Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Stevige Voorbereiding
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Stevige Voorbereiding

2022-10-08

Latest company news about Stevige Voorbereiding

De algemeen Gebruikte Stevige Doseringsvormen omvatten Poeder, Korrel, Tablet, Capsule, Dalingspil, Film, Enz., die van ongeveer 70% van Farmaceutische Voorbereidingen rekenschap geven. De Gemeenschappelijke Kenmerken van Stevige Voorbereidingen zijn dat Vergeleken met Vloeibare Voorbereidingen, hebben de Stevige Voorbereidingen Goede Fysieke en Chemische Stabiliteit, Lagere Productie en Productiekosten, en zijn Gemakkelijk te nemen en te dragen; De Voorbehandeling van het Voorbereidingsproces gaat door de Zelfde Eenheidsverrichting het Eenvormige Mengen en de Nauwkeurige Dosering van Drugs verzekeren zich, en de Doseringsvormen zijn Nauw verwant; De Drug kan in de Bloedomloop door het Fysiologische Membraan worden geabsorbeerd na wordt Opgelost in het Lichaam.

laatste bedrijfsnieuws over Stevige Voorbereiding  0

En voorbereidingsworkshop die uitgeeft uitzendt

 

Algemeen Geneesmiddel, Voedsel, Chemisch product en Andere de Korrelingsproductie van de Ondernemingenbehoefte. De Korrelende Machines en het Materiaal zullen regelmatig gehandhaafd worden, vooral de Korrelende Oven, de Kokende Drogere en Natte Machine, die het Belangrijkste Korrelende Materiaal zijn. Het Mechanische Materiaal zal niet in werking gesteld worden meer dan 18 Uren Elke Dag, of het zal het Risico van de Explosie van het Ethylalcoholstof lange tijd veroorzaken. Sommige Farmaceutische Installaties moeten in Drie Verschuivingen werken. Men adviseert dat Elke Verschuiving binnen 6 Uren wordt gecontroleerd, en 1 Uur van Sluitingsmateriaal zal tijdens Verschuivingsverandering worden gereserveerd.

 

Volgens Internationale Normen, moeten de Farmaceutische Fabrieken Productie voor Één tegenhouden - kwart zou Elk Jaar voor de Periode van de Onderhoudsbuffer, en de Jaarlijkse Productie niet Negen Maanden moeten overschrijden. De Staat Food and Drug Administration is meer en meer Strikt op Drugs, vooral Tabletten, Capsules en Andere Drugs geworden. Sinds 2020, zullen de meeste Drugs een Geldigheidsperiode van ongeveer Één Jaar hebben. Daarom houden Vele Farmaceutische Fabrieken Productie na het Opslaan van Drugs voor het Eerste kwartaal tegen, dat Geen Verlies en Verdere Verhoging de Veiligheid zal veroorzaken.

 

om Veilige Productie te verzekeren en het Bezit van het Bedrijf tegen Verlies en Personeel te beschermen tegen Verwonding zullen de Veilige exploitatie en het Oplossen van problemen van Mechanisch Materiaal, de Airconditioningsomloop, de Zaal van de Machtsdistributie, de Hulpmachinezaal, Enz. worden bereikt. De farmaceutische Bedrijven (Fabrieken) moeten Personeel sturen om op Plicht 24 uur per dag te zijn.

laatste bedrijfsnieuws over Stevige Voorbereiding  1

Voorbereidingsproces

 

In het Voorbereidingsproces van Stevige Doseringsvormen, worden de Drugs eerst verpletterd en alvorens wordt Verwerkt in Diverse Doseringsvormen gezeefd. Als het gelijk met Andere Componenten en direct Sub Ingepakt wordt gemengd, kan het Poeder worden verkregen; Als de uniform Gemengde Materialen Gekorreld zijn, Droog en Ingepakt Sub, de Korrels kan worden verkregen; Als de Voorbereide Deeltjes in Vorm worden samengeperst, kunnen zij in Tabletten worden voorbereid; Bijvoorbeeld, kunnen het Gemengde Poeder of de Deeltjes in Capsules worden verdeeld om Capsules voor te bereiden. Voor Stevige Voorbereidingen, zijn de het Mengen zich Graad, de Vloeibaarheid en het Vullende Bezit van Materialen zeer Belangrijk. Bijvoorbeeld, zijn het Verpletteren, het Zeven en het Mengen zich de Belangrijkste Eenheidsverrichtingen om de Inhoudsuniformiteit van Drugs te verzekeren. Bijna moeten Alle Stevige Voorbereidingen door gaan. De Goede Vloeibaarheid en het Vullende Bezit van Stevige Materialen kunnen de Nauwkeurige Dosering van Producten verzekeren. De Toevoeging van Korreling of Stroomhulp is Één van de Belangrijkste Maatregelen om de Vloeibaarheid en het Vullende Bezit te verbeteren.

laatste bedrijfsnieuws over Stevige Voorbereiding  2

Werkschema

 

Post Wegen is een Belangrijke Verbinding in het Farmaceutische Proces. De het Wegen Postbehoeften om Grondstoffen en Vulstoffen te ziften, en dan hen afzonderlijk of samen te wegen. Nu, worden de meeste Materialen automatisch gelost en door de het Groeperen Machine gewogen, Reddend Arbeidskrachten. Een paar Grondstoffen en Vulstoffen moeten manueel worden gewogen. Na het Wegen, worden zij geplaatst in de Tijdelijke Bergruimte en aan de Korrelende Post verdeeld.

 

De korrelingsvoorbereiding is een zeer Belangrijke Verbinding in het Productieproces. In het verleden, werd het Oude Proces meestal manueel in werking gesteld, dat zeer Gemakkelijk is om Drugs te verontreinigen en ook een Invloed op Menselijke gezondheden heeft. Nu, voert de Nationale Gmp Controle uniform het Nieuwe Proces uit, zijn de Grondstoffen Geïsoleerd van Mensen, en de Automatische Korrelingsproductielijn wordt gebruikt. De Productie is met Internationale Normen in overeenstemming die, zeer Verontreiniging verminderen, en beduidend de Drugkwaliteit verbeteren.

 

1. Controle of Post Wegen het Certificaat van de Plaatsontruiming door het Qa Personeel wordt verstrekt heeft, en of de Gebruikte die Schalen, Pulverizers, de Trillende Schermen, de Wegende het Groeperen Machines en de Toestellen Schoon en Volledig zijn. Kan slechts wanneer zij aan de Vereisten voldoen de het Groeperen Productie worden uitgevoerd.

 

2. Controle of de Korrelende die Post het Certificaat van de Plaatsontruiming door Qa Personeel na de Productie van de Laatste Partij Drugs wordt verstrekt heeft, en of de de de de het Gebruikte Droger, Natte procédé, Granulator, Granulator, Mixer en de Toestellen Schoon en Volledig zijn. Kan slechts wanneer zij aan de Vereisten voldoen de het Korrelen Verrichting worden uitgevoerd.

 

3. Krijg de Materialen in de Huidige Partij bij de het Wegen Positie worden geproduceerd die

 

4. Het natte Mengen zich van Zachte Materialen

 

5. Korreling

 

6. Het drogen in Oven Or Boiling Machine

 

7. Gehele Korrel

 

8. Na het Totaal die, zet de Partij Deeltjes in de Containervultrechter, en weeg en registreer hen en verzend hen naar de Middenpost (Bemonstering en Inspectie) mengen zich.

 

9. Tableting, Deklaag en Verpakking

 

Het Korrelingsprocédé mag de Kwaliteit van Tabletten (en Tablet die mag de Kwaliteit van Tabletten ook bepalen de met een laag bedekken drukken) bepalen. Voer strikt Één Partij per Verschuiving uit. Het is strikt Belemmerd om een Totale Gemengde Partij met Veelvoudige Partijen Materialen te produceren. Het is Belemmerd om Verschillende Verscheidenheden van Drugs in de Zelfde Lijn te veroorzaken. Het wordt niet toegestaan om de Gmp Verordeningen te overtreden, anders zal het Gmp Certificaat zijn teruggekeerd.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.