Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Hoe te om het tarief van de het Deeginzameling van het uittrekseluittreksel van het kruiden de extractie en de concentratiesysteem van de Hitteterugvloeiing te verbeteren?
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Hoe te om het tarief van de het Deeginzameling van het uittrekseluittreksel van het kruiden de extractie en de concentratiesysteem van de Hitteterugvloeiing te verbeteren?

2021-07-30

Latest company news about Hoe te om het tarief van de het Deeginzameling van het uittrekseluittreksel van het kruiden de extractie en de concentratiesysteem van de Hitteterugvloeiing te verbeteren?

Hoe te om het tarief van de het Deeginzameling van het uittrekseluittreksel van het kruiden de extractie en de concentratiesysteem van de Hitteterugvloeiing te verbeteren?

 

Vergeleken met het traditionele concentratieproces, hebben de extractie van de Hitteterugvloeiing en het concentratieproces sterk aanpassingsvermogen, de hoge opbrengst van het Uittrekseldeeg, korte extractietijd, en lagere temperatuur dan het traditionele concentratieproces, dat in zekere mate oplosmiddel bewaart en een hoge graad van automatisering heeft, de vereiste loonkosten klein is, en het wijd door de markt goed wordt gekeurd.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om het tarief van de het Deeginzameling van het uittrekseluittreksel van het kruiden de extractie en de concentratiesysteem van de Hitteterugvloeiing te verbeteren?  0

 

Volgens de industrie, in het het werkproces van de extractie en de concentratie van de Hitteterugvloeiing, is het werk van het verzamelen van Uittrekseldeeg een essentiële verbinding. De bepaling van het opbrengstpercentage is zeer belangrijk voor de extractie van geneesmiddelen en nieuwe artikelen, en het is direct verwant met de selectie van toekomstige doseringsvormen en de bepaling van voorbereidingstechnologie.

 

Onder hen, op het gebied van Geneeskrachtige Kruideninstallatie, is de opbrengst van het uittrekselsdeeg een belangrijke index van het productiebeheer in de farmaceutische industrie van Geneeskrachtige Kruideninstallatie, die met de kwaliteit en de kosten van het product direct verwant is. Hoger de opbrengst van Geneeskrachtige kruideninstallatie, vollediger de extractie van de geneeskunde, en zuiverder de samenstelling van de geneeskunde in zekere mate. Daarom hechten de Geneeskrachtige kruidenfabrikanten van installatiemedicin en de verwerkende bedrijven groot belang aan de opbrengst van geneesmiddelen. Zo, voor de productie van bedrijven, hoe kunnen wij de opbrengst van het Uittrekseldeeg van het de extractie en de concentratieprocédé van de Hitteterugvloeiing systeem verhogen?

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om het tarief van de het Deeginzameling van het uittrekseluittreksel van het kruiden de extractie en de concentratiesysteem van de Hitteterugvloeiing te verbeteren?  1

 

Volgens deskundigen die, wordt de opbrengst van uittrekselsdeeg hoofdzakelijk door de hoeveelheid uittreksels berekend te verdelen door de hoeveelheid geneeskrachtige materialen worden veroorzaakt. Het verwijst over het algemeen naar de opbrengst van droge stoffen. In de meting, kunt u 25ml van de oplossing met een constant volume absorberen. Nadat de oplossing droog is, zet het in een wegende verdampende schotel en voer het vacuüm drogen behandeling uit tot het een constant gewicht bereikt. De formule voor het berekenen van de concentraten brengt op: Cocentratesopbrengst (%) = (Droge Uittreksels x verdunningsfactor/geneeskrachtig materieel gewicht) x 100%. De belangrijkste methode om de opbrengst van Uittrekseldeeg te verhogen is aandacht te besteden aan het bedrag van oplosmiddel tijdens de inkrimpingsextractie van de hitteterugvloeiing, de extractietijd te verhogen binnen een bepaalde waaier, en het aantal extracties redelijk te verhogen.

 

Besteed aandacht aan materiële selectie

 

Het technische personeel in de industrie zei dat eerst en vooral, om de opbrengst van Uittrekseldeeg te verhogen, meer aandacht aan de selectie van materialen moet worden besteed. De deeltjesgrootte van het materiaal en de schaal dat door het de extractie en de concentratiemateriaal van de hitteterugvloeiing kunnen worden gedragen zou moeten worden gecontroleerd.

 

Bovendien zijn sommige materialen moeilijk zich te concentreren en te halen. Bijvoorbeeld, als sommige geneeskrachtige materialen met minder poederinhoud geconcentreerd en gehaald zijn, kan geen kwestie hoe het proces beter is, de uittrekselsopbrengst niet worden verbeterd.

 

Besteed aandacht aan de orde van het voeden

 

Tijdens het verzamelen van Uittrekseldeeg, is de orde van het voeden zeer belangrijk, en het moet nauwkeurig zijn om het succes van de inzameling van het Uittrekseldeeg te verzekeren.

 

Redelijke planning en extractie van procesparameters

 

De extractieprocédé parameters beïnvloeden het van het cocentrateseffect en succes tarief van de geneeskunde. De parameters omvatten weektijd, het verwarmen tijd, holdingstijd, het midden bewegen of omlooptijd, enz.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om het tarief van de het Deeginzameling van het uittrekseluittreksel van het kruiden de extractie en de concentratiesysteem van de Hitteterugvloeiing te verbeteren?  2

 

Samenvatten, om het tarief van de geneeskrachtige kruideninzameling van de installatieconcentratie te verbeteren vereist de selectie van materialen, om de schaal van het voeden en de deeltjesgrootte van de het voeden geneeskrachtige materialen te controleren, ervoor te zorgen en dat de het voeden opeenvolging nauwkeurig is, de extractieprocédé parameters redelijk te plannen. De industrie herinnert eraan dat als het de inzamelingstarief van het Uittrekseldeeg niet is verbeterd, het noodzakelijk is nadenken omzettend het proces of opnieuw formulerend de formule.

 

Men rapporteert dat wegens het recente begin van het onderzoek bij de extractie en concentratie het proces in ons land, de ervaring in de extractie en de concentratie van dieren, planten en andere geneesmiddelen niet rijp is, is het de extractie en de concentratieprocédé van de hitteterugvloeiing systeem momenteel genoeg een vrij gemeenschappelijke methode voor extractie en concentratie. Als belangrijke index in dit systeem, moet het de inzamelingstarief van het Uittrekseldeeg worden verbeterd. Tegelijkertijd, is het ook noodzakelijk om aandacht aan het principe van juist bedrag te besteden om het de inzamelingstarief van het Uittrekseldeeg binnen een redelijke waaier te controleren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om het tarief van de het Deeginzameling van het uittrekseluittreksel van het kruiden de extractie en de concentratiesysteem van de Hitteterugvloeiing te verbeteren?  3

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.