Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about De reden en de correcte verrichting van v-Type mixerasymmetrie
Gebeurtenissen
Contacteer ons

De reden en de correcte verrichting van v-Type mixerasymmetrie

2021-05-28

Latest company news about De reden en de correcte verrichting van v-Type mixerasymmetrie

De reden en de correcte verrichting van v-Type mixerasymmetrie

 

wegens de uitstekende prestaties en de vrij complexe systeemparameters van v-Type mixer, als niet de beroeps niet begrijpen, is het gemakkelijk om sommige foutenproblemen in het vroege gebruik, zoals het asymmetriefenomeen te hebben wanneer het gebruiken van v-Type mixer. Wat is de reden voor de asymmetrie van v-Type mixer in het het mengen zich werk? Zo, hoe stellen wij de v-Type mixer in werking? Nu, zal ik u een korte inleiding geven.

 

laatste bedrijfsnieuws over De reden en de correcte verrichting van v-Type mixerasymmetrie  0

 

De oorzaken van v-Type mixerasymmetrie zijn als volgt:

 

De het mengen zich trommel is twee asymmetrische cilinders, en de het mengen zich trommel is hoog samengesteld uit twee cilinders δ 3mm304 - de de plaatring wordt van het kwaliteitsroestvrije staal gevormd door cirkelverbindingslassen. Beide einden van het v-Type die cilinder mengen zijn uitgerust met elliptische hoofden, en de voerhavens zijn geïnstalleerd op beide hoofden, die bevorderlijker is voor het schoonmaken van de cilinder na zich het mengen van materialen.

 

laatste bedrijfsnieuws over De reden en de correcte verrichting van v-Type mixerasymmetrie  1

 

Het transmissiesysteem is samengesteld uit motor, reductiemiddel, kettingswiel, lager, transmissieschacht en andere delen. De transmissieschacht wordt bevestigd en op de cilindermuur, en heeft δ 5,0 mm-de versterking van de staalplaat, geen het schudden, geen zonderling fenomeen in het het werk proces, onderhoud met geringe geluidssterkte, gemakkelijk, lange levensduur, vlotte verrichting en andere kenmerken gelast.

 

Het kader van de mixer is gelast met kanaalstaal, en het lassen is vast. Het kader wordt gemaakt van roestvrij staal 304, met vlotte oppervlakte en geen kras. De twee einden van het transmissiekader zijn beweegbare deuren, die voor onderhoud en reparatie geschikt zijn.

 

De elektrocontrole is gevoelig. De controle van het mengen van tijd wordt gecontroleerd door digitaal tijdrelais. De het mengen zich tijd wordt geplaatst volgens de vereisten van het daadwerkelijke productieproces om zich te mengen. De het centimeter voor centimeter verplaatsen zich knoop wordt gebruikt om de cilinder in de aangewezen ladingspositie te verplaatsen voor het voeden en het lossen. Het vermindert de arbeidsintensiteit en verbetert de productieefficiency.

 

laatste bedrijfsnieuws over De reden en de correcte verrichting van v-Type mixerasymmetrie  2

 

Correcte verrichting van v-Type mixer:

 

In het geval van het vervoeren van materialen, open de voerhaven van de mixer, sluit de lossingshaven volgens de technische controle-eisen, en zet een bepaalde hoeveelheid materialen in de V-vormige vultrechter. Aan het eind van het voeden om materiaal te vermijden wegvloeiend tijdens zich het mengen, moet de het voeden haven worden gesloten en worden gesloten.

 

laatste bedrijfsnieuws over De reden en de correcte verrichting van v-Type mixerasymmetrie  3

 

Tijdens de verrichtingstijd van de machine, zet de machtsknoop aan, draai de eindeknoop aan de linkerzijde, begin de omgekeerde die knoop van de mixer, en pas de motorsnelheid binnen de snelheidswaaier in de technische voorschriften wordt gespecificeerd aan om de goederen bij 600 R/min. te mengen. Wanneer het mengsel de technische voorschriften bereikt, na de snelheidsknoop van de conditionerende motoreinden, zou de lossingshaven van de mixer de grond moeten onder ogen zien, zou de snelheidsknoop van de regelende motor aan 0 V-mixer moeten worden aangepast, en de eindeknoop zou aan het recht moeten worden geroteerd de voeding te blokkeren.

 

Één eind van de v-Type mixer is uitgerust met een motor en een reductiemiddel. Het vermogen van de motor wordt overgebracht aan het reductiemiddel door de riem, en dan wordt het reductiemiddel overgebracht aan het v-vat door de koppeling. Het V-vormige vat werkt één voor één, en de materialen in het bewegende vat worden gemengd, benedenwaarts, weggegaan en juist in het vat.

 

laatste bedrijfsnieuws over De reden en de correcte verrichting van v-Type mixerasymmetrie  4

 

Organiseert de v-Type mixer de bewegende die cilinder door omwenteling te vertragen, en gebruikt de asymmetrie door de ongelijke lengte van de twee cilinders van de te mengen mixer wordt gevormd zich. Wanneer de mixer zich beweegt, wegens het verschil van potentiële energie, de materiële wijzigingen van differentiatie aan combinatie. wegens het verschil van potentiële energie, wordt de transversale kracht geproduceerd om de horizontale overdracht van materiaal te bevorderen. Wanneer de materialen van combinatie aan differentiatie, wegens de verschillende niveaus van materialen, transversale kracht wordt geproduceerd om de horizontale overdracht van materialen te bevorderen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.