Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about De tablet ontdoet Machine van stof
Gebeurtenissen
Contacteer ons

De tablet ontdoet Machine van stof

2022-01-06

Latest company news about De tablet ontdoet Machine van stof

Q1: Het verschil tussen trillingszeefje en tablet ontdoet machine van stof.

A: Het trillende zeefje wordt gebruikt voor poederonderzoek, en de tablet ontdoet machine van stof wordt gebruikt voor tablet het schoonmaken.

 

Q2: De tablet ontdoet machine van stof is verdeeld in omhoog-rotatie en beneden-rotatie? Wat is het verschil?

A: Hoogste rotatie: het materiaal gaat binnen van de bodem en gaat vanaf de bovenkant uit.

Onderaan rotatie: het materiaal komt uit de bovenkant en komt uit uit de bodem. De hoogste het spinnen snelheid is snel, is de prijs duurder.

 

Q3: De functie van trillingszeefje.

A: Door de zeef van verschillend netwerk, worden de deeltjes verschillende grootte gesorteerd en om voor het tableting geclassificeerd voorbereidingen te treffen.

 

Q4: Kan het trillingszeefje slechts één afzet hebben?

A: Nr, het doel van de machine moet verschillende deeltjes classificeren. Het maken van één afzet kan niet dit doel bereiken. Minstens twee afzet wordt vereist.

 

Q5: Hoe te om het netwerk van de tablet ontdoe machine van stof te verdelen? Kan een machine twee maaswijdten hebben?

A: De tablet ontdoet verdeelt niet het netwerkaantal van stof, en het kanaal is spiraalvormig.

 

Q6: Is er een vultrechter op de tablet van stof ontdoet machine? Kan het worden aangepast?

A: Over het algemeen, ontdoet de voerhaven van de tablet machine van stof wordt geplaatst direct van de haven van de materiaallossing stroomopwaarts, en het vaste probleem van de aangepaste vultrechter moet worden overwogen.

 

Q7: Wat zijn het maximum en kan het minimumnetwerk dat de tablet machine van stof ontdoet weerstaan?

A: Het maximumnetwerkaantal gewone zeven is 200, en het minimum is onbeperkt.

 

Q8: Is de snelheid constant van de gouden inspectiemachine?

A: Middelen met constante snelheid dat de snelheid aan een bepaalde snelheid wordt geplaatst en niet kan worden veranderd. Deze snelheid wordt berekend gebaseerd op de output. Plaats de snelheid van de gehele machine als vaste snelheid in meters per minuut. Als de snelheid wordt aangepast, moet de snelheid-regelbare frequentieconvertor worden toegevoegd, die de kosten zal verhogen.

 

Q9: Behalve Fe, is NOFe, Sus304, daar andere die metalen door de gouden inspectiemachine worden ontdekt?

A: Koper, aluminium, enz.

 

Q10: Gouden vermelde inspectiemachine: 52 soorten producten kunnen worden opgeslagen en geregistreerd, wordt het gelijkwaardig aan gehad een traceability functie?

A: Nr, de testnormen van verschillende producten is verschillend. De testnormen van 52 verschillende producten kunnen worden bewaard. Dit keer, toen het testende product A, de testnormen van product A. bepaalde. Het volgende tijd het testen product A, u kan testen als u dit verslag vindt.

 

Q11: Gouden inspectiemachine: Enkel de diameter en de hoogte nodig van de grootste fles, of hebt hebt u nog de diameter en de hoogte nodig van de kleinste fles? Hoger de de opsporingshoogte en breedte, lager de gevoeligheid. Voor dezelfde machine, bijvoorbeeld, is de huidige opsporing 200 (breedte) * 200 (hoogte). Binnen dit gamma, is de gouden inspectiemachine meer efficiënt in het ontdekken van grote flessen dan in kleine dozen?

A: In dezelfde opsporingswaaier, is het opsporingseffect hetzelfde, en de grootte van de fles is hetzelfde. tenzij de kenmerken van het product verschillend zijn, is het opsporingseffect verschillend. Conventioneel, moet de grootste en kleinste flessengrootte worden verstrekt, omdat wij zullen overwegen welk model geschikter is.

De opsporingsnauwkeurigheid van de machine van de metaalinspectie wordt door de grootte van het opsporingskanaal bepaald dat, groter het openen, slechter het effect opent.

1. De maximumdiameter van de fles is 100mm en de hoogte is 180mm. De minimumdiameter is 60mm en de hoogte is 80mm.

2. Er zijn 2 soorten opties:

: U kunt een gouden inspectiemachine kiezen geschikt voor alle grootte om alle flessen te inspecteren.

Twee: U kunt twee types van gouden inspectiemachines verkiezen om flessen van verschillende grootte te inspecteren.

3. Zij die geen hoge opsporingsnauwkeurigheid vereisen en niet meer geld willen besteden kunnen verkiezen om een gouden inspectiemachine te gebruiken voor algemeen gebruik.

4. De universele gouden inspectiemachine ontdekt alle flessen, die de nauwkeurigheid van het ontdekken van kleine flessen zullen verminderen. Als u hoge nauwkeurigheid wilt, kunt u een gouden inspectiemachine met beter effect ook kiezen. Zolang de producten in alle flessen hetzelfde zijn, zullen de opsporingsresultaten gelijkaardig zijn.

 

Q12: Wat is het verschil tussen een verticale colloïdemolen en een gespleten colloïdemolen?

A: De gespleten die colloïdemolen, de hitte tijdens het werk wordt geproduceerd zich mengt niet in elkaar, wat voor het oude werk geschikt is.

De verticale colloïdemolens zijn geschikt voor kleine, experimentele die fabrieken, maar de hitte door de motor wordt en de hitte door het toestel wordt geproduceerd geproduceerd zullen elkaar kruisen, wat gemakkelijk is om de motor te veroorzaken om hitte te produceren.

 

Q13: Wat is het verschil tussen een verticale colloïdemolen en een gespleten colloïdemolen?

A: De gespleten die colloïdemolen, de hitte tijdens het werk wordt geproduceerd zich mengt niet in elkaar, wat voor het oude werk geschikt is.

De verticale colloïdemolens zijn geschikt voor kleine, experimentele die fabrieken, maar de hitte door de motor wordt en de hitte door het toestel wordt geproduceerd geproduceerd zullen elkaar kruisen, wat gemakkelijk is om de motor te veroorzaken om hitte te produceren.

Het verticale type wordt geadviseerd voor de behandeling van algemene vloeibare materialen, en het gespleten type kan voor de behandeling van vloeistoffen en colloïden of materialen met viscositeit of consistentie worden gebruikt.

 

Q14: Wat is het verschil tussen enige koelcolloïdemolen en dubbele koelcolloïdemolen?

A: Er is geen verschil in mechanische prestaties, en de methodes van gebruik en verrichting zijn verschillend. Het enige koelen is gemakkelijk te handhaven, het dubbele is koelen moeilijk te handhaven. Het enige koelen is een verbetering op basis van het dubbele koelen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.