Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about In de winter, wat zijn de anti bevriezende maatregelen voor farmaceutische machines?
Gebeurtenissen
Contacteer ons

In de winter, wat zijn de anti bevriezende maatregelen voor farmaceutische machines?

2020-12-08

Latest company news about In de winter, wat zijn de anti bevriezende maatregelen voor farmaceutische machines?

In de winter, wat zijn de anti bevriezende maatregelen voor farmaceutische machines?

 

In de winter, wordt de temperatuur zeer verminderd, vaak gezet de mensen op dikke lagen en hoeden warm houden om zieke koude te verhinderen. In feite, aangezien de mensen van koude, in het lage temperatuurseizoen bang zijn, moeten de farmaceutische machines ook een goed werk in van het hittebehoud en antivriesmiddel maatregelen doen om de stabiele verrichting van het materiaal te verzekeren. Zo, wat zijn de anti bevriezende maatregelen voor farmaceutische machines?

 

Eerst, in termen van temperatuur, is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de werkomgevingstemperatuur boven nul is, en verbetert laboratorium het verwarmen; wanneer het verwarmen van het laboratorium met radiators, zou men moeten opmerken dat het verzegelde vat niet aan de hittebron zou moeten dicht zijn, om bovenmatige thermische uitbreiding en zacht wordende die misvorming te vermijden door op hoge temperatuur wordt veroorzaakt. Bovendien hoewel het effect van temperatuur op de farmaceutische machine niet bijzonder groot is, maar als de machine met een versnellingsbak uitgerust is, zou de temperatuur niet moeten te laag zijn.

 

„Bijvoorbeeld, is de winter in het noorden zeer koud, en de temperatuur in de werkende ruimte zal zeer laag zijn. In dit geval, kan de transmissieolie kleverig worden en de vloeibaarheid zal slecht worden, resulterend in de situatie dat de omwenteling niet vlot is. Zo op dit ogenblik, moeten wij ervoor zorgen dat de temperatuur in de workshop de standaard lage temperatuur Sommige dat bovengenoemde materiaalfabrikanten bereikt.

 

laatste bedrijfsnieuws over In de winter, wat zijn de anti bevriezende maatregelen voor farmaceutische machines?  0

 

Ten tweede, veeg de smeerolie af. In het lage temperatuurseizoen, zouden de blootgestelde metaaldelen van farmaceutische machines behoorlijk met smeerolie moeten worden afgeveegd. Bovendien moeten sommige farmaceutische machines vloeistof gebruiken. Na voltooiing, zou het water moeten worden afgevoerd en de watervlekken zouden weg moeten worden afgeveegd. Als het niet lange tijd wordt gebruikt, zou de smeerolie ook moeten worden afgeveegd.

 

Ten derde, gebruikt het flexibele gebruik van thermische isolatiematerialen, d.w.z., isolatiematerialen om de delen van het instrument te verpakken die gemakkelijk of bang te bevriezen om zijn te bevriezen. Wanneer de winter komt, zouden de geschikte inspectie en de frequente rioleringslossing moeten worden uitgevoerd om de schade van isolatiematerialen te verhinderen van verpakking, die het thermische isolatiewerk van farmaceutische machines zullen belemmeren.

 

laatste bedrijfsnieuws over In de winter, wat zijn de anti bevriezende maatregelen voor farmaceutische machines?  1

 

Ten vierde, hitte het vinden maatregelen. Stoomhitte het vinden de maatregelen moeten pijpstoom het verwarmen voor hittebehoud gebruiken. Men stelt in de industrie voor dat de pijpleiding van de stoomisolatie zachtheid of stagnatie vóór hittebehoud en stoomlevering in de winter zou moeten worden gecontroleerd.

 

Naast stoom die vinden, is de elektrische het verwarmen riem ook een soort de methode van het hittebehoud. Men begrijpt dat de elektrische hitte het vinden isolatietechnologie een nieuw type van het verwarmen technologie is dat direct stroom in thermische energie omzet. Installeer thermische isolatiekabel, wind de hitte vindende riem op het instrument of plak het binnen het instrumentenkabinet. Nochtans, zou men moeten opmerken dat de lengte van de vindende Riem economisch en gematigd zou moeten zijn.

 

Vijfde, besteedt aandacht aan onderhoud. Om het even welke verrichting op lange termijn van materiaal vereist regelmatig onderhoud. Zo in de winter, wat zijn de onderhoudsmaatregelen voor farmaceutische machines?

 

Het technische personeel van ltpm China wees op vier aspecten

1. Voor installatiemaatregelen, zou de aangewezen installatieplaats, zoals de droge plaats redelijk moeten worden geselecteerd zonder regen en sneeuw het druipen;

2. De maatregelen van de vlekinspectie: als zal het mogelijke, speciale personeel worden toegewezen om te bevestigen of het isolatiemateriaal beschadigd is en of de stoompijpleiding wordt geblokkeerd;

3. Alarmmaatregelen: als de voorwaarden toelaten, kunnen de correcte en lichte alarmapparaten met stoomlekkage of macht-van status worden geïnstalleerd om de opsporing en de geschikte behandeling van verborgen gevaren van thermische isolatie en anti bevriezende maatregelen te vergemakkelijken;

4. Inspectiemaatregelen: de persoon verantwoordelijk voor regionaal instrumentenonderhoud zal regelmatige inspectie volgens de geplande inspectieroute leiden. Tijdens de inspectie, is het noodzakelijk om te controleren of de klep van de isolatiepijpleiding normaal is, of de isolatiedoos normaal is, of het drainageapparaat normaal is, of het isolatie materiële pakket, of de elektrische vindende voedingcomponenten normaal zijn, enz. in goede staat is.

 

In het algemeen, is het zeer belangrijk om de antivriesmiddelenmaatregelen van farmaceutische machines te begrijpen. Slechts wanneer de gebruikers een goed werk in het relevante werk doen kunnen zij dat het materiaal „geen koude“ in de winter zal vangen en geen normale en stabiele verrichting ervoor zorgen zal handhaven.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.