Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about De vraag van farmaceutische vorstdroger breidt zich uit, maar deze problemen zijn waardig van aandacht
Gebeurtenissen
Contacteer ons

De vraag van farmaceutische vorstdroger breidt zich uit, maar deze problemen zijn waardig van aandacht

2021-04-22

Latest company news about De vraag van farmaceutische vorstdroger breidt zich uit, maar deze problemen zijn waardig van aandacht

De vraag van farmaceutische vorstdroger breidt zich uit, maar deze problemen zijn waardig van aandacht

 

Vorst het drogen de technologie is een nieuw type van verwerkingstechnologie, dat de voordelen van het lage temperatuur drogen, minder vernietiging van efficiënte componenten heeft, los en gemakkelijk, het drogen en sterilisatie tegelijkertijd op te lossen en te absorberen. Vergeleken met de gewone het drogen technologie, is het droog bij lage temperatuur, en het verlies van sommige vluchtige componenten in het materiaal is zeer klein. Het kan de originele eigenschappen handhaven, zodat het droge product lange tijd zonder verslechtering kan worden bewaard.

 

laatste bedrijfsnieuws over De vraag van farmaceutische vorstdroger breidt zich uit, maar deze problemen zijn waardig van aandacht  0

 

De laatste jaren, met de snelle ontwikkeling van de farmaceutische industrie, zich ook uit breidt de vraag naar farmaceutische vorstdroger. Het wordt aangehaald in de industrie die de vraag van vacuümvorst droger materiaal met grotere specificaties en functionele combinatie (zoals korreling het drogen, het drogen filtratie) verhoogt. In aanwezigheid van de nieuwe marktvraag en de nieuwe vereisten, versnellen de binnenlandse vorst drogere ondernemingen ook het onderzoek van het vacuüm drogen technologie, die tot meer nieuw type van ijskastmateriaal leiden, die aan de behoeften van gebruikers voldoen om energieverbruik te verminderen, verontreiniging te verminderen, ondernemingskosten te drukken, en meer voordelen en waarde aan de maatschappij te brengen.

 

Het is opmerkend de moeite waard dat hoewel de technologie van vorstdroger ononderbroken vooruitgang heeft geboekt, om de stabiele verrichting van het materiaal te verzekeren en zijn levensduur, gebruikers te verlengen aandacht aan de verrichting, onderhoud en andere kwesties moet besteden met betrekking tot het het bevriezen materiaal tijdens het in werking stellen van het materiaal.

 

laatste bedrijfsnieuws over De vraag van farmaceutische vorstdroger breidt zich uit, maar deze problemen zijn waardig van aandacht  1

 

Bijvoorbeeld, alvorens het vorst drogere materiaal te gebruiken, moeten de gebruikers de voorzorgsmaatregelen tijdens de productie van het materiaal begrijpen, met inbegrip van het ervoor zorgen dat de vorstdroger in een stabiel milieu werkt om het materiaal in een gevaarlijk of uit zijn evenwicht gebracht milieu te vermijden; volg strikt de stappen om de vorstdroger in werking te stellen; vermijd contacterend met corrosieve substanties om de mechanische prestaties van het vriesdrogende mechanisme worden beschadigd te verhinderen, zo leidend tot machinemislukking; bovendien zou de exploitant ook aandacht moeten moeten besteden om lidmaatbevriezing, in de verrichting te verhinderen om de overeenkomstige beschermende maatregelen te doen, om veilige productie te bereiken.

 

Het onderhoud is ook het belangrijkste werk om de stabiele verrichting op lange termijn van de vorstdroger te verzekeren. Bijvoorbeeld, voor het onderhoud van het materiaal in verrichting, is het noodzakelijk om te controleren of er lekkage van water, olie en gas is; of het het koelen toren het koelen effect goed is; maak de schoon te maken delen van de machine vóór de verschuivingsoverdracht schoon; registreer de zuiging, de uitlaat en de druk regelmatig van elk niveau, en vul het verslag volgens de inhoud van het registratieblad in; controleer de temperatuur van de luchtinham van de koude droger; controleer de automatische aftapping of de handaftapping normaal is, of de verrichting van de koude droger, als om het even welke stagnatie wordt gevonden, het moet normaal is op tijd worden verwijderd en worden schoongemaakt; controleer of de stroom van de waterdruk van het koelwatersysteem volstaat; maak de condensator schoon elke maand.

 

laatste bedrijfsnieuws over De vraag van farmaceutische vorstdroger breidt zich uit, maar deze problemen zijn waardig van aandacht  2

 

Bovendien zouden de dragende delen volgens hun levensduur moeten worden vervangen: in normale omstandigheden, is het vervangingsprincipe: de levensduur van alle niveaus van filters (3 μ m, 1 μ m, 0,01 μ m) is 6000 uren voor ingevoerde degenen en 4000 uren voor binnenlandse degenen. Het is opmerkend de moeite waard dat als het materiaal lange tijd afsluiten is, de aandacht aan de rioleringslossing zou moeten worden besteed om al water af te voeren. En moet personeel schikken om onderhoudsverslagen, met inbegrip van tijd, personeel, onderhoud of fouteninhoud, vervangingslijst van onderdelen en andere elementen te doen.

 

Tegelijkertijd, is het ook noodzakelijk voor exploitanten om de gemeenschappelijke foutenoorzaken en de oplossingen van het materiaal te begrijpen, om hulpeloos vermijden zijnd wanneer het materiaal ontbreekt. Bijvoorbeeld, is de vacuümgraad van vacuümvorstdroger vaak laag, wat door te hoge pomptemperatuur, het probleem van de pompolie, luchtlekkage van pomp zelf, stagnatie van het de filterscherm van de luchtinham, enz. kan worden veroorzaakt de oplossingen hermontage na reparatie omvatten; het bijtanken; olie het veranderen; het controleren van de olieinham van oliekring en olieklep; het vervangen van verzegelende ring of klepstuk volgens specifieke voorwaarden; het verwijderen en het schoonmaken, enz.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.