Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about De Ontwikkeling en de Voordelen van Droge Korrelings (Rolpers) Technologie
Gebeurtenissen
Contacteer ons

De Ontwikkeling en de Voordelen van Droge Korrelings (Rolpers) Technologie

2021-06-17

Latest company news about De Ontwikkeling en de Voordelen van Droge Korrelings (Rolpers) Technologie

De Ontwikkeling en de Voordelen van Droge Korrelings (Rolpers) Technologie

 

De droge korreling is een nieuw die korrelingsprocédé na traditionele natte korreling wordt ontwikkeld. De mensen roepen ook het Rolpers, of rol het samenpersen technologie. Het is een korrelingsprocédé dat het kristalwater van het materiaal zelf gebruikt om, het grondstoffenpoeder samen te persen, te vormen, direct te verpletteren en te korrelen door de uitdrijving van een droge rol van de granulatorpers.

 

De kenmerken van de droge granulator: het grondstoffenpoeder wordt direct gevormd en onophoudelijk gekorreld, en bevochtiging en het drogen de procédés worden weggelaten, en een hoop van stroom wordt bewaard: het milieuvriendelijke korrelingsprocédé te hoeven om geen bindmiddel toe te voegen, dat economisch en pollution-free is. De droge granulator, Rolpers is energy-saving en een milieuvriendelijk materiaal met lage investering, hoog rendement en besparingsarbeidskrachten, materiële en financiële middelen. De rolpers is de beste volgende generatie voor Korrelingsprocédé.

 

Overzicht van Droge Granulator (Rolpers)

 

De farmaceutische industrie impliceert de verwerking van diverse actieve farmaceutische Ingrediënten (APIs) en één of meerdere vulstoffen. Het grootste deel van deze grondstoffen zijn fijn poeder, en dit poeder heeft verschillende partikelgroottes, ongelijke dichtheid, en slechte vloeibaarheid. Gemakkelijk te vormen. Daarom moet een zeer belangrijk korrelingsprocédé vóór het volgende stadium van tabletcompressie, capsule het vullen worden uitgevoerd, of verpakking van grondstoffen in korrelige vorm leiden. Momenteel, zijn er hoofdzakelijk 4 soorten korrelingsprocédés:

 

1. Traditionele natte korreling:

 

laatste bedrijfsnieuws over De Ontwikkeling en de Voordelen van Droge Korrelings (Rolpers) Technologie  0laatste bedrijfsnieuws over De Ontwikkeling en de Voordelen van Droge Korrelings (Rolpers) Technologie  1

 

a. Z Type door Mixer-Slingerende Granulator (Oscillerende Granulator)

Namelijk mengt de door mixer zich eerst in een nat „zacht materiaal“, en korrelt het dan door de granulator te schudden. Momenteel, wordt deze methode nog gebruikt door sommige fabrikanten, maar dit type van materiaal heeft problemen zoals zich het ongelijke mengen, het vuile schoonmaken, het slechte verzegelen, en olielekkage.

 

b. Natte Methode Snelle het Mengen zich Granulator

Dit is populairste technologie tegenwoordig voor het doen van korreling, vooral voor tablet en capsuleproductie. De mensen roepen het RMG of de hoge scheerbeurtmixer giet droog poeder in het mengen van vat en machinenevelbindmiddel binnen voor korrelingsprocédé. Het ongemak om deze machine te gebruiken is dit proces vereist drogend proces na korreling. Zelfs tijdens korreling, vereist het bindmiddelenoplosmiddel.

 

laatste bedrijfsnieuws over De Ontwikkeling en de Voordelen van Droge Korrelings (Rolpers) Technologie  2

laatste bedrijfsnieuws over De Ontwikkeling en de Voordelen van Droge Korrelings (Rolpers) Technologie  3

 

2. Vloeibaar Bedkorreling (FBG):

 

laatste bedrijfsnieuws over De Ontwikkeling en de Voordelen van Droge Korrelings (Rolpers) Technologie  4

laatste bedrijfsnieuws over De Ontwikkeling en de Voordelen van Droge Korrelings (Rolpers) Technologie  5

 

Dit proces is een uitvoerige toepassing van neveltechnologie en doorstromingstechnologie, zodat het het traditionele mengen zich, de korreling, en het drogen proces in dezelfde luchtdichte container kunnen in één keer worden voltooid. Op dezelfde manier vereisen zijn materiaal en proces een hoop kleefstoffen, behandeling van afvalwater na het schoonmaken, en de korrelingstijd is te lang. Het procédé van de vloeibaar Bedkorreling vereist hoger energieverbruik en dit is een partijtype korreling die risico van Verschillende de kwaliteitsvariabele van Korrelingspartijen kan veroorzaken.

 

3. Droge korreling (Rolpers):

 

laatste bedrijfsnieuws over De Ontwikkeling en de Voordelen van Droge Korrelings (Rolpers) Technologie  6

laatste bedrijfsnieuws over De Ontwikkeling en de Voordelen van Droge Korrelings (Rolpers) Technologie  7

 

De technologie van droge granulator kan door rol die vlak worden voltooid granulator drukken. Een Chinees geneeskundeuittreksel met een bepaalde relatieve dichtheid is spray-dried om een droog stofpoeder te verkrijgen. Na het toevoegen van bepaalde hulpmaterialen, wordt het gedrukt in dunne plakken door een droge uitdrijvingsgranulator, en in korrels dan verpletterd. De droge granulator Deze methode vereist minder hulpmaterialen, wat voordelig is om de stabiliteit, de desintegratie en de verspreidbaarheid van de korrels te verbeteren. Over het algemeen, voeg 0.5-1 keer van hulpmaterialen aan droog stofpoeder toe. Nochtans die, zou men ook moeten opmerken dat het droge stof door nevel te drogen hoogst hygroscopisch is wordt verkregen. Daarom moet de sleutel tot de toepassing van deze methode geschikte hulpmaterialen vinden, die een bepaalde graad van adhesie moeten hebben en niet gemakkelijk zijn om vochtigheid, zoals lactose, pregelatinized zetmeel te absorberen, mannitol, wachten de in water oplosbare acrylhars en cellulosederivaten.

 

Het doel van droge korrelingsverrichting van droge granulator

 

1. Maak het materiaal in een ideale structuur en een vorm;

2. Nauwkeurig te kwantificeren uit te delen en te leiden;

3. Verminder de verontreiniging van het vliegstof van poeder;

4. Maak een scheiding-vrij mengsel van verschillende types van deeltjessystemen;

5. Verbeter productverschijning;

6. Verhinder agglomeratie tijdens de productie van bepaalde stevige fasen;

7. Verbeter de stroomkenmerken van gescheiden grondstoffen;

8. Verhoog het volume en de massa van het poeder, dat voor opslag en vervoer geschikt is;

9. Verminder de gevaren in de behandeling van giftige en corrosieve materialen;

10. Controleer het ontbindingstarief van het product;

11. Pas de poreusheid en de specifieke oppervlakte van het afgewerkte product aan;

12. Verbeter het effect van de hitteoverdracht en hulpverbranding;

13. Pas aan verschillende biologische processen aan.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.