Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Scheiding en reinigingsmethode (2)
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Scheiding en reinigingsmethode (2)

2022-03-29

Latest company news about Scheiding en reinigingsmethode (2)

Scheiding en reinigingsmethode (2)

 

1scheiding、(centrifuge)

 

Q1: Wat is een centrifugaalpomp?

A: Een centrifugaalpomp is een materiële overdrachtpomp.

 

Q2: De rol van de centrifuge.

A: De centrifuges worden gebruikt voor vaste-vloeibare stofscheiding en liquid-liquid scheiding, het zuiveren uittreksels of concentraten. De scheiding door centrifuge behoort tot fysieke reiniging.

 

 

Dubbeleeffect 2、concentratie

 

Q1: Extractie en concentratie vereisen de machines het verwarmen materiaal?

A: Zolang het door te verwarmen wordt gehaald, het verwarmen wordt het materiaal vereist.

 

Q2: Wat is de concentratie van alcohol na concentratie?

A: De concentratie van alcohol na concentratie is 10% lager dan dat van het originele voer.

 

Q3: Wat is dubbele effect concentratie?

A: Eerst en vooral, het „effect“ betekent: het effect van de hitteuitwisseling. Het dubbele effect betekent dat er twee gevolgen van de hitteuitwisseling zijn. Het eerste effect: het materiaal wordt verwarmd door een externe hittebron. Tweede effect: De thermische energie door het eerste effect wordt geproduceerd verwarmt het materiaal dat opnieuw.

 

Q4: Wat is het verschil tussen een dubbele effect concentrator en een sferische concentrator?

A: De dubbel-gevolgconcentrator is fundamenteel gebruikt voor materiaal met van de waterextractie en verdamping tarief groter dan 500kg/h. De sferische concentrator moet de concentratieverhouding verhogen. De sferische concentrator wordt uitgevoerd na de dubbel-gevolgconcentrator.

 

Q5: Als het oplosmiddel alcohol is, wordt het geadviseerd om dubbel-gevolgconcentratie of enig-gevolgconcentratie te gebruiken? Waar is het verschil?

A: Om al dan niet om alcohol als oplosmiddel te gebruiken hangt van de oplosbaarheidskenmerken af van het materiaal. De energiebezettingsgraad van dubbel-gevolgconcentratie is hoger. Als het oplosmiddel alcohol is, wordt het geadviseerd om een dubbel-gevolgcondensator te gebruiken, en het tarief van de alcoholvervluchtiging is laag.

 

Q6: Wat zijn de types en de functies van concentrators?

A: De concentrators zijn hoofdzakelijk verdeeld in sferische concentrators, enig-gevolgconcentrators en dubbel-gevolgconcentrators.

De enig-gevolgconcentrator is geschikt voor de terugwinning van industriële alcohol zoals zuivelproducten, en kan voor vacuümconcentratie van materialen met kleine partijen, vele verscheidenheden en lage hittegevoeligheid worden gebruikt.

De dubbel-gevolgconcentrator is geschikt voor de concentratie van traditionele Chinese geneeskunde, westelijke geneeskunde, zetmeelsuiker, voedsel en zuivelproducten, enz. Het is vooral geschikt voor vacuümconcentratie bij lage temperatuur van warmtegevoelige materialen.

De sferische concentrator is hoofdzakelijk samengesteld uit vier delen: het belangrijkste lichaam van de concentratietank, de condensator, de damp-vloeibare separator, en het vloeibare ontvangende vat. Omdat de sferische concentrator decompressieconcentratie goedkeurt, is de concentratietijd kort, en de efficiënte componenten van warmtegevoelige materialen zullen niet vernietigd worden.

 

 

Opslag 3、

 

Q1: Het verschil tussen single-layer opslagtanks en de tanks van de dubbel-laagopslag.

A: De single-layer opslagtank speelt slechts de rol van buffergeheugen.

De tank van de dubbel-laagopslag heeft de warm en koude functie van het houden.

 

 

4、Alcoholprecipitatie

 

Q1: De rol van het externe koelsysteem.

A: Het wordt gekoeld met alcohol om de was en het vet van de cannabis te scheiden, en door de filter van de extractietank dan gefiltreerd.

 

Q2: Het proces en het principe van alcoholprecipitatie.

A: Principe: De onzuiverheden in cannabis zijn onoplosbaar in een bepaalde concentratie van alcohol, en de precipitatie van onzuiverheden wordt verwijderd na het toevoegen van een passend bedrag van alcohol aan het wateruittreksel.

Proces: Na het koelen van het concentraat, voeg langzaam alcohol toe terwijl het bewegen om het gespecificeerde alcoholgehalte te bereiken. Verzegeld en gekoeld 24 tot 48 gefiltreerde die uren, kreeg alcohol terug, met precipitatiealcohol wordt gewassen, en verkreeg toen een geraffineerde oplossing.

 

Q3: Wat is de belangrijkste functie van de tank van de alcoholprecipitatie?

A: De tank van de alcoholprecipitatie wordt gebruikt in de alcoholprecipitatie van traditionele Chinese geneeskunde, mondelinge vloeistof, voedsel en gezondheidsproducten, enz. De tank van de alcoholprecipitatie is het belangrijkste materiaal in het procédé van de alcoholprecipitatie.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.