Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Hoe te om het probleem van het filterelement van gezuiverd watermateriaal op te lossen?
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Hoe te om het probleem van het filterelement van gezuiverd watermateriaal op te lossen?

2021-03-31

Latest company news about Hoe te om het probleem van het filterelement van gezuiverd watermateriaal op te lossen?

Hoe te om het probleem van het filterelement van gezuiverd watermateriaal op te lossen?

 

Het gezuiverde watermateriaal kan de hoogte etc. ontmoeten - de vereisten van het kwaliteitswater van farmaceutische fabrieken en de ziekenhuizen, zoals gezuiverde watervoorbereiding, grote infusievoorbereiding. Het wordt wijd gebruikt in geneeskunde, biochemie, de chemische industrie, het ziekenhuis en andere industrieën. De laatste jaren, heeft de farmaceutische industrie van China zich snel ontwikkeld. Sommige gegevens voorspellen dat tegen eind 2020, de marktschaal van de farmaceutische industrie van China 1,79 triljoen yuan zal bereiken, die ook kansen aan de gezuiverde industrie van het watermateriaal brengt. Tegelijkertijd, met de meer en meer strikte supervisie van de farmaceutische industrie, brengen de farmaceutische ondernemingen ook hogere eisen ten aanzien van de waterkwaliteit van naar voren gezuiverd watermateriaal.

 

Het filterelement is het hart van het materiaal van de waterreiniging, dat een beslissende rol in de kwaliteit van aftakking speelt, zodat is het noodzakelijk alle niveaus van filterelementen effectief om te beschermen. Men begrijpt dat een gezuiverd watermateriaal gewoonlijk samengesteld uit PPC, geactiveerde koolstof, RO-membraan en andere filterelementen is. Alle niveaus van filterelementen hebben verschillende functies. Bijvoorbeeld, kan het eerste niveau van voorbehandeling grote deeltjes, overblijvende chloor, calciumionen en magnesiumionen in water verwijderen om beter voorbehandelingseffect te bereiken; het tweede niveau van omgekeerde osmose kan de meeste verontreinigende stoffen met inbegrip van anorganische ionen filtreren; het derde niveau van ionenuitwisseling kan Ionische substanties verwijderen.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om het probleem van het filterelement van gezuiverd watermateriaal op te lossen?  0

 

om de kwaliteit van geproduceerd water te verzekeren, zou het probleem van het filterelement van gezuiverd watermateriaal op tijd moeten worden opgelost. Enerzijds, moet het correct worden geïnstalleerd, anders kan het niet de stabiele verrichting van farmaceutisch gezuiverd watermateriaal kunnen verzekeren, veroorzakend watervervuiling. Vóór installatie, is het noodzakelijk om aandacht aan of de installatieplaats vlak is, of het milieu schoon is en of te besteden het installatiestandpunt veilig is; tijdens installatie, zullen alle pijpleidingen, kleppen, instrumenten en grote delen volgens de specificaties en de normen worden geassembleerd, en de relevante tekens zullen worden gekleefd.

 

Anderzijds, als het filterelement lange tijd wordt gebruikt, zal het heel wat onzuiverheden absorberen, die stagnatie kunnen veroorzaken en zeer de capaciteit verzwakken van het zuiveren van waterkwaliteit. Daarom is het noodzakelijk om het filterelement regelmatig te vervangen om secundaire verontreiniging aan water te vermijden.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om het probleem van het filterelement van gezuiverd watermateriaal op te lossen?  1

 

De auteur leerde dat wegens de hoge kosten en de prijs van het filterelement, vele gebruikers het filterelement nemen en het zullen willen schoonmaken, en dan achter het installeren. Is zo wetenschappelijk dit?

 

In dit verband, wezen sommige technici erop dat deze benadering niet wenselijk is. De reden is dat de structuur van het filterelement complex is. Na het absorberen van teveel onzuiverheden, zal het filterelement kleur veranderen. Het eenvoudige spoelen kan niet de overblijvende onzuiverheden in het filterelement verwijderen, en kan niet het het filtreren effect waarborgen. Daarom om de capaciteit van de waterreiniging van gezuiverd watermateriaal te verbeteren, is het noodzakelijk om het filterelement regelmatig te vervangen.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om het probleem van het filterelement van gezuiverd watermateriaal op te lossen?  2

 

Zo, hoe vaak het filterelement van de gezuiverde behoefte van het watermateriaal om worden vervangen? De technicus zei dat volgens het verschillende filterelement, de cyclus van de vervangingstijd niet hetzelfde is. In normale omstandigheden, is de vervangingscyclus van element van de ultrafiltratie het materiële filter 12-24 maanden, is dat van het geactiveerde element van de koolstoffilter 6-18 maanden, en dat van het element van de omgekeerde osmosemembraanfilter is 18-36 maanden.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om het probleem van het filterelement van gezuiverd watermateriaal op te lossen?  3

 

Naast de behoefte om aandacht aan de bescherming van het filterelement te besteden, is de kwaliteit van het filterelement ook zeer kritiek, wat ook fabrikanten eraan herinnert om niet alleen de prijsfactor, maar ook de productkwaliteit te overwegen wanneer het verkiezen van het filterelement, om vermijden brengend verborgen gevaren voor verdere productie en veroorzakend economische verliezen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.