Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Tablet dringende machine
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Tablet dringende machine

2021-11-30

Latest company news about Tablet dringende machine

Tablet dringende machine

 

Q1: Kan de stempel van titanium voor allerlei verschillende de Machine van de Tabletpers worden gemaakt?

A: Het stempelmateriaal kan volgens cliënteis ten aanzien van de machine van de tabletpers worden aangepast, maar de lasten zullen zonder twijfel worden verhoogd.

 

Q2: In welke omstandigheden moet de tablet dringende machine de kosten verhogen?

A: Normaal verdelen wij de machine van de tabletpers in verschillende reeks, ZP-Reeksen, ZPT-Reeksen, GZP-Reeksen en niet genormaliseerde FZP-Reeksen.

De zp-reeks is onze standaardmachine van de tabletpers die Max. 25mm diameter kan doen.

De zpt-reeks is onze betere de persmachine van de typetablet die met automatisch smeringssysteem en alle eigenschappen hetzelfde aan de persmachine van de hoge snelheidstablet, enkel met langzamere omwentelingssnelheid dan de persmachine van de hoge snelheidstablet komt.

De gzp-reeks is onze de persmachine van de hoge snelheidstablet die Max. 110rpm/min met Max. 25mm diameter kan doen.

De fzp-reeks is onze niet genormaliseerde machine van de tabletpers die volgens cliëntvereiste kan worden aangepast, vooral wanneer u grotere tabletgrootte hebt wat onze 25mm diameter overschrijden.

 

Q3: Het verschil tussen de Europese standaardb-stempel en de Europese standaardstempel van D in de tablet dringende machine.

A: Europese norm: IPT

De d-type stempel verwijst naar de diameter van de stempelstaaf: 25.35mm, de middenvorm: 38.1mm,

De Bstempel verwijst naar de stempeldiameter: 19mm, de middenvorm: 30.16mm,

Het type van BB de stempel verwijst naar de stempeldiameter: 19mm, de middenvorm: 24mm,

Daarom na het bevestigen van het matrijzentype, wordt de tabletdiameter bepaald.

Met andere woorden, na het bevestigen van de maximumbladdiameter, kan het type van matrijs worden bevestigd.

 

Q4: Hoeveel reeksen vormen kan hoogstens voor een machine van de tabletpers worden veranderd?

A: Verandering zo veel aangezien u binnen de groottewaaier wilt.

 

Q5: Wat is de vereisten van de Aanpassingsvorm?

A: Het patroon zou niet ook, zonder scherpe hoeken moeten worden gecompliceerd, omdat de meer hoeken, moeilijker het moet verwerken. Dan kan het hoekige hulpmiddel niet binnenkomen en kan niet het verwerken.

 

Q6: Hoe vaak verandert het corrosieve materiaal van tablet dringende machine vormen?

A: Het is niet gemakkelijk te berekenen. Gewoonlijk, moet de vorm worden gedemonteerd en de draaischijf moet na elke partij worden schoongemaakt. Als u corrosief materiaal voor tabletpers gebruikt, zullen wij verschillend materiaal voor de stempel en voor het torentje gebruiken. Zo alvorens u tot de machine van de tabletpers opdracht geeft, zou u ons moeten vertellen welk materiaal gaat drukken u.

 

Q7: Kan de draaischijf van de tablet machine wordt gedemonteerd en wordt schoongemaakt drukken?

A: Het kan worden gedemonteerd, en de draaischijf kan door een hoge snelheidsmachine worden vervangen als geheel.

 

Q8: Wat is de maximumdikte van de persmachine van de zp-420 reeksentablet?

A: De norm is 6mm. Het verhogen van de dikte zal de extra kosten verhogen. Als het meer dan 12mm is, voeg 2,000USD toe. De extra kosten van neen meer zullen dan 12mm niet veel stijgen.

 

Q9: Kan de tablet de korrels van de machinepers drukken? Diameter 2mm

A: Ja, kan de machine van de tabletpers deze functie doen.

 

Q10: Wat is de maximumtabletgrootte van de machine van de tabletpers?

A: Bepaald volgens het specifieke model. Standaard Europese standaardd is 25 mm in diameter. Als er speciale vereisten zijn, moeten wij voor u aanpassen.

 

Q11: Hoe te om de eenvormige grootte van elke tablet te verzekeren?

A: De materiële vloeibaarheid, de voedervorm, de materiële samenstelling, de druk, de omgevingstemperatuur en de vochtigheid, allen boven voorwaarden zijn zeer kritiek voor de machine van de tabletpers.

 

Q12: Kan de dikte van de tablet binnen de waaier van de tablet dringende machine worden gecontroleerd? Bijvoorbeeld, dikte 34MM

A: Ja, is beter de vloeibaarheid van het materiaal, beter de uniformiteit, afhankelijk van het materiaal, het gewoonlijk ongeveer 0,1 mm.

 

Q13: Wat zijn de voordelen van hydraulische tablet dringende machine in termen van prestaties en stabiliteit?

A: De hydraulische tabletpers is vrij gemakkelijk om de druk aan te passen, maar er is een risico van olielekkage. Nu kunnen onze GZP-Reeksen en ZPT-Reeksen met het automatische systeem van de drukaanpassing zonder hydraulisch systeem uitrusten.

 

Q14: Wat is het verschil tussen zps-8 en ZP-Reeksen tablet dringende machine?

A: ZPS is Europese standaard een D-Type stempel met pre-druk, hoofddruk en druk ontdekkend systeem. Standaardtouch screencontrole.

 

Q15: Wat is een precompressiesysteem en wat is het verschil tussen een dubbel-compressie uitkiest systeem?

A: De precompressie wordt hoofdzakelijk gebruikt om poeder en lucht te verwijderen om ongelijk tabletgewicht te verhinderen. Nadat het poeder pre-pressed is, bereikt het de belangrijkste druk. Na de belangrijkste druk, bereikt de tablet de het gewicht en hardheid van de doeltablet. De grootte van de belangrijkste druk kan door het touche screen worden gecontroleerd. Het belangrijkste verschil tussen precompressie en dubbel-druk kiest is uit dat er slechts één het voeden haven voor precompressie is, en twee voor dubbel-druk kiezen uit.

 

Q16: Welk type van tablet dringende machine heeft een het vooraf samenpersen systeem?

A: Van de gzp-reeksen de de persmachines Hoge snelheidstablet zijn uitgerust met precompressie, sub-hoog-snelheidsmachine zp-540, machine met lage snelheid zp-420 dubbele druk enige output.

 

Q17: Om dubbel-laagtabletten samen te persen, is kan de output klein en middelgroot, die modelleert worden geselecteerd? Kan de gewone ZP-reeks het doen?

A: Gewone ZP kan het doen, maar minstens twee voedende vultrechters zijn nodig om dubbele lagen te maken, roepen wij het ook de Persmachine van de bi-Laagtablet.

 

Q18: Kan de kleurenverhouding van de tablet dringende machine zonodig worden toegewezen?

A: Ja, kan het manueel binnen de efficiënte vullende waaier van het materiaal worden aangepast.

 

 

Q19: Wat is de daadwerkelijke tablet dringende snelheid van TDP1.5, 5, 6 tablet dringende machine, of roept u het Enige de Persmachine van de Stempeltablet?

A: De enige van de de persmachine van de Stempeltablet de productiecapaciteitberekening, typt 1,5: 4500 tabletten/uur. Type 5: 4000 stukken/uur. Type 6: 2500 tabletten/uur.

 

Q20: Drukt de enig-stempeltablet het regelmatige onderhoud van de machinebehoefte? Hoe te handhaven?

A: Enig de Behoefte van de de persmachine van de stempeltablet smering en het schoonmaken procédé na elke productiepartij.

 

Q21: De tabletgrootte zijn 5mm, kunnen de enig-stempeltablet het aluminiumpoeder van de machinepers drukken?

A: Dit hangt van de grootte en de output af. Voor een machine van de enig-stempeltablet, slechts kan hoge drukmodel tdp-6 worden geadviseerd.

 

Q22: Wat zou ik als er heel wat poeder die uit de tablet dringende machine komen moeten doen is?

A: Het materiaal wordt gemaakt in deeltjes met minder poeder om dit probleem op te lossen. Het materiaal zelf kan dit probleem oplossen, of geen het zeven machine toevoegen bij de rug.

 

Q23: Welke machine is nodig om de tabletten op te poetsen?

A: Gewoonlijk SP-Reeksen of een GSP-Reeksen Tablet ontdoet machine van stof is nodig.

 

Q24: Wat is de stofcollector van de tablet dringende machine?

A: De stofcollector, ook genoemd het poedervlekkenmiddel, wordt gebruikt om het bovenmatige poeder te verwijderen en te verzamelen dat buitenkant valt wanneer het poeder wordt gedrukt. De de persmachine van de enig-kleurentablet vereist 1 stofcollector, vereist de de persmachine van de 2 kleurentablet 2 stofcollectoren, en de de persmachine van de 3 kleurentablet vereist 3 stofcollectoren.

 

Q25: Wat zijn het verschil tussen het Centrale systeem van de oliesmering en het Automatische systeem van de Omloopsmering voor de machine van de tabletpers?

A: Gecentraliseerd smeringssysteem: Dit vereist een oliepomp, die manueel vóór elke gegroepeerde productie moet worden gedrukt.

Het automatische systeem van de omloopsmering: Nadat dit materiaal wordt aangezet, zal het automatisch smering doorgeven.

Het automatische omloop smerende systeem is een volledig ingesloten systeem, met minder olieverlies in de omloop, en de productie zal geen olie lekken.

 

 

Q26: Moet het automatische systeem van de omloopsmering met ZPT-stempel worden uitgerust?

A: ZP de vormstempel kan niet worden gebruikt, en de stempelhoogte van de matrijs is niet genoeg. Maar dit smeringssysteem kan met de vormen van ZPT worden uitgerust en IPT-.

 

Q27: Kan de interne structuur (skelet) van de machine van de tabletpers kleur- wordenveranderd?

A: De kleur kan worden veranderd, en geel is een waarschuwingskleur.

 

Q28: Wat drukt de kleverig-stempel in de tablet machinemiddelen?

A: Omdat het materiaal te kleverig is, zal één of ander poeder in de matrijs tijdens het tableting proces blijven, en de oppervlakte van de tablet zal niet vlot zijn. Op dit ogenblik, moet een extra poeder blazende machine voor tablet betere output worden uitgerust.

 

Q29: Hoe te om het materiaal te plakken te verhinderen?

A: Normaal vereist de cliënt om de korrelingsformulering te veranderen of een poeder blazende machine voor betere tabletoutput te gebruiken.

 

Q30: Het specifieke doel van de metaaldetector? Waarom wordt het vereist? Als wij niet het nodig hebben zal het om het even welk effect hebben?

A: Het wordt hoofdzakelijk gebruikt om metaalresidu's in materialen te ontdekken, omdat sommige machines roest tijdens productie kunnen produceren, en ijzer het indienen worden gemengd in de materialen, zodat wordt een machine van de metaaldetector vereist. GMP de verordeningen vereisen de opsporing van metaalresidu's.

 

Q31: Nadat de tablet wordt samengeperst, is de hardheid niet genoeg. Wat zou ik als ik het licht met mijn vingers moeten doen druk?

A: Pas eerst de pre-druk, de belangrijkste druk en de omwentelingssnelheid, enz. van aan de machine van de tabletpers, en toen als het ontbreekt, kunt u de deeltjes slechts zoeken, zoals de deeltjes zijn te droog, is de vochtigheid te klein, is de zelfklevende viscositeit niet genoeg, etc.

 

Q32: Wat is de reden voor het verschil in de gewichtsvariatie van de tabletten na de compressie?

A: Dit is over het algemeen omdat de vloeibaarheid van de deeltjes niet zeer goed is, of het kan zijn dat de passage van de voeder wordt geblokkeerd, resulterend in het ongelijke voeden.

 

Q33: In welke omstandigheden het vacuüm voeden zal gebruikt worden in de machine van de tabletpers? wat is de prijs?

A: Gewoonlijk moeten de persen van de groot-volumetablet een voeder gebruiken. Voor modellen boven zp-31D, is de prijs van een voeder 3,000USD.

 

Q34: Wat is de vacuümvoeder van de tablet dringende machine?

A: De vacuümvoeder is een automatisch die het voeden apparaat op de machine van de tabletpers wordt geïnstalleerd. Enig-kleur het tableting vereist 1 vacuümvoeder, 2 kleur vereist het tableting 2 vacuümvoeders, en 3 kleur het tableting vereist Vacuümvoeder 3.

 

Q35: Wat voedt de rol van ernst?

A: Zich baseert op de zelf-vloeibaarheid van het materiaal om de middenmatrijzenholte voor tabletcompressie te vullen, wordt de vloeibaarheid van het materiaal vereist goed om te zijn.

 

Q36: Wanneer om het gesloten gedwongen voeden en wanneer om de open voeder van de typekracht te gebruiken te gebruiken?

A: Gewoonlijk, wordt het gesloten type gebruikt voor de persmachine van de hoge snelheidstablet, en het open type wordt gebruikt voor machine de met lage snelheid van de tabletpers.

 

Q37: Welk soort materialen moet zeer sterk worden toegevoegd?

A: De vloeibaarheid is slecht, is de diameter van de tablet groot, en de de machinesnelheid van de tabletpers is snel.

 

Q38: Wat is het functie en het werk principe van het gedwongen voeden in tablet dringende machine?

A: Er is een roterende schraper in de gedwongen voeder om materieel te helpen in de middenmatrijs worden gevuld, die geschikt voor materialen met slechte vloeibaarheid is en het materiële vullen kan ook meer eenvormig maken.

 

Q39: Wat is het verschil tussen de vereisten van de machine van de tabletpers van de nutraceutical productfabriek en de farmaceutische fabriek?

A: De farmaceutische fabrieken hebben hogere eisen ten aanzien van gewicht, zodat zijn de dringende machines van de hoge snelheidstablet uitgerust met automatische bemonstering en de automatische systemen van de drukopsporing.

 

Q40: Wat zijn de Bruisende de machinevereisten van de tabletpers?

A: Afhankelijk van de viscositeit van het materiaal, magnesium wordt stearate over het algemeen toegevoegd, zal de oppervlakte meer vlot zijn, maar het afgewerkte product zal langzaam in water oplossen.

 

Q41: Is er een andere oplossing voor bruisende tabletten naast het toevoegen van een poeder blazende machine?

A: Volgens de kenmerken van het materiaal, controleer de temperatuur (17°C) en vochtigheid (17%), produceer 2-3 uren, en maak eens schoon.

 

Q42: Hoe te om het het plakken probleem van bruisende tabletten op te lossen?

A: Twee oplossingen: blazende magnesiumstearate op de vorm, en de lagere vorm roteren automatisch wanneer het materiaal wordt gelost om het plakken te verhinderen.

 

Q43: Hoe verhoogt de tablet dringende machine technisch de druk?

A: De slag van de bewegende drukrol.

 

Q44: Welke delen van de tablet dringende machine moeten met 316L-materiaal worden vervangen?

A: Draaischijf, voervultrechter, lossingshaven.

 

Q45: Gewoon dringende machine tablet hebben inspectiefunctie?

A: Nr, slechts de persen van de hoge snelheidstablet heeft deze functie.

 

Q46: Wat is de maximumsnelheid van de tablet dringende machine?

A: Afhankelijk van het specifieke materiaal, is met lage snelheid 25rpm, is de sub-hoge snelheid 35-45rpm, en de hoge snelheid is 80-120rpm.

 

Q47: Zp-5D tablet dringende machine, kunt u valication verstrekken documenten en in welke taal?

A: Beschikbare, Engelse versie.

 

Q48: Daar zijn de vereisten voor tablethardheid hoe te om het te testen?

A: Er zijn eisen ten aanzien van hardheid, en de geneesmiddelenfabrieken hebben de strengste vereisten, en de hardheidsmeetapparaten worden gewoonlijk gebruikt voor steekproefonderzoek en het testen.

 

Q49: Als het materiaal zeer kleverig is en magnesiumstearate moet worden toegevoegd, hoeveel kan hoogstens worden toegevoegd?

A: De nationale regelgevingen overschrijden geen 1%.

 

Q50: Zoute kubussen: 50g, 25g, 15g, wat zijn hun grootte?

A: 30*20mm (50g), 30*16mm (25g), 25mm diameter*8mm (15g).

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.