Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about De kennis van roterende tabletpers is waardig van aandacht
Gebeurtenissen
Contacteer ons

De kennis van roterende tabletpers is waardig van aandacht

2021-01-18

Latest company news about De kennis van roterende tabletpers is waardig van aandacht

De kennis van roterende tabletpers is waardig van aandacht

 

De roterende tabletpers is een soort automatische omwenteling, ononderbroken die de miniaturisatiemachine van de tabletpers, met het apparaat van de overbelastingsbescherming wordt uitgerust, wanneer de drukoverbelasting automatisch kan ophouden. De roterende tabletpers verbetert de uniformiteit met de tabletdichtheid en vermindert het fenomeen van barst het losmaken.

 

laatste bedrijfsnieuws over De kennis van roterende tabletpers is waardig van aandacht  0

 

Hoofdlijnen:

1. Productie van een verscheidenheid van schijven en gestalte gegeven stukken.

2. De deuren en de vensters met transparant glas worden uitgerust kunnen de staat van laminering duidelijk waarnemen en verontreiniging verhinderen die. Het zijpaneel kan volledig voor het gemakkelijk intern schoonmaken en onderhoud worden geopend. De delen in contact met drugs worden gemaakt van roestvrij staal door precisie machinaal bewerkend, die de oppervlakteglans handhaven en dwarsverontreiniging kan verhinderen, en aan de GMP vereisten voldoen. Het steunkader wordt gemaakt van aluminiumlegering, die onafhankelijk voor vervoer kan worden gedemonteerd.

3. De lay-out van alle controlemechanismen en werkende delen is redelijk.

4. De snelheidsregelgeving van de frequentieomzetting het apparaat wordt gebruikt voor elektrosnelheidsregelgeving, die geschikt, stabiel, veilig en nauwkeurig werken is om te roteren.

5. Voer mechatronics uit.

 

laatste bedrijfsnieuws over De kennis van roterende tabletpers is waardig van aandacht  1

 

De roterende tabletpers keurt de technologie van de frequentieomzetting goed om de mechanische snelheidsverordening van stepless snelheidsregelgeving motor te vervangen. Het voordeel van frequentiecontrole is energie - besparing en consumptievermindering, betrouwbare controle, stabiele verrichting en met geringe geluidssterkte. De frequentieconvertor heeft vele beschermingsfuncties, zoals overvoltage, laag voltage en te sterke intensiteit. De uitvoerparameters kunnen actuator in realtime controleren. In het geval van om het even welke abnormaliteit, handelt de beschermingsfunctie. De frequentieconvertor controleert de belangrijkste motor ophouden lopend, en toont de foutencode om op de oorzaak van de fout te wijzen, die verder de veilige en betrouwbare verrichting van de motor verzekert.

 

laatste bedrijfsnieuws over De kennis van roterende tabletpers is waardig van aandacht  2

 

De onderhoudsinstructies voor roterende tablet drukken:

1. Controleer regelmatig de delen twee keer per maand van roterende tabletpers eens of. De inspectie-artikelen zijn of het het wormtoestel, de worm, lager, het drukken wiel, de trapas, het hogere en lagere gidsspoor en andere bewegende delen buigzaam roteren en dragen. Als om het even welk tekort wordt gevonden, zou het op tijd moeten worden hersteld en worden gebruikt.

2. Na één gebruik of sluiting, verwijder uit het overblijvende poeder en de borstel uit het overblijvende poeder van de machine. Als de machine lange tijd buiten dienst is, verwijder alle matrijzen en veeg de schone machine af. De vlotte oppervlakte van de machine zal met antiroestolie worden met een laag bedekt en zal behandeld worden met doek het afbaarden.

3. Het onderhoud van de matrijs zou in de ijzerdoos met dekking moeten worden geplaatst, zodat de matrijs volledig in de olie wordt ondergedompeld en, zodat zo te roesten en te kneuzen niet schoon gehouden om. De aangepaste ijzerdoos kan in één doos met elke specificatie worden ingepakt, die verkeerde installatie kan vermijden en helpen om de schadesituatie te beheersen.

4. De plaats van gebruik zou vaak, vooral voor de vervaardiging van geneeskunde en eetbare tabletten moeten worden schoongemaakt.

 

laatste bedrijfsnieuws over De kennis van roterende tabletpers is waardig van aandacht  3

 

De roterende tabletpers heeft de goede technische eigenschappen van de meeste tabletpersen, geconcentreerd en grote verbeteringen van machinestructuur en verrichtingscontrole gemaakt. De structuur van de machine keurt universeel basislichaam, universele vorm en het vervangbare lichaam van de ponsenplaat goed, om de uitwisseling van één machine te realiseren.

 

Dat is wat de roterende de tabletpers van LTPM CHINA aan u brengt. Ik hoop u van het houdt.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.