Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Onderzoek naar de Tendens van het Ontwerp van Verpakkingsmachines
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Onderzoek naar de Tendens van het Ontwerp van Verpakkingsmachines

2021-06-11

Latest company news about Onderzoek naar de Tendens van het Ontwerp van Verpakkingsmachines

Onderzoek naar de Tendens van het Ontwerp van Verpakkingsmachines

 

Het ontwerp van de verpakkingsmachines van LTPM CHINA is gebaseerd bij marktonderzoek en de marktanalyse, en streeft ernaar om klanten te dienen. Met de ontwikkeling van wetenschap en technologie en de intensivering van de marktconcurrentie, hebben de klanten hogere en hogere eisen ten aanzien van mechanische prestaties, hoofdzakelijk in de volgende aspecten:

 

1. Hoge productiviteit om aan de vereisten van levertijd te voldoen en de kosten van procesomloop te drukken; voor sommige producten, worden de verpakkende machines en de productiemachines ook vereist om worden aangesloten.

2. Om aan de behoeften van productvernieuwing te voldoen, moeten de verpakkende machines hoge flexibiliteit en flexibiliteit hebben.

3. Er zijn weinig materiaalmislukkingen, en de verre diagnosediensten kunnen worden uitgevoerd als er een mislukking is.

4. Lage milieuvervuiling, met inbegrip van lawaai, stof en afvalverontreiniging.

5. De investering in het kopen van materiaal zou zo klein mogelijk moeten zijn, en de prijs zou zo laag mogelijk moeten zijn.

 

laatste bedrijfsnieuws over Onderzoek naar de Tendens van het Ontwerp van Verpakkingsmachines  0

 

LTPM CHINA heeft de volgende maatregelen getroffen om aan de bovengenoemde klantenvereisten te voldoen:

 

1. Verbeter de Graad van Automatisering van het Proces

 

Enkelen jaren geleden, automatiseringstechnologie slechts van 30% van het ontwerp van verpakkingsmachines rekenschap wordt gegeven, nu het geven van meer dan 50% rekenschap, en een groot aantal microcomputerontwerp en mechatronics controle die wordt gebruikt. Het doel om de graad van automatisering van verpakkende machines te verhogen is productiviteit te verhogen; de tweede moet de flexibiliteit en flexibiliteit van het materiaal verbeteren; het derde moet de capaciteit van verpakkende machines verbeteren om complexe acties te voltooien, d.w.z., het gebruik van robots om het verpakkingsprocédé te voltooien. Bijvoorbeeld, heeft de verpakking van chocoladesuikergoed het gebruik van robots gerealiseerd om het oorspronkelijke handboek te vervangen.

 

Het de automatiseringsontwerp van verpakkingsmachines heeft de volgende twee belangrijke kenmerken:

 

1. Elke Manipulator wordt gecontroleerd door een Afzonderlijke Computer

om een complexe verpakkingsactie te voltooien, moet een verpakkende machine door veelvoudige manipulators worden voltooid. Wanneer de verpakkingsactie wordt voltooid, onder de informatie en het toezicht op de computergestuurde camera, de manipulator de vereiste acties volgens de instructies van het computerprogramma voltooit om de kwaliteit te verzekeren van de verpakking.

 

2. Met Hoge Resolutie van Materiaal en Dikte

In het verpakkingsprocédé, worden de dikte en de materiële wijzigingen van verpakkingsmaterialen niet gemakkelijk onderscheiden door menselijke ogen. Daarom worden de computergestuurde camera's en de detectors vaak gebruikt om de dikte en de materiële wijzigingen van verpakkingsmaterialen te onderscheiden wanneer het ontwerpen van verpakkende machines. De camera is nu ontwikkeld de gefotografeerde beelden controleren en kunnen onderscheiden op zijn, en het tonen op het scherm. Momenteel, kan de snelheid van de machine niet tijdens verwerking worden veranderd. In de toekomst, zou de snelheid na het onderscheiden volgens de verandering van het materiaal moeten worden veranderd, om het werk te controleren onder de automatische staat, het verpakkingsprocédé in de kortste tijd te voltooien, en het automatische schoonmaken, automatische desinfectie en automatische schoon te realiseren.

 

2. Verbeter Productiviteit, druk Proceskosten, en voldoe Productie aan Vereisten in de Uiterste Mate

 

Hebben de verpakkende machines van LTPM CHINA de kenmerken van hoge snelheid, volledige reeks, hoge graad van automatisering en goede betrouwbaarheid. Zijn drank vullende snelheid is zo hoog zoals 1200 flessen/uur. Het verhogen van de machinesnelheid is een ingewikkeld probleem. Sneller de snelheid, zal lager de productiekost per stuk, maar het gebied van de installatie dienovereenkomstig stijgen.

 

Bovendien is de motorsnelheid ook beperkt, zodat kunt u niet zo snel denken aangezien u wilt. In het algemeen, zal een verhoging 15-20% van snelheid een reeks complexe problemen bewerkstelligen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Onderzoek naar de Tendens van het Ontwerp van Verpakkingsmachines  1

 

Naast het verhogen van de snelheid, kan de productiviteit ook door andere kanalen worden opgelost:

 

1. Het gebruiks Ononderbroken Werk of het multi-Hoofdwerk

Er zijn intermitterende en ononderbroken het werk wijzen van verpakkende machines. Wanneer het ontwerpen, zou u moeten ernaar streven worden ontworpen om onophoudelijk te werken, wat productiviteit verhoogt; er kunnen ook veelvoudige productielijnen in één materiaal zijn om hetzelfde product of verscheidene verschillende producten te produceren, maar de Betrouwbaarheid moet worden verbeterd.

 

2. Verlaag Schroottarief en verstrek het Systeem van de Mislukkingsanalyse

Het verlies door afvalprodukten aan productie wordt veroorzaakt is reusachtig, niet alleen productverlies, maar ook materieel verlies dat. Daarom moeten wij ons beste proberen om het schroottarief te verlagen; wanneer de verpakkende machines worden verkocht, zouden wij een systeem van de foutenanalyse voor de onderhoudsdiensten ook moeten verstrekken, d.w.z., leiden modale analyse om fouten te vinden, of uitvoeren verre diagnose door het netwerk om klantenbehoeften te maximaliseren. In de toekomst, zullen de verpakkende machines intelligentized, d.w.z., het materiaal vinden fouten op zijn, en oplossen de fouten alleen, verder zijn om het verwerpingstarief en mislukkingstarief te verlagen, zodat de normale productiviteit kan worden verbeterd.

 

3. Integreer de Machines van de Productproductie en Verpakkende Machines

Vele producten worden dan verpakt wanneer de productie wordt voltooid, die ook voordelig is om de productiviteit van het product te verhogen. Bijvoorbeeld, worden het materiaal van de chocoladeproductie en het verpakkende die materiaal in Duitsland wordt geproduceerd gecontroleerd door een systeem. De sleutel tot de integratie van twee moet het probleem oplossen om elkaar in productiviteit aan te passen. Onder hen, worden de verpakkende machines vaak het knelpunt van productie, zodat is het noodzakelijk om materiaal van verschillende soorten productiviteit te voorzien.

 

3. Pas aan van het Productveranderingen en Ontwerp Materiaal met Goede Flexibiliteit en Flexibiliteit aan

 

aan het woeste deel van de markt aan te passen, hebben vele verpakte producten kortere en kortere vervangingscycli. Bijvoorbeeld, verandert de productie van schoonheidsmiddelen om de drie jaar of zelfs elk kwart, en het productievolume is zeer groot. Daarom worden de verpakkende machines vereist om goede flexibiliteit en flexibiliteit te hebben, zodat het leven van de verpakkende machines veel langer is dan de het levenscyclus van het product, zodat het economisch kan zijn. Seksuele vereisten.

 

laatste bedrijfsnieuws over Onderzoek naar de Tendens van het Ontwerp van Verpakkingsmachines  2

 

om de verpakkende machines te maken goede flexibiliteit en flexibiliteit hebben, en de graad van automatisering verbeteren, is het noodzakelijk om een groot aantal microcomputertechnologie, moduletechnologie en vormen van de eenheidscombinatie goed te keuren. aan veranderingen in de verscheidenheden van het verpakkingsproduct en verpakkende types aan te passen, worden de flexibiliteit en de flexibiliteit van verpakkende machines en materiaal vaak vertoond in de volgende drie aspecten:

 

1. Volumeflexibiliteit

Het kan niet alleen één enkel product inpakken, maar ook aan de verpakking van verschillende partijen producten aanpassen.

 

2. Flexibiliteit van Bouw

Het gehele materiaal is samengesteld uit eenheden, en één of verscheidene eenheden kunnen worden gebruikt om aan productveranderingen aan te passen.

 

3. Flexibiliteit van Levering

De combinatie van de gebruikseenheid om alle eenheden voor levering, zoals een suikergoed verpakkende machine samen te combineren. Op een gemeenschappelijke basis, combineer verschillende eenheden, drie inhammen, en vier verschillende vouwende verpakkende vormen, zodat één machine gebruikt tegelijkertijd Pak 8-10 kan zijn verschillende soorten suikergoed. Geopereerd door veelvoudige manipulators, onder de supervisie van een camera, beveel zijn acties, en pak verschillende types van suikergoed op verschillende manieren volgens instructies. Als het product wordt veranderd, verander enkel het programma in de camera, zodat het apparaat goede flexibiliteit en flexibiliteit heeft.

 

4. Verstrek Volledige Reeksen van Materiaal

 

Het ontwerp van de verpakkingsmachines van LTPMC CHINA, op gebruikersbehoeften wordt gebaseerd, voorziet productiebedrijven van een structurele en economische volledige systeemoplossing, en gebruikt de technologie van de computersimulatie om de verrichting aan te tonen aan gebruikers, en hen te wijzigen na het verzoeken van de adviezen dat van gebruikers. Wanneer het voorzien van gebruikers van het automatische productielijnen of materiaal van de productielopende band, wordt de bijzondere aandacht betaald aan de integriteit van de volledige reeks van materiaal. Of het high-tech en met hoge toegevoegde waarde materiaal of vrij eenvoudig materiaal is, wordt het verstrekt overeenkomstig de vereisten van verenigbaarheid.

 

LTPM CHINA zal ook volledige reeksen van materiaal als zijn doel verstrekken. Bijvoorbeeld, heeft een drank vullende lijn meer dan 200 microcomputers, vele pijpleidingen, vertoningsschermen, en meer dan 100 softwareprogramma's die diverse verpakkingsacties controleren. om de productiviteit van 1200 flessen/uur te ontmoeten moeten twee lijnen samenwerken. Daarom neemt de productie van de volledige drank vullende lijn de helft van op het gebied van een voetbalgebied, en al materiaal wordt vereist om in één fabriek te zijn.

 

laatste bedrijfsnieuws over Onderzoek naar de Tendens van het Ontwerp van Verpakkingsmachines  3

 

5. Universeel Gebruik van het Ontwerptechnologie van de Computersimulatie

 

Met de ononderbroken versnelling van nieuw productontwikkeling, keurt het ontwerp van de verpakkingsmachines van LTPM CHINA over het algemeen de technologie van de computersimulatie goed, zo betekent het dat diverse machineelementen in een computer in een database worden opgeslagen, en de tekeningen worden digitaal weergegeven en input in de computer, en de computer kan een driedimensioneel model automatisch samenstellen. Dan ga de daadwerkelijke productiegegevens en de indicatoren in, ingaan diverse mogelijke mislukkingen, en het computer driedimensionele model kan de het echte werksituatie imiteren om te werken, aantonend hoeveel productiviteit kan worden bereikt, hoeveel schroot daar is, en die de productielijn heeft vijf of een sectie de productie kan aanpassen en waar het knelpunt is, zodat de klanten in een oogopslag volgens de kromme kunnen zien op het scherm wordt getoond, en het model volgens de adviezen van klanten kunnen wijzigen. De snelheid van de computersynthese is zeer snel, zodat is het wijzigingswerk snel en geschikt, tot de klant of de ontwerper is tevreden. Het gebruik van het ontwerptechnologie van de computersimulatie verkort zeer de ontwikkeling en ontwerpcyclus van verpakkende machines.

 

laatste bedrijfsnieuws over Onderzoek naar de Tendens van het Ontwerp van Verpakkingsmachines  4

 

Het ontwerp van verpakkingsmachines niet alleen aandacht aan zijn functie en efficiency, maar ook aan zijn economie moeten zou besteden. Maar de economie is niet volledig de belangrijkere kosten van de machines en het materiaal zelf, is de bedrijfskosten, omdat de materiaalwaardevermindering slechts 6-8% van de kosten vertegenwoordigt, en de rest is de bedrijfskosten.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.