Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Principe, kenmerken, behoud en reparatie van hoge snelheid die granulator mengen
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Principe, kenmerken, behoud en reparatie van hoge snelheid die granulator mengen

2021-05-28

Latest company news about Principe, kenmerken, behoud en reparatie van hoge snelheid die granulator mengen

Principe, kenmerken, behoud en reparatie van hoge snelheid die granulator mengen

 

De hoge snelheid die granulator mengen is een nieuw type van granulator, dat het verpletteren, het mengen en het korrelen integreert zich. Gedreven door een speciale drijvende kracht, kan de machine de materialen roteren aandrijven en verspreiden, en kan ideaal bereiken zich mengt in een zeer korte tijd. Dan, onder de actie van bindmiddel, wordt het volledig nat gemaakte zachte materiaal gemaakt, en dan onder de actie van speciale korrelende peddel, worden de eenvormige deeltjes snel gesneden.

 

De hoge snelheid die granulator mengen wordt gesteund door de fuselage, is de pot de materiële container, zijn de bewegende omwenteling en de scherpe vliegende messentransmissie de macht, wordt het materiaal bewogen door de bewegende drijvende kracht, zodat het materiaal kan gelijk in een korte tijd worden gerold en worden gemengd, en dan worden de deeltjes gemaakt door het scherpe vliegende mes, en van de lossingshaven dan gelost, en de omwentelingssnelheid van het het bewegen en het snijden vliegende mes wordt veranderd, om verschillende grootte van deeltjes te verkrijgen. De hoge snelheid die granulator mengen is een soort materiaal dat verschillende poederachtige materialen in één proces kan mengen en korrels maken. Het wordt wijd gebruikt in geneesmiddel, voedsel, chemisch product en andere industrieën.

 

 

Principe van hoge snelheid die granulator mengen:

 

De hoge snelheid die granulator mengen gebruikt de hoge snelheids zijplak en het roterende blad van het bodemvliegtuig om het poeder van verschillende deeltjes op de voorwaarde van dwarsomwenteling te mengen. Omdat de bodem, het midden en de bovenste gedeelten van de het mengen zich tank parallel zijn, wordt het cilindrische en kegelontwerp, de poeder grondstoffen onophoudelijk gebracht aan het centrum van de tank tijdens het het mengen zich procédé, en gehandeld door de sterke en krachtige kracht van de scheerbeurtbreuk van de secundaire schacht, zal het korrelingseffect van omhoog-beneden en roterende stroom in de tank worden gevormd.

 

 

Eigenschappen van hoge snelheid die granulator mengen:

 

1. Korte het korrelen tijd en energie - besparing.

2. De gehele verrichting heeft de strikte maatregelen van de veiligheidsbescherming.

3. Vergeleken met het traditionele proces, wordt de kleefstof verminderd door 25% en de droogtijd wordt verkort.

4. De machine keurt horizontale cilinder goed of de kegelstructuur, gebruikers kan vrij kiezen.

5. Er is geen dode hoek in de binnenoppervlakte van het materiaal, en het werkt in een gesloten staat, die aan de vereisten van „GMP voldoen“.

6. De voorbereide korrels hebben eenvormige textuur en goede vloeibaarheid, die ideale korrelige grondstoffen verstrekken voor tablet dringend proces.

7. Elke die partij is slechts droog 2 minuten, korreling 1-4 minuten wordt gemengd, is de efficiency 4-5 keer hoger dan het traditionele proces.

8. Wanneer het verschil tussen de belangrijkste drug en de vulstoffen groot is, kan het eenvormige combinatie zonder gelaagdheid nog bereiken.

 

 

Behoud van hoge snelheid die granulator mengen:

 

1. De uitbreidingstijd van de machine is 10 seconden van het sluiten van de laatste motor. Daarom zou de uitgebreide tijd moeten worden gecontroleerd alvorens de machine te gebruiken, die slechts door professioneel personeel kan worden aangepast, en de het met elkaar verbinden tijd zou niet willekeurig moeten worden veranderd.

2. Het openingsgat en het observatiegat op de materiële pottendekking zijn uitgerust met beschermende strook, die niet kan naar believen worden verwijderd.

3. Wanneer het veranderen van het product of partijaantal, maak de verbinding (na het schoonmaken van de materiële pot) schoon. De schoonmakende en verzegelende stappen zijn als volgt:

(1) supinatie van centrosome (verlaten omwenteling);

(2) verwijder het stootkussen en verwijder de het mengen zich dunne modder met de dunne moddertrekker;

(3) maak en verwijder de schroeven los alvorens de verbindingsassemblage te verwijderen. Maak en controleer de componenten schoon, die intact zouden moeten zijn, of hen vervangen;

(4) maak de verzegelende kamer met borstel en water schoon;

(5) nadat de verbinding droog is of een nieuwe verbinding wordt vervangen, pas smering op de flens op de schachtzegelring toe.

4. Controleer de v-Riem één keer in de week om daar te verzekeren geen ernstige slijtage en juiste spanning is. Anders, vervang de v-Riem of pas de spanning met schroeven aan. Het reductiemiddel gebruikt olie 90 °. Na 1500 uren van verrichting, zal de olie in het reductiemiddel volledig veranderd worden, en dan om de zes maanden zal de olie worden veranderd.

5. Het verscheurende deel zal elke maand worden gedemonteerd en worden schoongemaakt, en zal de smeerolie eens worden toegevoegd.

6. Neem altijd de twee gaten van de waterlekkage op de achter lagere plaat van het materiaal waar, die worden verbonden aan de drainagepijpen van het mengen van verbinding en het hakken van verbinding. Wanneer de waterlekkage in het gat van de waterlekkage voorkomt, wijst het erop dat de verzegelende ringen van zich het mengen en het hakken beschadigd zijn en op tijd zouden moeten worden vervangen.

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.