Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Relevante maatregelen voor energie - besparing van centrifugaalneveldroger
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Relevante maatregelen voor energie - besparing van centrifugaalneveldroger

2020-11-10

Latest company news about Relevante maatregelen voor energie - besparing van centrifugaalneveldroger

Relevante maatregelen voor energie - besparing van centrifugaalneveldroger

 

Droger van de hoge snelheids is de centrifugaalnevel één van het populairste materiaal in het drogen van materiaal. Het is geschikt voor speciale het drogen methodes van emulgering, opschorting, deeg, vloeistof en ander materiaal. De centrifugaalneveldroger heeft ideaal effect en hoog rendement. De grootte van de stofdeeltjes te hoeven niet om het het malen procédé te verhogen. Momenteel, droger van de hoge snelheids wordt de centrifugaalnevel wijd etc. gebruikt in de chemische industrie, de lichte industrie, de voedselindustrie.

 

laatste bedrijfsnieuws over Relevante maatregelen voor energie - besparing van centrifugaalneveldroger  0

 

Waarnemend het productieproces van centrifugaalneveldroger, is het gemakkelijk om de essentie van het probleem van energieverbruik te zien. Uit de bron, kunnen wij het probleem van optimalisering geleidelijk aan oplossen om het probleem fundamenteel op te lossen, zoals het gebruiken van warmtewisselaars om het staartgas met hogere temperatuur en de opname van de lage temperatuurlucht te contacteren, om de opnametemperatuur te verhogen. Dit kan volledig gebruik van de hitte in het staartgas maken, waarbij het gebruik van de olie van de hitteoverdracht wordt verminderd en de productiekost wordt verminderd. Dit is ook één van de uitvoerbare manieren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Relevante maatregelen voor energie - besparing van centrifugaalneveldroger  1

 

Hier zijn drie manieren om energie te besparen en consumptie voor neveldroger te verminderen.

 

1. Verhoog de inhamtemperatuur van hete lucht:

Op de voorwaarde van constante temperatuur bij de afzet van de neveldroger, is hoger de inhamtemperatuur van de hete lucht, zal hoger de totale hitte in de eenheid worden gebracht. De meer hitte van de eenheidsmassa gaat tot het druppeltje, het meer die water door de eenheids hete lucht is verdampt over. Wanneer de productiecapaciteit van de neveldroger constant die is, wordt het vereiste hete luchtvolume verminderd (namelijk de hitte van de toren wordt weggehaald wanneer de hete lucht) wordt verwijderd, die de hitteconsumptie van het centrifugaalnevel het drogen mechanismepoeder vermindert, en verbetert de gebruiksverhouding en de thermische efficiency van de hete lucht. Nochtans, zou de temperatuur die van hete lucht de toren ingaan niet moeten te hoog zijn (neen meer dan 600 ℃), als de temperatuur te hoog is, zal de hoogste luchtverdeler uit brandwond zijn.

 

laatste bedrijfsnieuws over Relevante maatregelen voor energie - besparing van centrifugaalneveldroger  2

 

2. Verminder de temperatuur van hete lucht uit de toren:

Op de voorwaarde van bepaalde hete luchttemperatuur in de inham van de neveldroger, lager de temperatuur van de hete luchttoren, groter het temperatuurverschil tussen de inham en de afzet. Groter de hitte naar de modder voor het drogen wordt overgebracht, hoger de bezettingsgraad van hete lucht die. Nochtans, zou de uitlaattemperatuur niet moeten te laag zijn. Wanneer de temperatuur lager is dan 75 ℃, zal het het normale drogen beïnvloeden omdat het poeder te nat is.

 

3. Recycling van hete lucht (afvalgas) uit Toren:

Na de neveldroger verpulvert, als de hete lucht van de toren direct in de atmosfeer wordt gelost, dit deel van het hitteverlies zeer aanzienlijk zal zijn (ongeveer 10% aan 20% van het energieverbruik van het het verpulveren procédé). Daarom zou dit deel van de afvalhitte volledig moeten worden gebruikt. Bijvoorbeeld, kan de hete lucht van de toren aan het het voorverwarmen en het drogen procédé worden gerecycleerd. Naast het directe recycling van de hete lucht van de toren, kan de warmtewisselaar ook worden gebruikt om dit deel van de afvalhitte voor hergebruik op te slaan of te ruilen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.