is een tussenlaag met een ingebouwd systeem van de waterkoelingsomloop. De constante temperatuurprestaties zijn beter dan het algemene lucht-koelend systeem, dat de kwaliteit van de deeltjes verbetert.

 

Het deksel van de Snelle het Mengen zich Granulator opent automatisch en sluit, de gelijken van de lossingshaven het drogende materiaal, en het grote model komt met een roltrap voor gemakkelijke verrichting. Het opheffende systeem met bladen is bevorderlijker voor het schoonmaken van bladen en pottenlichaam.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de levensduur van Snelle het Mengen zich Granulator uit te breiden? Vergeet niet het werk van het materiaalonderhoud!  2

 

Zo hoe te om de levensduur van de Snelle het Mengen zich Granulator uit te breiden? Nemend het hoge snelheid natte het mengen zich granulatormateriaal als voorbeeld, verklaarde het personeel van LTPM CHINA dat het onderhoud in dagelijks, halfjaarlijks en volledig-jaaronderhoud zou moeten worden verdeeld.

 

In het dagelijkse onderhoudswerk, controle of de machine alvorens te beginnen schoon is. Als er vuil is, maak het schoon op tijd, en veeg de binnenmuur van de pot en de oppervlakte van het machinelichaam met af 75%-alcohol. Om de samengeperste luchtdruk te controleren, zou de druk 0.6Pa moeten zijn. Als het te hoog of te laag is, pas op tijd de drukklep aan.

 

De exploitant zou de omwentelingsflexibiliteit van het het bewegen mes van de Snelle het Mengen zich Granulator, de flexibiliteit van de scherpe messenomwenteling, de indicator van de knoopschakelaar, de luchtstrakheid van de verzegelende ring van de pottendekking, de luchtstrakheid van de verzegelende ring van de lossingshaven, en de flexibiliteit van de lossingszuiger moeten controleren. De flexibiliteit en de richting van omwenteling van het bewegen paddelen en het hakkende mes, de nauwkeurigheid van het bewegen en het snijden tijdopnemer, enz. Als het materiaal abnormaal is, moet het op tijd worden hersteld of worden vervangen.

 

Tijdens het halfjaarlijkse onderhoudswerk van de Snelle het Mengen zich Granulator, zou de exploitant de slijtage van de riem van de motortiming moeten controleren, de beschadigde timingsriem vervangen, de riem aanpassen die mechanisme spannen om het aangewezen te maken; voeg smeerolie en olieoppervlakte aan het reductiemiddel toe het niet lager zou moeten zijn dan de middellijn van de oliepeilstok.

 

Bovendien controleer of de verbindende het bevestigen schroeven in de chassis los zijn, en voeg vet aan de oliekop toe; controleer de distributiedoos, verwijder stof uit het, haal de bedradingsterminals aan, en controleer de verrichting van de omschakelaar.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de levensduur van Snelle het Mengen zich Granulator uit te breiden? Vergeet niet het werk van het materiaalonderhoud!  3

 

In termen van het jaarlijkse onderhoud van de Snelle het Mengen zich Granulator, moet de exploitant de belangrijkste voeding van de hoge snelheid Snelle het Mengen zich Granulator afsnijden om de binnenkant van de belangrijkste motor grondig schoon te maken om olie en poeder te verwijderen. De elektrocomponenten en de instrumenten van de hoge snelheid natte het mengen zich granulator zouden moeten worden geïnspecteerd en worden vervangen indien beschadigd.

 

Wat moet worden eraan herinnerd is dat het noodzakelijk is om de verbinding van het hoge snelheidsnatte procédé te controleren mengt granulator, en het te behandelen of te vervangen als het los is of roestte. Controleer het effect van het anti-rotation blok van de hoge snelheid natte het mengen zich granulator, en vervang de slechte prestaties.

 

De ondernemingen zouden een hoge snelheidsnat procédé moeten installeren mengt granulator om de hiaten tussen componenten aan te passen, de belangrijkste motor van het hoge snelheidsnatte procédé te demonteren mengt granulator, en grondig de interne olie en het poeder schoon te maken. Ongeacht of het dagelijks is, een half jaar, of het hele jaar door, moeten de relevante onderhoudsverslagen op tijd worden ingevuld.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.