Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about De extractieefficiency van de traditionele Chinese tank van de geneeskundeextractie niet, is zijn er hoog om het even welke manier om het te verbeteren?
Gebeurtenissen
Contacteer ons

De extractieefficiency van de traditionele Chinese tank van de geneeskundeextractie niet, is zijn er hoog om het even welke manier om het te verbeteren?

2021-08-23

Latest company news about De extractieefficiency van de traditionele Chinese tank van de geneeskundeextractie niet, is zijn er hoog om het even welke manier om het te verbeteren?

De extractieefficiency van de traditionele Chinese tank van de geneeskundeextractie niet, is zijn er hoog om het even welke manier om het te verbeteren?

 

De functie van de traditionele Chinese tank van de geneeskundeextractie is de essentie van traditionele Chinese geneeskunde te halen. Het heeft de kenmerken van korte extractietijd, hoge bezettingsgraad, en verbetert zeer het extractietarief efficiënte ingrediënten van traditionele Chinese geneeskunde. Het kan vele factoren ook automatiseren die niet gemakkelijk door mensen in het verleden werden gecontroleerd.

 

Momenteel, worden de traditionele Chinese tanks van de geneeskundeextractie wijd gebruikt op het medische gebied, dat een belangrijke rol in het verbeteren van de kwaliteit van farmaceutische producten heeft gespeeld, bevorderend de automatisering van het productieproces en de normalisatie van productkwaliteit.

 

laatste bedrijfsnieuws over De extractieefficiency van de traditionele Chinese tank van de geneeskundeextractie niet, is zijn er hoog om het even welke manier om het te verbeteren?  0

 

Nochtans, begrijpt de auteur ook dat de bestaande extractietanks op de markt nog sommige tekortkomingen hebben. Bijvoorbeeld, moeten de gehaalde geneeskrachtige materialen manueel worden genomen, wat zeer tijdrovend is, en er problemen zoals hoog verliestarief vluchtige actieve ingrediënten tijdens extractie, hoge arbeidsintensiteit van arbeiders, lage graad van automatisering, en moeilijkheid in het controleren van gezondheidseisen zijn. Bovendien hebben sommige gebruikers gerapporteerd dat sommige extractietanks problemen zoals het ongelijke verwarmen, slechte extractieeffect en kwaliteit hebben, en hoge energieverbruik en hoge productiekosten toe te schrijven aan het onbevredigende het koelen effect van stoom in het omloopproces.

 

De laatste jaren, met de verhoging van loonkosten en de ononderbroken vordering van energiebehoud en milieubeveiligingsbeleid hoe te om de extractieefficiency van traditionele Chinese geneeskunde te verbeteren is de extractietanks om energieverbruik en kosten te drukken een probleem voor vele traditionele Chinese geneeskundebedrijven geworden. Zo, is er een manier om de efficiency van de Chinese tank van de geneeskundeextractie te verbeteren?

 

laatste bedrijfsnieuws over De extractieefficiency van de traditionele Chinese tank van de geneeskundeextractie niet, is zijn er hoog om het even welke manier om het te verbeteren?  1

 

Sommige fabrikanten van de traditionele Chinese tanks van de geneeskundeextractie zeiden dat het verbeteren van de efficiency van traditionele Chinese geneeskundeextractie op verscheidene manieren kan worden geprobeerd. Eerst, voor verschillende oplosmiddelen, worden de geneeskrachtige materialen verpletterd in verschillende grootte, zoals knipsel in grote deeltjesgrootte wanneer het gebruiken van water, en het verpletteren in maaswijdte 80-120 wanneer het gebruiken van ethylalcohol.

 

Ten tweede, binnen een bepaalde periode, is de hoeveelheid extractie evenredig aan de extractietijd. De verschillende extractietijden kunnen voor de stevigheid en de moeilijkheid van verschillende geneeskrachtige materialen van extractie worden geplaatst, om de efficiency van extractie te verbeteren.

 

Ten derde, controleer de extractietemperatuur. De te lage temperatuur is niet bevorderlijk voor de ontbinding en de verspreiding van substanties. Te op hoge temperatuur kan de actieve ingrediënten beschadigen en onzuiverheden verhogen. Daarom moet de extractietemperatuur redelijk worden gecontroleerd.

 

laatste bedrijfsnieuws over De extractieefficiency van de traditionele Chinese tank van de geneeskundeextractie niet, is zijn er hoog om het even welke manier om het te verbeteren?  2

 

Sommige fabrikanten wezen ook erop dat door de structuur van het materiaal te optimaliseren en te verbeteren, de extractieefficiency van de traditionele Chinese tank van de geneeskundeextractie ook verder kan worden verbeterd, besparend kosten voor gebruikers.

 

Men rapporteert dat door de structuur van de traditionele Chinese tank van de geneeskundeextractie te verbeteren, de fabrikant de tekortkomingen van de bestaande technologie van klein filtergebied, lange het verwarmen tijd en ongelijkheid, heeft goedgemaakt en het effect van de stijgende efficiency van de hitteoverdracht, het verkorten het verwarmen tijd en het verzekeren van het eenvormige verwarmen bereikt. Het heeft een filtergebied. Regelbare voordelen.

 

Bovendien zij op gewezen er dat als het productieproces van het traditionele Chinese materiaal van de geneeskundeextractie niet goed met het materiaal wordt aangepast, de problemen zoals onstabiele productkwaliteit en grote consumptie van grondstoffen ook in het productieproces zullen voorkomen. Daarom is een goede combinatie van materiaal en productietechnologie, evenals het correcte gebruik van materiaal door exploitanten, ook belangrijke factoren om kwaliteit en efficiency te verbeteren.

 

laatste bedrijfsnieuws over De extractieefficiency van de traditionele Chinese tank van de geneeskundeextractie niet, is zijn er hoog om het even welke manier om het te verbeteren?  3

 

De industrie gelooft dat tijdens het halen van traditionele Chinese geneeskunde, de kwaliteit van het traditionele Chinese materiaal van de geneeskundeextractie en het niveau van technische inhoud direct de kwaliteit van traditionele Chinese geneeskundeextractie beïnvloeden. Daarom terwijl het materiaal energie - besparing en hoog rendement bereikt, moet de kwaliteit van de gehaalde producten ook worden gewaarborgd. De laatste jaren, met de ononderbroken vordering van gunstig beleid, is de traditionele Chinese de geneeskundeindustrie van mijn land zich blijven ontwikkelen, en het Chinese materiaal van de geneeskundeextractie zal kansen ook inluiden. In deze context, terwijl zich het concentreren op efficiency en kwaliteit, moeten de materiaalfabrikanten ook blijven R&D-investering versterken, innovatiemogelijkheden verbeteren, en daardoor marktconcurrentievermogen verbeteren.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.