Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Om de productieefficiency van de etiketteringsmachine de kosten te drukken te verbeteren en?
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Om de productieefficiency van de etiketteringsmachine de kosten te drukken te verbeteren en?

2021-10-20

Latest company news about Om de productieefficiency van de etiketteringsmachine de kosten te drukken te verbeteren en?

Om de productieefficiency van de etiketteringsmachine de kosten te drukken te verbeteren en?

In de farmaceutische industrie, is de etiketteringsmachine een zeer gemeenschappelijk verpakkend materiaal, de waarvan hoofdfunctie de producten te etiketteren is om aan de de verpakkingseisen van de markt ten aanzien van farmaceutische producten te voldoen. Volgens verschillende zelfklevende deklaagmethodes, kunnen de etiketteringsmachines worden verdeeld in: zelfklevende etiketteringsmachine, deeg etiketteringsmachine (zelfklevende etiketteringsmachine, lijm etiketteringsmachine) en hete smelting zelfklevende etiketteringsmachine; Volgens verschillende types van producten, kan het worden verdeeld in: lineaire etiketteringsmachine, roterende etiketteringsmachine, enz. volgens de totstandbrenging van verschillende etiketteringsfuncties, kan het worden verdeeld in: vlakke etiketteringsmachine, zij etiketteringsmachine en perifere etiketteringsmachine; Bovendien volgens de graad van automatisering, kan het worden verdeeld in: automatische, automatische, halfautomatische en hand etiketteringsmachines.

laatste bedrijfsnieuws over Om de productieefficiency van de etiketteringsmachine de kosten te drukken te verbeteren en?  0

 

De toepassingswaaier van verschillende soorten de etikettering van machines is verschillend. Bijvoorbeeld, realiseert de vlakke type etiketteringsmachine de etikettering en het filmen van op het hogere vliegtuig en de hogere boogoppervlakte van het werkstuk, zoals vakjes, boeken, plastic shells, enz. de ronde fles etiketteringsmachines bereiken hoofdzakelijk etikettering of het filmen van op de perifere oppervlakte van cilindrische en kegelproducten, zoals de flessen van de glasgeneeskunde, plastic flessen, enz. de zij etiketteringsmachines realiseren hoofdzakelijk de etikettering van of het filmen van op het zijvliegtuig en de zijboogoppervlakte van het werkstuk, zoals kosmetische vlakke Flessen, vierkante dozen, enz.

laatste bedrijfsnieuws over Om de productieefficiency van de etiketteringsmachine de kosten te drukken te verbeteren en?  1

Ongeacht de etiketteringsmachine, besteedt de gebruiker heel wat geld om het te kopen om productieefficiency te verbeteren, kosten te drukken, en het foutenpercentage te verminderen van hand etikettering. Nochtans, in daadwerkelijke verrichting, moeten de gebruikers niet alleen de correcte gebruiksmethode beheersen, maar ook de onderhoudsvaardigheden van de etiketteringsmachine moeten begrijpen om de stabiele verrichting op lange termijn van het materiaal te handhaven, het materiaal efficiënter te maken, en de levensduur van het materiaal te vertragen. Twee aspecten werden geïntroduceerd door de technici van de fabrikant.

 

Enerzijds, moeten de gebruikers aandacht aan het schoonmaken besteden wanneer het handhaven van de etiketteringsmachine. Aangezien de etiketteringsmachine gemakkelijk is om stof tijdens verrichting te inhaleren, is het noodzakelijk om het stof op de etiketteringsmachine regelmatig schoon te maken.

laatste bedrijfsnieuws over Om de productieefficiency van de etiketteringsmachine de kosten te drukken te verbeteren en?  2

Als de gebruiker niet de etiketteringsmachine tijdelijk gebruikt, zou hij de voeding moeten afsluiten en het behandelen met een stofdichte doek om stof te verhinderen op de etiketteringsmachine te vallen. Bovendien moet de riem op hoge temperatuur van de etiketteringsmachine ook regelmatig worden ontsmet, om de verrichting van uitstekende kwaliteit van de etiketteringsmachine beter te verzekeren.

 

Voor sommige etiketteringsmachines die defect zijn, moet het schoonmakende werk meer aandacht aan details besteden. Bijvoorbeeld, wanneer een gebruiker een automatische etiketteringsmachine gebruikt, als de automatische etiketteringsmachine niet loodrecht aan de Desktop is, betekent het dat het codageeffect zeer slecht is. Bovendien wordt het geadviseerd om de schoonmakende doos te gebruiken om de machine schoon te maken wanneer het schoonmaken, de inkt in de pijp en de pijp schoon te maken, anders zal de inkt de pijp blokkeren; als er een lekkagefenomeen tijdens het drukproces is, is het noodzakelijk om te controleren of de Inkjet-printer een Beschadigd oog, heeft en het sensorhoofd schoonmaakt, het de gevoeligheidspunt van de sensor aanpast, de de installatie van de sensor en bevestigingsvoorwaarden controleert, het de installatiestandpunt van de sensor, aanpast en de invloed van de oppervlaktekleur van het voorwerp op de inductie van de sensor elimineert.

laatste bedrijfsnieuws over Om de productieefficiency van de etiketteringsmachine de kosten te drukken te verbeteren en?  3

Anderzijds, herinnert het de behoeftenonderhoud van de etiketteringsmachine na het werken voor een periode, zich vooral om smeerolie toe te passen. Men begrijpt dat er vele delen in de etiketteringsmachine, zoals toestellen, lagers en versnellingsbakken zijn. Deze delen zijn zeer gemakkelijk om na wordt gebruikt voor een periode te roesten of te dragen. De smeerolie kan de zachtheid van alle delen van de etiketteringsmachine verzekeren. De technicus wees erop dat in normale omstandigheden, de etiketteringsmachine na het werken onophoudelijk meer dan 48 uren zou moeten worden gesmeerd.

laatste bedrijfsnieuws over Om de productieefficiency van de etiketteringsmachine de kosten te drukken te verbeteren en?  4

De het levensuitbreiding van om het even welk materiaal is onafscheidelijk van zorgvuldig onderhoud. De etiketteringsmachine zou regelmatig moeten worden gehandhaafd nadat het in verrichting voor een bepaalde periode is geweest, om ervoor te zorgen dat de etiketteringsmachine goed werkt, en tegelijkertijd, kan het het leven van de etiketteringsmachine uitbreiden en ervoor zorgen dat de etiketteringsmachine kan normaal werken.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.