Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Tijdens het gebruiken van de droge granulator, wat is de kwestie van de veroorzaakte hoop van stof?
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Tijdens het gebruiken van de droge granulator, wat is de kwestie van de veroorzaakte hoop van stof?

2021-08-05

Latest company news about Tijdens het gebruiken van de droge granulator, wat is de kwestie van de veroorzaakte hoop van stof?

Tijdens het gebruiken van de droge granulator, wat is de kwestie van de veroorzaakte hoop van stof?

 

De droge granulator is een soort slingerende actie met een roterende trommel, die natte poeder grondstoffen in korrels door het scherm van de ijzerdraad kan malen. Het wordt momenteel wijd gebruikt in geneesmiddel en andere industrieën.

laatste bedrijfsnieuws over Tijdens het gebruiken van de droge granulator, wat is de kwestie van de veroorzaakte hoop van stof?  0

 

Volgens verschillend gebruik, kan de droge granulator in productietype en experimenteel type worden verdeeld. Onder hen, wordt de experimentele droge granulator hoofdzakelijk gebruikt voor de ontwikkeling en het onderzoek van nieuwe doseringsvormen van het Instituut van Farmaceutisch Onderzoek en de productie van voorbereidingen van de klein-dosis de Chinese geneeskunde. Momenteel, kan wat materiaal op de markt schone en gesloten productie van poeder aan korrels bereiken, en de mens-machine interface is veilig. , Betrouwbaar, snel, met hoop van informatie, en hoog tarief van geëindigd - producten. Tegelijkertijd, maakt het ontwerp van de transparante werkplaats observatie directer en geschikt.

laatste bedrijfsnieuws over Tijdens het gebruiken van de droge granulator, wat is de kwestie van de veroorzaakte hoop van stof?  1

 

 

 

 

Momenteel, hebben sommige binnenlandse droge granulatorfabrikanten een nieuw type van droge die granulator ontwikkeld op ingevoerde die modellen wordt gebaseerd en met hun nationale voorwaarden wordt gecombineerd. Zij zijn geschikt voor de productie van een verscheidenheid van materialen, en het systeem verstrekt een brede waaier van materiaal, processen en exploitanten. De het beheerscontrole van het niveauwachtwoord, die voor de veilige exploitatie van materiaal, productiebeheer en productkwaliteitscontrole geschikt is, werd wijd goedgekeurd door het publiek bij de vorige farmaceutische machinestentoonstelling.

 

Geen kwestie welk type van droge granulator, het voor de exploitant onvermijdelijk is om sommige gemeenschappelijke fouten onder ogen te zien tijdens gebruik, het probleem in time te weten te komen en het dienovereenkomstig te behandelen.

 

Onder hen, is de hoop van stof een probleem dat vele gebruikers diep hebben ervaren. Zo waarom gebeurt dit? Sommige technische fabrikanten maakten een korte analyse van dit.

 

Men is het probleem van het ontwerp van de materiaalstructuur. Men begrijpt dat omdat vele droge granulatorfabrikanten eenvoudig hun materiaal vrij ontwerpen en niet het probleem van stofdeeltjes overwegen, het materiaal een hoop van stof veroorzaakt, die een invloed op de productie van gebruikers heeft.

 

laatste bedrijfsnieuws over Tijdens het gebruiken van de droge granulator, wat is de kwestie van de veroorzaakte hoop van stof?  2

Met de verbetering van GMP vereisten en de introductie van het concept cGMP, moeten de droge granulatorfabrikanten ook de specificaties en de concepten drugproductie bijwerken, en de structuur moet worden aangepast die de stofdeeltjes volledig te overwegen tijdens drugproductie worden geproduceerd om het productiemilieu te verzekeren om aan de vereisten van de ontwikkeling van uitstekende kwaliteit in de farmaceutische industrie te voldoen.

laatste bedrijfsnieuws over Tijdens het gebruiken van de droge granulator, wat is de kwestie van de veroorzaakte hoop van stof?  3

Het technische personeel herinnerde ook eraan dat er een ander ding is dat aandacht met betrekking tot het probleem van stofproductie vergt, dat de trilling van het materiaal is. De „trilling zal de generatie van stofdeeltjes verhogen en zal de verspreiding van stofdeeltjes verergeren. Daarom wanneer het productie van materiaal, is het noodzakelijk om de algemene structuur en productienauwkeurigheid te overwegen om de trillingsbron te vinden die de trilling veroorzaakt die de trilling te verminderen door het materiaal wordt geproduceerd.

 

Ten tweede, is het het ontgassen effect niet goed. Men begrijpt dat nadat de lucht in het deeltjeshiaat wordt samengeperst, de druk plotseling tijdens het het verpletteren en korrelingsprocédé wordt vrijgegeven, en de luchtexplosie veroorzaakt een hoop van fijn poeder, zodat is de hoeveelheid stof vrij groot.

 

Naast het probleem van grote stofproductie, is de broodjesslijtage ook één van de gemeenschappelijke fouten. Men begrijpt dat er koelwater binnen het broodje is, en er zijn dynamische verzegelende apparaten op het roterende broodje en de statische koelwaterpijpleiding. Als het lange tijd wordt gebruikt, is het naar voren gebogen aan lekkage of broodjesschade. Momenteel, hebben sommige fabrikanten de structuur van het broodje verbeterd zodat het koelwater rechtstreeks aan de oppervlakte van de drukrol stroomt, die de oppervlaktetemperatuur van het broodje kan effectief verminderen en zeer de mogelijkheid van lekkage verminderen.

 

Bovendien wegens de materiële selectie en verwerkingstechnologie, worden vele broodjes gebruikt, wegens de hoge druk tijdens korreling, na een periode van gebruik, zullen de broodjes ook uitgeput raken, zodat moeten vele fabrikanten na een periode van gebruik terugkopen. Broodje.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.