Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about LTPM CHINA neemt u om de automatische elektronische tellende machine te begrijpen
Gebeurtenissen
Contacteer ons

LTPM CHINA neemt u om de automatische elektronische tellende machine te begrijpen

2021-08-23

Latest company news about LTPM CHINA neemt u om de automatische elektronische tellende machine te begrijpen

LTPM CHINA neemt u om de automatische elektronische tellende machine te begrijpen

 

De automatische elektronische tellende machine wordt meestal gebruikt in het geneesmiddel, het ziekenhuis en andere industrieën om capsules, tabletten, korrels en andere geneesmiddelen te tellen. De machine is klein in grootte, licht in gewicht, nauwkeurig in het tellen en gemakkelijk te werken. De contactoppervlakte van de tellende punten wordt gemaakt van roestvrij staal, dat een ideaal materiaal is om gebottelde, in zakken gedane en ingeblikte producten in diverse verwante industrieën te tellen.

 

laatste bedrijfsnieuws over LTPM CHINA neemt u om de automatische elektronische tellende machine te begrijpen  0

 

De automatische elektronische tellende machine keurt internationaal het geavanceerde het trillen voeden met meerdere kanalen, self-checking computercontrole, het dynamische aftasten tellen, systeem, het alarm van de foutenaanwijzing, automatische sluiting en andere geavanceerde technologieën goed. Het wordt ontworpen volgens GMP normen en is geïntegreerd met licht en motor. High-tech geneeskunde die en het vullen materiaal tellen. Het kan wijd in het snelle tellen en het bottelen van diverse vormen en grootte van tabletten, capsules, pillen, transparante zachte capsules en andere geneesmiddelen worden gebruikt. De het tellen en het bottelen nauwkeurigheid heeft het geavanceerde niveau van gelijkaardige producten in binnen- en buitenland bereikt.

 

laatste bedrijfsnieuws over LTPM CHINA neemt u om de automatische elektronische tellende machine te begrijpen  1

 

De anti-hoge stof elektronische tellende die technologie door onze automatische elektronische tellende machine wordt goedgekeurd heeft de volgende kenmerken:

 

1. Sterke verenigbaarheid, hoog nauwkeurigheidstarief, brede toepassingswaaier, het tellen en het bottelen van tabletten, capsules, en zachte capsulepillen;

2. Het heeft sterke toepasselijkheid en kan stabiel zelfs in de hoge stofomstandigheden werken;

3. Trillingstype de leegmakende, unieke klep en het gedeeltelijke montagemechanisme beschadigen geen geneesmiddelen;

4. De hoge graad van intelligentie, met veelvoudige opsporing en van de alarmcontrole functies zoals geen flessen, geen tellingen, verschuift self-checking, enz.

5. Volledig automatische verrichting, intelligente gezamenlijke controle met de hogere en lagere processen, goede coördinatie, geen behoefte aan speciaal personeel om te werken, reddend arbeid;

6. Kleine voetafdruk en lage kosten van gebruik;

7. Het is geschikt om verscheidenheden te veranderen, kan automatisch worden opgeheven en worden verminderd, en vereist geen hulpmiddelen voor demontage en opheldering, die geschikt en snel is;

8. De controlespaander is *, is de structuur uitstekend, zijn er geen dure dragende delen, en de onderhoudskosten zijn laag.

 

laatste bedrijfsnieuws over LTPM CHINA neemt u om de automatische elektronische tellende machine te begrijpen  2

 

In zou dagelijkse verrichting, welke voorzorgsmaatregelen inzake veiligheid aan de automatische elektronische tellende machine moeten worden betaald?

 

1. Besteed aandacht aan het voltage bij de inham van de elektrische installatieraad in de chassis.

2. Het materiaal wordt bevestigd om regelmatig worden geïnstalleerd.

3. Wanneer het handhaven, het ontruimen van de plaats, of het herstellen van het materiaal, trek de schakelaars terug. Het is strikt verboden om de draden te trekken. Begrijp het stophoofd en trek het uit langzaam vermijden brekend de kring.

4. De voeding moet het betrouwbare aan de grond zetten hebben. De belangrijkste voeding zou moeten worden afgesneden wanneer het vervangen, het stoppen in of het afsluiten van de machtsstop.

5. De voeding moet worden afgesneden wanneer het materiaal wordt gehandhaafd, ontruimd en schoongemaakt. Bijvoorbeeld, wanneer het schoonmaken van componenten zoals bespatten de geneeskunde emmer en de trillende plaat, niet de schoonmakende vloeistof op de elektrocomponenten.

 

laatste bedrijfsnieuws over LTPM CHINA neemt u om de automatische elektronische tellende machine te begrijpen  3

 

Oplossingen voor 3 gemeenschappelijke problemen van de automatische elektronische tellende machine:

 

1. Het streven naar het probleem dat de het leegmaken bak van de automatische elektronische tellende machine door de ernst van het materiaal wordt beïnvloed.

U kunt nadenken verdelend de silo's in constante zware pakhuizen en niet-constante zware pakhuizen. Op deze wijze, kan de invloed van de ernst van het materiaal op de scheidingsvoorwaarde van het materiaal in de trillende plaat effectief worden verwerkt. Betreffende het probleem dat de tijd voor het materiaal om van het geheugenschot aan de fles te vallen te lang is, zou het moeten worden overwogen om een ander niveau van geheugenschot toe te voegen, dat de volgende problemen kan behandelen. Het is noodzakelijk het materiaal van het geheugenschot aan het ogenblik kunnen neer verdelen de fles in twee punten verdeeld is, wordt de vullende tijd van de fles verkort, en het geheugenschot is gesloten wanneer de fles wordt geladen. De teller blijft, zodat twee acties kunnen worden voltooid, het leegmaken en het bottelen van de vorige fles en het tellen van de volgende fles werken, en de productiesnelheid is verbeterd. Ten tweede, kan het het probleem van elektrostatische adsorptie van materialen behandelen.

 

laatste bedrijfsnieuws over LTPM CHINA neemt u om de automatische elektronische tellende machine te begrijpen  4

 

2. Manieren om statische elektriciteit te vermijden.

U kunt verdelingen toevoegen of niet-materialen vastmaken aan de binnenmuur van het verbrijzelende schild om elektronische behandeling te verhinderen. Voeg een aan de grond gezete van het machtskoord en materiaal verbinding aan het verbrijzelende schild toe om statische elektriciteit effectief te lossen en statische elektriciteit te vermijden. Pas de positie van het geheugenschot aan en het verbrijzelende schild zodat het rappelschot het materiaal kan volledig blokkeren, en het verbrijzelende schild kunnen ervoor zorgen dat de geneeskundedeeltjes de verpakkende fles regelmatig ingaan. Wanneer het apparaat de machine aanpast, wordt het niveau van de trillende plaat achteruit aangepast, zodat wanneer de trillende plaat ophoudt trillend, het materiaal niet natuurlijk in het opsporingskanaal kan vallen en het valse tellen veroorzaken. Het element van het materiaal, wordt de aangewezen trillingsfrequentie geplaatst voor de capsule, de tablet en de pil. Gebruik periodiek een stofzuiger om stof uit tabletten en capsules te verwijderen.

 

laatste bedrijfsnieuws over LTPM CHINA neemt u om de automatische elektronische tellende machine te begrijpen  5

 

3. Manieren om cilindergevoeligheid te verbeteren.

Controleer strikt het watergehalte van samengeperste lucht. Vooral zouden de exploitatievoorwaarden van de luchtdroger stabiel moeten worden gehouden. Controleer strikt de ingang van niet-cilindervet in vervullingscomponenten. Ben zeker om de originele cilinder te vervangen wanneer het herstellen van en het vervangen van vervullingscomponenten. Wanneer de voorwaarden toelaten, is het beter om de prestatiescomponenten van alle kanalen in een keer te vervangen om de consistentie van de gevoeligheid van de prestatiescomponenten te verzekeren. Pas redelijk de machineparameters aan, bereid het tellen en de tellende snelheid voor om het product te maken een goed scheidingseffect bereiken. Dan verbeter de productiesnelheid en de tellende nauwkeurigheid. Voor het plaatsen van de scheidingssnelheid, probeer om de zo dichte scheidingssnelheid aan of hetzelfde te plaatsen als de tellende snelheid. Volgens ervaring, zou de scheidingssnelheid 5-10% moeten zijn lager dan de tellende snelheidswaarde.

 

laatste bedrijfsnieuws over LTPM CHINA neemt u om de automatische elektronische tellende machine te begrijpen  6

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.