Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Kansen, uitdagingen en tendensen van de farmaceutische verpakkende machinesindustrie
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Kansen, uitdagingen en tendensen van de farmaceutische verpakkende machinesindustrie

2021-04-26

Latest company news about Kansen, uitdagingen en tendensen van de farmaceutische verpakkende machinesindustrie

Kansen, uitdagingen en tendensen van de farmaceutische verpakkende machinesindustrie

 

Volgens hun functies, kan het mechanische materiaal van farmaceutische verpakking in twee categorieën worden verdeeld: het materiaal om farmaceutische verpakkingsmaterialen te veroorzaken en het materiaal om het farmaceutische verpakkingsprocédé te voltooien. Op het farmaceutische gebied, zijn de farmaceutische verpakkende machines nauw verwant aan de kwaliteit van drugs, en spelen een belangrijke rol in de houdbaarheid, de verkoop en de omloop, het gebruik en de kosten van drugs. De laatste jaren, in de context van farmaceutische innovatie, verbeteren de vereisten van drugkwaliteit constant, en de vraag en de eisen ten aanzien van farmaceutische verpakkende machines stijgen ook.

 

Dit document analyseert hoofdzakelijk de de de materiaalkansen, uitdagingen en tendensen in de farmaceutische verpakkende machinesindustrie om het farmaceutische verpakkingsprocédé te voltooien.

 

laatste bedrijfsnieuws over Kansen, uitdagingen en tendensen van de farmaceutische verpakkende machinesindustrie  0

 

Waar zijn de de industriekansen?

 

De laatste jaren, in de context van groeiende vraag naar geneeskunde, heeft de globale farmaceutische verpakkingsmarkt brede vooruitzichten. Volgens de gegevens, in 2018, bereikte de marktomvang van de globale farmaceutische verpakkingsindustrie de V.S. $94,1 miljard, met een gemiddeld jaarlijks samenstellingsgroeipercentage van 5,6% vanaf 2015 tot 2018. Volgens de voorspelling van van Commerciële van China het Onderzoekinstituut de Industrie, tegen 2021, zal de globale farmaceutische verpakkingsmarkt 108,2 miljard Amerikaanse dollars bereiken.

 

Met de snelle ontwikkeling van de farmaceutische markt, is de schaal van farmaceutische verpakkingsindustrie zeer groot, wat ook grote kansen aan de stroomopwaartse farmaceutische verpakkende machinesindustrie brengt. Men begrijpt dat, vooral de laatste jaren, onder de achtergrond van de innovatie en de bevordering van de farmaceutische industrie, high-end de generische geneesmiddelen en de innovatieve drugs in het ononderbroken onderzoek en de ontwikkeling geboren zijn. Tegelijkertijd, zullen de eisen ten aanzien van farmaceutische verpakking ook blijven bevorderen, en de vraag naar high-end farmaceutische verpakkende machines zal de groei inluiden.

 

laatste bedrijfsnieuws over Kansen, uitdagingen en tendensen van de farmaceutische verpakkende machinesindustrie  1

 

Bestaande uitdagingen

 

Tegelijkertijd, moeten wij de tekortkomingen van binnenlandse farmaceutische verpakkende machines zien. Vooral vergeleken met het ingevoerde medische verpakkende materiaal, is er nog een groot hiaat in de innovatiecapaciteit, de verrichtingsstabiliteit, de automatische controletechnologie en de verwerking van nauwkeurigheid van binnenlands materiaal.

 

Bijvoorbeeld, in termen van automatische controletechnologie, hebben de buitenlandse farmaceutische verpakkende machines en het materiaal fundamenteel bereikt intelligent en vermenselijkt ontwerp, terwijl de farmaceutische verpakkende machines van China in PC-controle en interfacecontrole vrij achterwaarts zijn. De industrie wees erop dat naast het gebruik van PC-controletechnologie, de binnenlandse farmaceutische verpakkende machines verwerkende ondernemingen passende keuzen in alle aspecten van materialen, ontwerp, enz. moeten ook maken om intelligente controle te bereiken.

 

De stabiliteit van farmaceutische verpakkende machines beïnvloedt de output. Voor farmaceutische productieondernemingen met grote capaciteit en vele soorten producten, is de materiaalstabiliteit het belangrijkste vereiste. Nochtans, zijn de binnenlandse farmaceutische verpakkende machines hoofdzakelijk lage productie, en de stabiliteit is niet hoog, wat tot de kwaliteitsproblemen van het materiaal leidt en de gehele verpakkende lijn beïnvloedt. Onder de achtergrond van hogere en hogere gebruikersvereisten, zullen de lage en lage stabiliteits binnenlandse farmaceutische verpakkende machines geleidelijk aan geëlimineerd. Het is dringend voor binnenlandse farmaceutische machinesondernemingen om hun technisch niveau te verbeteren en stabielere producten te creëren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Kansen, uitdagingen en tendensen van de farmaceutische verpakkende machinesindustrie  2

 

Toekomstige ontwikkelingen

 

Na het zien van de kansen en de uitdagingen, zouden de binnenlandse farmaceutische verpakkende machines en materiaalondernemingen van elkaars sterke kanten moeten leren om hun zwakheden goed te maken. Tegelijkertijd, moeten zij ook een scherpe betekenis van de markt hebben, van de marktontwikkeling tendens op de hoogte blijven, tempo met The Times houden, actief de productstructuur verbeteren, en leiden tot nieuwe producten overeenkomstig moderne verpakkingstendensen, beleid en verordeningen, om de marktvraag beter te ontmoeten, en maken de onderneming een gunstigere positie in de marktconcurrentie bezetten.

 

Vanuit het perspectief van de ontwikkelingstendens van de farmaceutische verpakkende machines en materiaalindustrie, stelt de toekomst hoofdzakelijk de tendens van integratie, hoog rendement en intelligentie voor. De binnenlandse farmaceutische verpakkende machines en materiaalondernemingen zouden zich in de richting van functionele diversificatie, high-precision structuur en intelligente controle door het ononderbroken onderzoek ontwikkelen en toepassing van high-tech, het marktconcurrentievermogen van binnenlandse machines versterken, het algemene niveau van de farmaceutische industrie moeten versterken, en bevorderlijker zijn om aan de internationale concurrentie deel te nemen en de snelheid van de de invoersubstitutie van high-end farmaceutische verpakkende machines te versnellen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.