Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Ondersteunend materiaal voor pillenproductie- Het trillen Zevend Machine
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Ondersteunend materiaal voor pillenproductie- Het trillen Zevend Machine

2021-09-30

Latest company news about Ondersteunend materiaal voor pillenproductie- Het trillen Zevend Machine

Ondersteunend materiaal voor pillenproductie- Het trillen Zevend Machine

De pillen verwijzen naar de pil van fijn poeder van afkookselstukken met water als bindmiddel wordt gemaakt dat. Het voorbereidingsproces vereist groeperend, verpletterend, zevend, mengend, drogend, verpakkend, enz. Nadat de pil met succes wordt gemaakt, moet de classificatie van de pil door het ondersteunende materiaal voor pil de productie-trillende pil worden verwerkt zevend machine, uit de pillen van andere doelen en verschillende niveaus onderzoeken, en de ononderbroken pil en overblijvende pil verwijderen.

laatste bedrijfsnieuws over Ondersteunend materiaal voor pillenproductie- Het trillen Zevend Machine  0

Het principe van de trillende het zeven pillenmachine is een trillende motor te gebruiken om de bron van trillingsmacht op te wekken, zodat het materiaal op het scherm terwijl het maken van een lineaire motie wordt geworpen, en het materiaal gaat de inham gelijk in van de onderzoeksmachine van de voeder en gaat door het multi-layer scherm over. Produceert diverse specificaties van overmaats en te klein materiaal, en lost hen van hun respectieve afzet.

Men begrijpt dat de trillende het zeven pillenmachine geen verontreiniging tijdens het proces van de drugproductie zal veroorzaken, en het is de standaardkeus voor materieel onderzoek en het sorteren in de farmaceutische industrie. Omdat GMP zeer hoge eisen ten aanzien van het materiaal en de selectie van medisch productiemateriaal heeft, moet het medische trillende het zeven materiaal in strikte overeenstemming met GMP vereisten worden gebouwd om de kwaliteit en de veiligheid van de onderzochte drugs te verzekeren.

laatste bedrijfsnieuws over Ondersteunend materiaal voor pillenproductie- Het trillen Zevend Machine  1

Bijvoorbeeld, in materiële selectie, moet het trillende die het zeven materiaal voor pillen wordt gebruikt van roestvrij staal 304 of zelfs 316 worden gemaakt, en geen onzuiverheden worden toegestaan in de delen die het materiaal contacteren. Het materiaal moet zorgvuldig met alcohol worden schoongemaakt alvorens de fabriek te verlaten. Het interne oppoetsen van het materiaal moet vlot zijn, en de binnenkant en buiten de gehele machine moet worden opgepoetst. , Geen zwarte vlekken, geen bramen; in termen van toebehoren, moeten de rubbertoebehoren medisch-rang aan sanitaire normen (kiezelzuurgel) voldoen, en het medische onderzoeksmateriaal moet GMP productienormen overgaan.

De laatste jaren, in antwoord op strikte GMP normen, hebben sommige fabrikanten die van trillende pil machines zeven onophoudelijk hun materiaal verbeterd en verbeterd om aan de eisen te voldoen ten aanzien van pil het zeven. Momenteel, is de machine van de het trillende schermpil wijd gebruikt in wetenschappelijke onderzoekseenheden, laboratoria, inspectieruimten, enz. in het geneesmiddel en andere industrieën voor de de de inspectie, het onderzoek, de classificatie, analyse van de deeltjesgrootte, en analyse van de puininhoud van vaste lichamen, poeder, dunne moddermaterialen en andere materialen.

Er zij op gewezen dat hoewel de trillende het zeven pillenmachine aan de behoeften van de farmaceutische industrie kan fundamenteel voldoen, vele gebruikers vaak sommige problemen tijdens gebruik ontmoeten, dat de kwaliteitsproblemen van het materiaal zelf kan zijn, of het materiaal is gebruikt. Een reeks na verloop van tijd veroorzaakte bijwerkingen.

Voor ondernemingen, wanneer het kiezen van het trillen zevend het materiaal van de pillenmachine, zouden zij het de kwalificatie en merk van de leverancier moeten zoeken. Bovendien tijdens het gebruiken van het materiaal, moeten de exploitanten aandacht aan onderhoud besteden enerzijds; anderzijds, voor de stabiliteit van productie en verrichting, moeten de exploitanten ook sommige gemeenschappelijke mislukkingsmethodes van het materiaal beheersen.

laatste bedrijfsnieuws over Ondersteunend materiaal voor pillenproductie- Het trillen Zevend Machine  2

Bijvoorbeeld, kan het materiaal worden gelost of niet te snel gelost op de zeef, of het materiaal kan te hoog op de zeef springen. Me maak niet ongerust wanneer dit soort situatie voorkomt. De technicus wees erop dat in feite dit geen fout van het trillende scherm is, en de fasehoek van de motor in de trillende het zeven pillenmachine wordt niet goed aangepast. In dit verband, kan de exploitant de hoek tussen de hogere en lagere einden van de trillende het zeven motor aanpassen, zodat het materiaal op het sneller of langzamere scherm kan worden gelost. In het algemeen, blijft groter de hoek, langer het materiaal op de het schermoppervlakte, en vice versa. Bovendien kan het gewicht van de trillende motor ook de hoogte veranderen die van het materiaal op de oppervlakte van het scherm springen.

Het onderhoud van de trillende het zeven pillenmachine is ook zeer noodzakelijk, wat met het leven van het materiaal verwant is. Wanneer het handhaven van het trillen siever, zou de exploitant het materiaal langs de het schermoppervlakte in de richting van materiële beweging moeten voeden, en het materiaal controleren dat gelijk op de volledige stopoppervlakte moet worden verdeeld zonder het overbelasten. Tegelijkertijd, is het noodzakelijk de koorts van het belangrijkste lager regelmatig om te controleren, en het zou niet moeten te hoog zijn; controleer of het lineaire trillende het zeven materiaal stabiel is, als er abnormale trilling is, effect, of het schudden van het vaste kader, het zou moeten behoorlijk na sluiting worden aangepast.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.