Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Het gezuiverde watermateriaal kan water produceren niet. Wat is de kwestie?
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Het gezuiverde watermateriaal kan water produceren niet. Wat is de kwestie?

2021-03-16

Latest company news about Het gezuiverde watermateriaal kan water produceren niet. Wat is de kwestie?

Het gezuiverde watermateriaal kan water produceren niet. Wat is de kwestie?

 

Tijdens farmaceutische productie, is het speciale gezuiverde watermateriaal vaak nodig om water te produceren. Het gezuiverde watermateriaal kan onzuiverheden en ontzilting effectief verwijderen. Het heeft de kenmerken van stabiele en betrouwbare waterproductie, gemakkelijke verrichting, lage verrichting en onderhoudskosten, en milieubescherming. Het kan aan de behoeften van medisch het testen water, biopharmaceutical water, en medische uitrustingen in de farmaceutische industrie voldoen. De laatste jaren, met de snelle ontwikkeling van de farmaceutische industrie en de verbetering van GMP vereisten, heeft de vraag naar gezuiverd watermateriaal voor waterbehandeling zich geleidelijk aan uitgebreid, en de ontwikkelingsvooruitzichten zijn breed. Momenteel, behandelen de gezuiverde producten van het watermateriaal op de markt een brede waaier, en de belangrijke bedrijven hebben de kans met beide handen aangegrepen blijven inspanningen leveren om meer gezuiverd watermateriaal te creëren dat de hoog-standaardwatervraag op het gebied van farmaceutische productie kan ontmoeten, en de ontwikkeling van uitstekende kwaliteit van de farmaceutische industrie begeleiden.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het gezuiverde watermateriaal kan water produceren niet. Wat is de kwestie?  0

 

Er zij op gewezen dat het gebruik van gezuiverd watermateriaal vaak van sommige problemen, zoals prestatiesverslechtering, bovenmatige watervoorziening, scherpe stijging van drukverschil, vermindering van zout verwijderingstarief, daling in waterkwaliteit, en zelfs onvermogen vergezeld gaat om water te produceren. De omstandigheden hebben het proces van de waterproductie van farmaceutische bedrijven belemmerd.

 

Onlangs, zeiden sommige gebruikers dat hun gezuiverd watermateriaal geen water kon produceren. Wat gebeurde? Een fabrikant van gezuiverd watermateriaal antwoordde dat het materiaal geen water kan produceren en in twee situaties moet worden geanalyseerd, één waarvan voor de normale bedrijfsvoering van de hoge drukpomp is, en andere is de mislukking van de hoge drukpomp.

 

Onder hen, voor de situatie waar de hoge drukpomp kan normaal werken maar er is een mislukking van de waterproductie, is het noodzakelijk zorgvuldig om te controleren of de hoge drukpomp van het materiaal een mislukking heeft van het drukverlies en of er een probleem met de de toebehoren en verbruiksgoederen van de waterbehandeling is. Als er een fout is die verdere behandeling vereist om aan de vereisten van normale waterproductie te voldoen; als de gebruiker vindt dat noch het afvalwater noch het zuivere water worden gelost of slechts een kleine hoeveelheid afvalwater tijdens inspectie wordt gelost, kan het zijn dat de pre-filter belemmerd is en moet worden verbeterd. De pre-filter wordt uitgebaggerd. Nochtans, als slechts het afvalwater maar wordt gelost geen zuiver water wordt gelost, wordt deze situatie over het algemeen veroorzaakt door de stagnatie van de controleklep.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het gezuiverde watermateriaal kan water produceren niet. Wat is de kwestie?  1

 

Naast de bovengenoemde uitsluitingsmethodes, als de solenoïdeklep ontbreekt en niet kan effectief zijn begonnen, zal er ook een situatie zijn waar het water niet kan worden geproduceerd. Daarom moet de gebruiker de solenoïdeklep controleren en het behandelen op tijd na het vinden van het probleem.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het gezuiverde watermateriaal kan water produceren niet. Wat is de kwestie?  2

 

De industrie wees erop dat hoewel de analyse van gezuiverd watermateriaal, als de gebruikers geen aandacht aan onderhoud tijdens normaal gebruik besteden, het zeer gemeenschappelijk is moeilijk is om de ononderbroken en stabiele verrichting van het materiaal te verzekeren, laat staan de waterkwaliteit van het materiaal verbeteren, zodat herinnert dit ook gebruikers eraan dat zij het werk van het Materiaalonderhoud moeten versterken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het gezuiverde watermateriaal kan water produceren niet. Wat is de kwestie?  3

 

Dan hoe te om de gezuiverde watervertoning te handhaven? Enerzijds, is het noodzakelijk om relevant personeel met professionele mogelijkheden te schikken om het gezuiverde watermateriaal regelmatig schoon te maken om stof, olievlekken, vuil en andere substanties op de oppervlakte van het materiaal te verwijderen. Tegelijkertijd, zou het materiaal moeten worden gecontroleerd regelmatig, regelmatig ervoor te zorgen en bij vaste punten om dat de diverse apparaten van het watersysteem in goede staat zijn. , Kan dit potentiële fouten vooraf ook ontdekken en hen op tijd behandelen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het gezuiverde watermateriaal kan water produceren niet. Wat is de kwestie?  4

 

Anderzijds, is de geschikte vervanging van voor consumptie geschikte materialen ook zeer belangrijk. Sommige fabriekstechnici zeiden dat het filterelement en andere verbruiksgoederen regelmatig volgens de voorwaarde van het ruwe die water en de vervangingscyclus kunnen worden vervangen door het systeem vooraf in wordt gesteld. „Volgens het gebruik van het materiaal, zouden sommige delen worden gedemonteerd, worden schoongemaakt, moeten worden hersteld of worden vervangen om ervoor te zorgen dat de diverse componenten van het watersysteem in goede exploitatievoorwaarde zijn en de kwaliteit van het geproduceerde water verbeteren. Bijvoorbeeld, vergt het filterelement van de veiligheidsfilter gewoonlijk 1 tot 3 maanden. Demontage en was. Als het behandelingseffect na demontage en was nog slecht is, wordt het geadviseerd om het te vervangen.“

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.