Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about De aftakkingskwaliteit van het farmaceutische materiaal van de waterbehandeling is verslechterd. Wat zou ik moeten doen?
Gebeurtenissen
Contacteer ons

De aftakkingskwaliteit van het farmaceutische materiaal van de waterbehandeling is verslechterd. Wat zou ik moeten doen?

2021-08-05

Latest company news about De aftakkingskwaliteit van het farmaceutische materiaal van de waterbehandeling is verslechterd. Wat zou ik moeten doen?

De aftakkingskwaliteit van het farmaceutische materiaal van de waterbehandeling is verslechterd. Wat zou ik moeten doen?

 

In de farmaceutische industrie, is het water een onontbeerlijke factor, en de waterkwaliteit in het farmaceutische productieproces zal een directe invloed op de types van drugs hebben. Daarom heeft het farmaceutische water hoge eisen ten aanzien van waterkwaliteit, en zijn productkwaliteit wordt strikt gecontroleerd. Met de ontwikkeling van wetenschap en technologie, wordt het farmaceutische materiaal constant bijgewerkt en bijgewerkt. De bestaande farmaceutische industrie gebruikt over het algemeen het materiaal van de waterbehandeling om het milieu van het productiewater te verbeteren.

 

wegens het aanpassingsvermogen en de flexibiliteit van het materiaal van de waterbehandeling, kan het aan de eisen van de industrie voor aseptisch zuiver water voldoen, dat gemak aan de productie en de verrichting van de farmaceutische fabriek, brengt en een waarborg voor de veiligheid van watervoorziening in de farmaceutische industrie is. Nochtans, zijn er diverse types momenteel van het materiaal van de waterbehandeling op de markt, en er zijn vele fabrikanten. Voor farmaceutische bedrijven, wanneer het kopende materiaal, zowel procesontwerp als materiële selectie streng moet zijn.

 

laatste bedrijfsnieuws over De aftakkingskwaliteit van het farmaceutische materiaal van de waterbehandeling is verslechterd. Wat zou ik moeten doen?  0

 

Onlangs die, zeiden sommige gebruikers dat de kwaliteit van het materiaal van de waterbehandeling door hen wordt gebruikt gewaarborgd is, maar na een periode voor, nog komt het probleem van de degradatie van de waterkwaliteit. Is deze zou situatie normaal en wat moeten worden gedaan?

 

Onze technici zeiden dat het gebruikseffect en de levensduur van het materiaal van de waterbehandeling niet alleen met elkaar in verband gebracht met zijn eigen kwaliteit, maar ook met de gebruikelijke het werken van de gebruiker specificaties, regelmatig onderhoud en andere aspecten zijn. Daarom is er geen behoefte zenuwachtig te zijn wanneer de waterkwaliteit van het materiaaldalingen van de waterbehandeling, en het materiaal Controle kunnen zijn en problemen oplossen.

 

laatste bedrijfsnieuws over De aftakkingskwaliteit van het farmaceutische materiaal van de waterbehandeling is verslechterd. Wat zou ik moeten doen?  1

 

Zo hoe te om de verslechtering van de aftakkingskwaliteit van het materiaal van de waterbehandeling te behandelen? Wij hebben sommige behandelingsmethodes voor uw verwijzing gecompileerd.

1. Controle of de werkomgeving van het materiaal gekwalificeerd is, omdat het materiaal van de waterbehandeling bepaalde eisen ten aanzien van arbeidsvoorwaarden, zoals de indicatoren van de wateropname, werkomgeving, enz. heeft. Als het niet aan zijn het werk vereisten voldoet, zal het direct het effect van de waterproductie beïnvloeden, daardoor verminderend de behandelingsmateriaal van het waterwater;

2. In aanwezigheid van onredelijke filter materiële gradatie, zou het type van filtermateriaal moeten worden veranderd of de dikte van de filter materiële laag moeten zou worden verhoogd;

3. Versterk de voorbehandeling om de inhoud van organisch stof in de zijrivier te verminderen;

4. Versterk het effect van de coagulatiebehandeling van de zijrivier, en selecteer en gebruik efficiëntere stollingsmiddelen;

5. Sluit de tank om het de distributiesysteem van het terugslagwater te controleren en te herstellen;

6. Verlaag het filtratietarief;

7. Vind de oorzaak van het luchtslot en elimineer het;

8. Vind de oorzaak van de modderbal en elimineer het.

 

Tegelijkertijd, adviseren wij ook dat de gebruikers regelmatig onderhoud op het materiaal van de waterbehandeling moeten uitvoeren. Bijvoorbeeld, zou het interne filterelement regelmatig moeten worden schoongemaakt of worden vervangen, en het interne filterelement zou moeten regelmatig voor ultra-watermateriaal worden schoongemaakt of worden vervangen. Omdat zal geen kwestie welk soort materiaal wordt gebruikt, het filterelement heel wat onzuiverheden na een periode van het werk absorberen, en het is gemakkelijk een broedplaats voor bacteriën te worden. Bovendien in de het levenscyclus van het filterelement, zou de norm van regelmatige vervanging strikt moeten worden uitgevoerd, en de post-onderhoudsdienst van het filterelement moeten zou worden gestandaardiseerd om de waterkwaliteit van het materiaal van de waterbehandeling te verzekeren.

 

laatste bedrijfsnieuws over De aftakkingskwaliteit van het farmaceutische materiaal van de waterbehandeling is verslechterd. Wat zou ik moeten doen?  2

 

Bovendien moeten de gebruikers ook het materiaal van de waterbehandeling schoonmaken regelmatig, dat het van het de dienstcyclus en gebruik effect van het materiaal kan effectief verbeteren. Wat betreft de reinigingsmethode van het materiaal van de waterbehandeling die, kan de gebruiker het door de het schoonmaken instructies zelf schoonmaken door de fabrikant worden verstrekt, of het kan door de fabrikant uit zijn naam worden schoongemaakt. De correcte reinigingsmethode van het materiaal van de waterbehandeling is zeer belangrijk en moet aandacht aan door gebruikers worden besteed. De schoonmakende die stappen door algemene fabrikanten worden goedgekeurd zijn:

 

Vorm eerst schoonmakende vloeibaar-ingevoerde schoonmakende vloeistof bij lage stroom-omloop-onderdompeling-hoge stroompomp omloop-spoelt.

 

Het regelmatige schoonmaken kan niet alleen de stabiele waterproductie van het materiaal van de waterbehandeling verzekeren, maar ook effectief de levensduur van het omgekeerde osmosemembraan uitbreiden. Bespaar zeer de kosten van verrichting.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.