Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about De farmaceutische fabrikanten zouden de volgende factoren moeten overwegen in het selecteren van tabletpers
Gebeurtenissen
Contacteer ons

De farmaceutische fabrikanten zouden de volgende factoren moeten overwegen in het selecteren van tabletpers

2020-11-06

Latest company news about De farmaceutische fabrikanten zouden de volgende factoren moeten overwegen in het selecteren van tabletpers

De farmaceutische fabrikanten zouden de volgende factoren moeten overwegen in het selecteren van tabletpers

 

De farmaceutische fabrikanten zouden de volgende factoren moeten overwegen in het selecteren van tabletpers:

 

(1) de verscheidenheid, de rang en het toegevoegde waardeniveau van de geproduceerde producten. Als de tabletmakers betere producten en hogere toegevoegde waarde veroorzaken, kunnen zij high-end materiaal kiezen. Toch heeft dit soort materiaal goede prestaties en hoge graad van automatisering, die de productkwaliteit kunnen verzekeren.

 

(2) de grootte van de verschuivingsoutput. Wanneer het selecteren van materiaal, is het niet noodzakelijk de output van één enkele machine blind om na te streven, maar de output van één enkele machine volgens de daadwerkelijke vraag van de verschuivingsoutput te bepalen.

 

laatste bedrijfsnieuws over De farmaceutische fabrikanten zouden de volgende factoren moeten overwegen in het selecteren van tabletpers  0

 

(3) workshopgebied. Als het lay-outgebied van de workshop vrij groot is, kan de middelgrote en met lage snelheid tabletpers worden gebruikt. Het aantal materiaal van de fabrikanten van de tabletpers kan geschikt worden verhoogd, om de materiaalinvestering te verminderen. Als de materiaallay-out in de workshop zeer compact is, kan de subhoge snelheid of van de hoge snelheidstablet pers worden geselecteerd. Hoewel de investering vrij hoog is, wordt de moeilijkheid van materiaallay-out vermeden. Nochtans, denkt geen kwestie de grootte van het gebied, de tabletmaker dat minstens twee tabletpersen in de normale omstandigheden zouden moeten worden geschikt. Op deze wijze, kan de productielijn worden verhinderd op te houden wanneer de tabletpers ontbreekt.

 

De fabrikant van de tabletpers zal van zes aspecten wanneer het selecteren van het model analyseren:

 

(1) de output is hoog. Voor persen met dezelfde tabletdiameter en het gelijkaardige matrijzenaantal, is de output van hoge snelheids roterende pers 4-5 keer hoger dan dat van roterende pers met lage snelheid. Met andere woorden om dezelfde output te voltooien tegelijkertijd, is het het kwantitatieve verband tussen pers van de hoge snelheids de roterende tablet en 4-5 roterende tabletpersen met lage snelheid.

 

laatste bedrijfsnieuws over De farmaceutische fabrikanten zouden de volgende factoren moeten overwegen in het selecteren van tabletpers  1

 

(2) de opbrengst van het product is hoog. Wij weten dat het materiële verlies tijdens tabletproductie hoofdzakelijk geconcentreerd in twee stadia is: het aanvankelijke parameter plaatsen en aanpassing, testcompressie en tijdelijke afsluitingsbescherming vóór sluiting. In de normale productie van pers van de hoge snelheids de roterende tablet, is de partijbezettingsgraad meer dan 99%. Hoewel de roterende tabletpers met lage snelheid moeilijk is om dit doel, vooral in het geval van veelvoudige materiaalselectie te bereiken, zal het lager zijn en er zijn vele kansen aan afvalmaterialen. Verdubbeld of verdrievoudigd.

 

(3) de directe kosten van het materiaal zijn fundamenteel hetzelfde. De prijs van pers van de hoge snelheids de roterende tablet kan 4-5 reeksen van roterende tabletpers zijn met lage snelheid, maar de roterende tabletpers met lage snelheid moet met veelvoudige reeksen van hulpmateriaal worden uitgerust, en de uitvoerige berekeningsresultaten zijn bijna hetzelfde.

 

laatste bedrijfsnieuws over De farmaceutische fabrikanten zouden de volgende factoren moeten overwegen in het selecteren van tabletpers  2

 

(4) significante energie - besparing en consumptievermindering. De pers van de hoge snelheids roterende tablet heeft ongeveer 20 vierkante meters van schone ruimte nodig, terwijl de roterende tabletpers met lage snelheid een totaal van 40-60 vierkante meters nodig heeft. wegens de stijging van reinigingsgebied, proportioneel stijgt de hoeveelheid gezuiverde die lucht in het productieproces ook wordt vereist. Bijvoorbeeld, is de binnenhoogte 3.5m, is wordt vereist het dagelijkse die luchtvolume door pers van de hoge snelheids de roterende tablet en roterende tabletpers met lage snelheid 8400m3 en 16800-25200m3, respectievelijk, wanneer de binnenhoogte 3.5m is, de dagelijkse productietijd is 8h, en het ventilatietarief is 15 keer per uur. De kostenverschillen zouden niet na verloop van tijd moeten worden onderschat. Bovendien naast de belangrijkste machine van de tabletpers, moet elke hostmachine ook met hulpmateriaal worden uitgerust, zoals het opheffen van voeder, stofzuiger, het onderzoeken machine en metaaldetector. Zo, als het reinigingssysteem, is het totale energieverbruik een verbazend aantal.

 

(5) de loonkosten worden zeer gedrukt. De farmaceutische bedrijven wijzen gewoonlijk 1-2 exploitanten aan elke tabletpers toe.

 

(6) de materiaalkostenbeheer zijn zeer gedrukt. Het dagelijkse schoonmaken en het onderhoud van tabletpers zijn essentieel. Naast de loonkosten, is een groot aantal verbruiksgoederen nodig, met inbegrip van gezuiverd drinkwater, schoonmakende agent, desinfecterende en antirust olie voor matrijzenbescherming. Duidelijk, zijn de voordelen van één reeks van materiaal en de veelvoudige reeksen van materiaal duidelijk.

 

laatste bedrijfsnieuws over De farmaceutische fabrikanten zouden de volgende factoren moeten overwegen in het selecteren van tabletpers  3

 

Natuurlijk, is de keus van pers van de hoge snelheids de roterende tablet nog een beetje van een vlieg in de zalf - onder ogen ziend het risico van productieplanning. In het geval van plotselinge mislukking en sluiting, zal de productie zeer beïnvloed worden, terwijl het risico van machine met lage snelheid met vrij lage output veel minder is.

 

Daarom wanneer het kiezen van het model van de tabletpers, moet de fabrikant van de daadwerkelijke behoeften van de farmaceutische fabriek te werk gaan, en zou zich ook op de functionele perfectie, verrichtingsstabiliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van de pers van de hoge snelheidstablet, het gemak van verrichting, het schoonmaken en behoud van de pers van de laboratoriumtablet, en de opportuniteit van de dienst moeten concentreren.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.